selam kıssslar ay hayırlısı olsun dilekçim çok sevimdim darısı başımıza inş.ben dedim cinsiyette belli olmuştur ama olmadı sanırım...sağlıklı olsunlarda inş.bu arada hayırlı cumalar cümleten
slm kızlar hepinize hayırlı cumalar olsun
nasılsınız bakalım yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler safalar getirmişler dilekcim senin adına çok sevindim canım darısı bizlere canım
eee kızlar ben geldım nasılsınız bakım neler yaptınız yaa kızlar ben 8 haftalık ken dr gıttım çok sukur tehlıkelı bısey olduğunu soylemedı amakana baktı baya düşük dedi yuanı kan azmış vucutta elevıt vegyno ferro sanol dıye bı ılac verdı dr lkullanıyorum bunun yanında apemez serbetı ıçıyorum sızce başka ne yapayım önerılerınızı beklıyorum bırde bu aralar kasıklarda ağrı var hafıf bazen oluyor sanırım normal bıde rahımde ığnelenme var sızdede oluytor mu acaba
aynen canım geçen akşam eşimle konuşurken soluma doğru uzandıydım canım çok yandı bi ağrı girdi anlatamam hareket ettikçe canım daha çok yandı neden acaba ?
bu arada senin adına sevindim canım ikili testi yaptırsın :) bende gitsem görümcemle konuştum önümüzdeki salı değil daha sonraki salı gidicez inşallah o zaman epey büyümüş oluo benim sıpa :)delikafadulden
merhaba arkideşler nbr nası gidio hayat :) ben bi kaç saat önce girdim ve kordon kanı bankası ile ilgili bazı şeyler yazdım arkadaşlar gerçekten mantıklı geldi fiyatınıda araştırdım çok bişi değil zaten :) benim kazulet bilgisayarım bozuldu eltim gelmişti oğlu bozdueşim evde burakmış allah tan bilgisayarını :) evet ne düşünüosunuz arkadaşlar :) bu arada benimde göbiş çıktı zaten zayıftım sadece göbiş belli oluyo bacak incecik duruyo bakalım ilerleyen zamnlarda ne olucak :) bide kilo aldım galiba artık 49 değil 50 kilo oldum şimdilik iyi beslenme konusunda da sanki benim yediklerim yavruma yetmicekmiş gibi gelio hiç iştahım canım kolay kolay bişi çekmio napıcam
canım doğumdan önce 300 euro doğumdan sonra 700 euro veriyosun daha sonra her yıl 100 euro veriyosun şöle düşündüğün zaman yıl içerisinde o 100 euro yu nelere vermiyoruzz ben eşimle konuşucam merkezle de konuştum anlattı epey sitesine filanda giridm ne düşünüyosun peki pahalıydı derken ne kadardı ?ne kadarmış canım 2-3 sene önce epey pahalıydı merak ettim...
canım doğumdan önce 300 euro doğumdan sonra 700 euro veriyosun daha sonra her yıl 100 euro veriyosun şöle düşündüğün zaman yıl içerisinde o 100 euro yu nelere vermiyoruzz ben eşimle konuşucam merkezle de konuştum anlattı epey sitesine filanda giridm ne düşünüyosun peki pahalıydı derken ne kadardı ?
peki sadece istanbulda mı var bu merkez
canım doğumdan önce 300 euro doğumdan sonra 700 euro veriyosun daha sonra her yıl 100 euro veriyosun şöle düşündüğün zaman yıl içerisinde o 100 euro yu nelere vermiyoruzz ben eşimle konuşucam merkezle de konuştum anlattı epey sitesine filanda giridm ne düşünüyosun peki pahalıydı derken ne kadardı ?
evet aslında güvenmek önemli bu süre içnide bizim verdiğimiz kordondan çeşitli denemeler deneyler yaparlar mı acaba diye düşünüyorum...
Ben hala ucuz bir şey olduğunu düşünmüyorum , tamam çocuğumun sağlığı için her şeyi yaparım ama bütçemiz belli onun sınırlarını aşamam bu biraz daha lüks bir şey gibi geliyor bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?