2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim de tek umudum ilerleyen aylarda normale dönmek...
bi de ilacı bırakınca daha fazla almamak...

bnm bi arkadşım inanılmaz kilo almıştı hamileleiğinde kız diyodu ki elim değil yiyorum ne yapim ama doğumdan sonra bir spor bir rejim şimdi benden zayıf.ama son aylarında dr u onu diyet e sokmuştu

bnm bi arkadşım inanılmaz kilo almıştı hamileleiğinde kız diyodu ki elim değil yiyorum ne yapim ama doğumdan sonra bir spor bir rejim şimdi benden zayıf.ama son aylarında dr u onu diyet e sokmuştu

bebeği etkileyecek kadar kilolu olmuştu desene...
neyse spor falan ben de napiim bebiş sağlıklı olsun, sağlıksız olacağı kadar da yemiyim ama :roflol:

tatlım hiç korma zaten zayıfsın zayıflar biraz daha çok kilo alıyor hamilelikte yani şuan bişiy yapma zaten alıcaksın emin ol.. sadece bebeğine yaralı olanları yemen yeterli yoksa extra bişiyler yersen sadece kilo için doğumun zor olur şişersin sadece

yok kız ben hep içerim kendimi bildim bileli süt delisiyim :roflol:
bu ara azalttım zaten günde bi iki bardağa düştü...

offff sorma :çok üzgünüm:

canım benim bir arkadaşım (ne çok doğum yapan arkadaşım varmış ben onlara göre geç kalmışım) senin gibi 1 litre içiyordu bebek o kadar gelişti ki 4.5 kilo oldu normal doğum yapamadı sezeryan yaptılar biliyorsun 4 kilo üzerine sezeryan yapıyorlar

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: süte hayır :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

şaka bi yana, zaten bel fıtığı şüphemiz var, normal olmama ihtimalim var yani...
yok yaa inş. hayırlısıyla normal kiloda sağlıklı bebeğim olur..
çok kilo da iyi değil ki, bir sürü hastalık riski...

sen gene iç canım benim ama herşeyin aşırı zarar biliyorsun ama arkadaşın bebeği çok şeker sağlıklı yani neymiş süt gerçekten faydalıymış...:lepi:

kızlar benim ablam ilk hamileliğinde inanmayacaksınız ama tam 30 kilo almıştı ama hamile kalmadan önce çok zayıftı..o kadar kilo almasına rağmen bebek 3.100 doğmuştu..ama ikinci bebeğinde 12 kilo almıştı ve bebeğimiz 3.900 doğmuştu bi görseniz küçük danacık kart bir ses aman allahım harikaydı..tabi şimdi ablam 52 kiloya düştü o yüzden hiiiççç takmam kafama aman vücudum bozulacakmış napalım kocalarımız bu halimizede alışsın..hayırlısıyla bizler kurtulalım bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli olan o öyle değilmi gebeşler...:CüvCüv: :CüvCüv:

sana sonuna kadar katılıyorum canım :hooray:

sağlıklı olalım da kilo almak yada illaki vermek için zorlamayalım kendimizi
ben cıbı cıbı yaptım, vücudum rahatladı valla
bir uykum geldi ki sormayın
sonra görüşürük annişler, öpüyorum sizleri

kesinlikla canım kilo verilir sonradan bu arada ben bebeğime minicik 2 takım 1 tulum 1 tanede hırka aldım insan kendini kaybediyor onları görünce

Ben de Allah'ın izniyle Eylül 2009 annesi olacağım, yeni katıldım foruma SAT 14 Aralık, bebek cinsiyet tahminim ise erkek ama herşeyden önce herkesin sağlıklı minicik tontonları olsun inşallah..

Ben de Allah'ın izniyle Eylül 2009 annesi olacağım, yeni katıldım foruma SAT 14 Aralık, bebek cinsiyet tahminim ise erkek ama herşeyden önce herkesin sağlıklı minicik tontonları olsun inşallah..

hayırlı olsun canım...hoşgeldin aramıza

hos geldin canim aramiza hayirlisi olsun.

sana katılıyorum canım çok haklısın bebekler iyi olsunda kilo o kadar önemli değil

bu bilgilerinde hangisine inanıcaz doktorlara mı anlamadım

canim sen bildigini yap ve dr onerdigini

canım ben beceremedım:) arkadasım yaptı. Lınkı olusturdu ben sadece kontrol panelıne kaydettım.

neyse saol canim ama guzel olmus.bendede olmasin bari veya bilen arkadaslar varsa yardim etsina.s.a.s. kib

Sakura masşallah valla güzel besleniyorsun. Ben de elımden gelenı yapıyorum ama sankı hep eksık kalıyor.bırde kılo almadım o yuzdende beslenemedıgımı düşünüyor olabılırım

canim hamileligin ilk donemlerinde normal stres yapma 12haftadan sonrasi cok onemli:CüvCüv:bizler icin.

canim ilk donemlerde bazi hamileler kilo bile veriyormus ama bebek anneden kendine yeterli olan besini aliyormu sikinti yapma zaten zayif anne adaylari daha cok kilo aliyormus hamilelik donemlerinde:CüvCüv:

sana katılıyorum canım çok haklısın bebekler iyi olsunda kilo o kadar önemli değil

sonra zaten verilecek o ugur boceklerimizin pesinde kosarak:ecrin_bebek:

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin..erkek patlaması olcak galiba bende erkek hissediyorum:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…