2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar olsun
nasılsınız bakalım yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler safalar getirmişler dilekcim senin adına çok sevindim canım darısı bizlere canım

Çok teşekkür ederim kızlar. Yok cinsiyet konusu henüz belli olmadı inş. bir sonraki kontrole artık...Zaten senin de dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmaları..İnşallah sizde iyi haberlerle çıkarsınız doktordan.

Canım rahimde iğnelenme dediğin nasıl birşey. Dün gece benimde oldu çok ilginç bir sancı sağ tarafımdan sanırım sağ yumurtalığımdan ara ara giren ama çok şiddetli olmayan bir sancıydı.. Sizlerden de böyle bir sancı yaşayan oldu mu hiç?:uhm:

merhaba arkideşler nbr nası gidio hayat :) ben bi kaç saat önce girdim ve kordon kanı bankası ile ilgili bazı şeyler yazdım arkadaşlar gerçekten mantıklı geldi fiyatınıda araştırdım çok bişi değil zaten :) benim kazulet bilgisayarım bozuldu eltim gelmişti oğlu bozdu eşim evde burakmış allah tan bilgisayarını :) evet ne düşünüosunuz arkadaşlar :) bu arada benimde göbiş çıktı zaten zayıftım sadece göbiş belli oluyo bacak incecik duruyo bakalım ilerleyen zamnlarda ne olucak :) bide kilo aldım galiba artık 49 değil 50 kilo oldum şimdilik iyi beslenme konusunda da sanki benim yediklerim yavruma yetmicekmiş gibi gelio hiç iştahım canım kolay kolay bişi çekmio napıcam

Canım rahimde iğnelenme dediğin nasıl birşey. Dün gece benimde oldu çok ilginç bir sancı sağ tarafımdan sanırım sağ yumurtalığımdan ara ara giren ama çok şiddetli olmayan bir sancıydı.. Sizlerden de böyle bir sancı yaşayan oldu mu hiç?:uhm:[/QUOTE] aynen canım geçen akşam eşimle konuşurken soluma doğru uzandıydım canım çok yandı bi ağrı girdi anlatamam hareket ettikçe canım daha çok yandı neden acaba ?

bu arada senin adına sevindim canım ikili testi yaptırsın :) bende gitsem görümcemle konuştum önümüzdeki salı değil daha sonraki salı gidicez inşallah o zaman epey büyümüş oluo benim sıpa :)delikafadulden

sağol canım, sonuçlarını çrş günü alıcam hayırlısıyla...Çok birşey kalmamış seninde gitmene. Allah hayırlı haberler almak nasip etsin hepimize...
Nedir acaba bu sancılar yaaa?

ne kadarmış canım 2-3 sene önce epey pahalıydı merak ettim...

kordon kanı gerçekten çok önemli ama burda ne kadar güvenli saklarlar bu işin ciddiyeti nedir pek araştırmadım açıkcası

ne kadarmış canım 2-3 sene önce epey pahalıydı merak ettim...
canım doğumdan önce 300 euro doğumdan sonra 700 euro veriyosun daha sonra her yıl 100 euro veriyosun şöle düşündüğün zaman yıl içerisinde o 100 euro yu nelere vermiyoruzz ben eşimle konuşucam merkezle de konuştum anlattı epey sitesine filanda giridm ne düşünüyosun peki pahalıydı derken ne kadardı ?

peki sadece istanbulda mı var bu merkez

benim araştırdığımda valla yalan olmasın ama 6000 euro falan gibiydi yıllıklarıda daha pahalıydı

Merhaba hanımlar pek bakamadım bugün , direk atlıyorum konuya :) Kordon Kanı Bankası Hakkında sanırım sadece büyük şehirler de var , internetten bakabilirsiniz . Ben de düşünüyordum , eşimle konuştuk ama bir sonuca vardıramadık , pushing bence bu iş daha pahalıya patlıyordur diye düşünüyoruz biz .

işin maddi kısmı bir tarafada güven vermesi lazım bu yapan şirketlerin sonuçta çok uzun yıllar saklanacak o yüzden ii araştırmak gerekir bence

yok canım ya o kadar pahalı olucağını sanmıyorum eşimle konuşayımda o araştırır hatta gerekiyosa ankaraya gider bence çok önemli bişi yani yinede siz bilirsiniz sen niye eşinle bi sonuca varamadın ?

evet aslında güvenmek önemli bu süre içnide bizim verdiğimiz kordondan çeşitli denemeler deneyler yaparlar mı acaba diye düşünüyorum...

Ben hala ucuz bir şey olduğunu düşünmüyorum , tamam çocuğumun sağlığı için her şeyi yaparım ama bütçemiz belli onun sınırlarını aşamam bu biraz daha lüks bir şey gibi geliyor bana .

zaten avukatarla hukuken yapılır sözleşme eğer kötü bi durumla karşılaşılaşırsam dava açarım sonuçta neyse şimdi ben iyice araştırıcam gerçekten güvenilirliği sağlam bi yere yaptırmak istiyorum gelişmelerden sizi haberdar ederim allah hakkımızda hayırlı olanı versin :)

evet aslında güvenmek önemli bu süre içnide bizim verdiğimiz kordondan çeşitli denemeler deneyler yaparlar mı acaba diye düşünüyorum...

Okan Bayülgen 'in sade vatandaş diye bir programı var , geçen kök hücre araştırmaları yapan uzman bir dr. vardı . Kök hücre dalında çok ilerlemiş tıp , ayrıca bu kordon kanı bankalarının da sadece bireysel değil de ihtiyacı olan tüm insanlara açılması yönünde istekleri vardı , yani bu şekilde bahsediyordu .

evet canım şimdi zaten doğum falan bir masraf başlı başına pushing in verdiği rakamlar bile bize göre biraz fazla... zorlanır verilir ama dediğin gibi biraz lüks gibi

gayet haklı bence hiç bir para alınmadan yada çok cüzi bir miktarla devlet her doğan bebeğe bu şekilde yardımcı olmalı ama bunun olması için ............ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…