benim de tek umudum ilerleyen aylarda normale dönmek...
bi de ilacı bırakınca daha fazla almamak...
bnm bi arkadşım inanılmaz kilo almıştı hamileleiğinde kız diyodu ki elim değil yiyorum ne yapim ama doğumdan sonra bir spor bir rejim şimdi benden zayıf.ama son aylarında dr u onu diyet e sokmuştu
ya kızlar ben çok zayıfım hamılelığın vermıs olduğu ıstahtan dolayıda gunde 3 somun yerdsım kılo alayım dıye sımdı yarım yıyorum sankı mıdem kuçuçukmus gıbı gelıyor sızdede varmı bu bıde ben nasıl kılo alayım çok zayıfım boy 1,72 falan kılo 2 hafta önce 50 dı ne yapayımda kılo alayım
neyse kısslar bnm pek keyfim yok bugün başım ağrıyo biraz snr grşrz inş.hoşçakalın
yok kız ben hep içerim kendimi bildim bileli süt delisiyim :roflol:
bu ara azalttım zaten günde bi iki bardağa düştü...
offff sorma :çok üzgünüm:
canım benim bir arkadaşım (ne çok doğum yapan arkadaşım varmış ben onlara göre geç kalmışım) senin gibi 1 litre içiyordu bebek o kadar gelişti ki 4.5 kilo oldu normal doğum yapamadı sezeryan yaptılar biliyorsun 4 kilo üzerine sezeryan yapıyorlar
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: süte hayır :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
şaka bi yana, zaten bel fıtığı şüphemiz var, normal olmama ihtimalim var yani...
yok yaa inş. hayırlısıyla normal kiloda sağlıklı bebeğim olur..
çok kilo da iyi değil ki, bir sürü hastalık riski...
kızlar benim ablam ilk hamileliğinde inanmayacaksınız ama tam 30 kilo almıştı ama hamile kalmadan önce çok zayıftı..o kadar kilo almasına rağmen bebek 3.100 doğmuştu..ama ikinci bebeğinde 12 kilo almıştı ve bebeğimiz 3.900 doğmuştu bi görseniz küçük danacık kart bir ses aman allahım harikaydı..tabi şimdi ablam 52 kiloya düştü o yüzden hiiiççç takmam kafama aman vücudum bozulacakmış napalım kocalarımız bu halimizede alışsın..hayırlısıyla bizler kurtulalım bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli olan o öyle değilmi gebeşler...:CüvCüv: :CüvCüv:
Ben de Allah'ın izniyle Eylül 2009 annesi olacağım, yeni katıldım foruma SAT 14 Aralık, bebek cinsiyet tahminim ise erkek ama herşeyden önce herkesin sağlıklı minicik tontonları olsun inşallah..
Ben de Allah'ın izniyle Eylül 2009 annesi olacağım, yeni katıldım foruma SAT 14 Aralık, bebek cinsiyet tahminim ise erkek ama herşeyden önce herkesin sağlıklı minicik tontonları olsun inşallah..
kızlar benim ablam ilk hamileliğinde inanmayacaksınız ama tam 30 kilo almıştı ama hamile kalmadan önce çok zayıftı..o kadar kilo almasına rağmen bebek 3.100 doğmuştu..ama ikinci bebeğinde 12 kilo almıştı ve bebeğimiz 3.900 doğmuştu bi görseniz küçük danacık kart bir ses aman allahım harikaydı..tabi şimdi ablam 52 kiloya düştü o yüzden hiiiççç takmam kafama aman vücudum bozulacakmış napalım kocalarımız bu halimizede alışsın..hayırlısıyla bizler kurtulalım bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli olan o öyle değilmi gebeşler...:CüvCüv: :CüvCüv:
bu bilgilerinde hangisine inanıcaz doktorlara mı anlamadım
canım ben beceremedım:) arkadasım yaptı. Lınkı olusturdu ben sadece kontrol panelıne kaydettım.
Sakura masşallah valla güzel besleniyorsun. Ben de elımden gelenı yapıyorum ama sankı hep eksık kalıyor.bırde kılo almadım o yuzdende beslenemedıgımı düşünüyor olabılırım
ya kızlar ben çok zayıfım hamılelığın vermıs olduğu ıstahtan dolayıda gunde 3 somun yerdsım kılo alayım dıye sımdı yarım yıyorum sankı mıdem kuçuçukmus gıbı gelıyor sızdede varmı bu bıde ben nasıl kılo alayım çok zayıfım boy 1,72 falan kılo 2 hafta önce 50 dı ne yapayımda kılo alayım
sana katılıyorum canım çok haklısın bebekler iyi olsunda kilo o kadar önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?