2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

petibörcüm sen hangi ildesin....

kızlar evlerimize kaktüs allalım bilgisayardan yayılan radyasyonu emiyormuş :))))) ben gidip alacağım gün boyu bilgisayar başındayız malum :)

kızlar benim çıkmam gerekiyo herhalde artık ne zaman görüşürüz bilemiyrum malum bilgisayarım bozuk şimdi çıkıyım eşim geliyormuş yemek yapıyım da garibim yesin dışarııda soğuk ( masa başında ama benim gönlüm razı değil kocişin böyle çalışmasına yorulmasına :) benim gibi eşi bulsunda öpüp başıan koysun demi kızlar ) neyse kendinize çoooook iii bakın allaha emanet olun sizi çok özlicem :) çok da yazmayın sonra okuyamam :) iyi akşamlar kızlar kocaman öptüüüüüm :):1hug:a.s.

sağolun petibör ve pushing cvbiniz için.alllaha emaet meleklerimzz.valla net insan bazen delirtiyor girmicem diyorum ama buraya girmednde yapamıyorum.valla şu bilgisayar nekadar zarrlı bilmiyorum ama ben 2 saat falan takılıyorum günlük.tknoojinin hepsi zarar aslında televizyonda radysyon yayıyor hele cep telefonları.ama öyle şeylerki hayatımzdan çıkaramıyoz.

Kızlar size sorum olacak. Özellikle akşamları midemde aşırı şişkinlik oluyor taa gögüslerime kadar çıkıyor midem taş gibi oluyor ve çok ağrı yapıyor. Sizde de varmı bu sorun nasıl çözüyorsunuz.

edacım aynısı bende de var
taş oturmuş sanki, acayipde ağırıyor
aynı şeyi bende yaşıyorum, geçer inşallah

edacım aynısı bende de var
taş oturmuş sanki, acayipde ağırıyor
aynı şeyi bende yaşıyorum, geçer inşallah

Canım yaa insanın halinden anlayan birileri olması ne güzel yaa. Sabır şekeceğiz artık bazen o kadar bunalıyorum ki selavat getiriyorum sanki rahatlıyorum. Birde kasık ağrılarım oluyor. Rahim büyümesinden deniyor hep ama benim bazen uzun sürüyor. Sizde bu ağrılar ne sıklıkla ve ne sürede oluyor.

Eda ve Eslem aynı durum bende var, sanırım beyaz un tuz ve şekeri fazla tüketmemek, bunlar şişiriyor, un yerine daha çok kepek unu,tahıl tatlı yerine kuru ve taze meyve tüketmek tuzu sınırlamak gerekiyo bide protein ve süt ürünlerine ağırlık vermen lazım dedi doktorum, benim ikinci hamileliğim ilkindede 3 <aylıkkken 5 aylık gibiydim, yapı bu birazda, yapacak bişy yok çoook rahatsızımm çook, karnım burnumdaa, Allah evltlarımıza sağlık versinde ne diyim, sizde sorun doktorlarınıza belki ekstra bişey söyler.

Kızlar ben bişey eklemek istedim
bilgisayar ve televizyondan ziyade üstünüze cep telefonu taşımayın, çantadayken ekranı karnınızdan terse gelecek şekilde koyun, odanızdayken uyumayın, ve mikrodalga fırın çalışırken önünde durmayın, birde dereotunun vücuttaki radyasyonu attığını duydum bi arkadaşımdaan, bi araştıralım belki doğrudur, doğruysa bol bol tüketiriz.

bende şişiyorum yaa benim 11 hafta bitiyo yarın bu gaz bitmicek ama biliyorum ilkinde de böleydi gece yatmadan içmeyin sütü bi iki saat önce için yoksa ben uyuyamıyorum

eda ve eslem aynı sekilde bendede oluyor.akşamndan sonra ve ben genelde geceleri mide bulantısı cekiyorum ve cıkarıyorum.bu arada benimde kasık ağrım oluyor.malum edacım durumumuzdan dolayı sanki bazen sertleşiyormuş gibi geliyor.gerçi böyle bir durumu hissetmek için erken dimi canım.umarım hersey yolundadır.

iyi geceler hatta iyi sabahlar kızlar :))) muhtemelen bu saatte kimse kalmamıştır :)) ağrı konusuna değinmişsiniz... bende çok şiddetli sırttan ve belden gelip karnımda biten çok şiddetli uyku bile uyutmayan sancılar yaşadım... çok şükür şimdi kalmadı, arada çok hafif ağrılar geliyor... dr. bana şöyle bir açıklama yaptı belki sizide aydınlatır bir nebze diye paylaşmak istiyorum.. ağrının belden gelmesini 14. haftaya kadar düşük tehdidi saydıklarını, ama eğer dinlenince geçiyorsa bunuda sorun etmediklerini söyledi.. fakat aynı ağrılar devam ederse 5. aydan sonra bu seferde belden gelen şiddetli ağrıların erken doğuma sebep olabileceğinden bahsetti.. neyseki şimdi hafifledi.. bulantı vs yaşamadım ama 3 kg verdim ağrılardan ne iştah kaldı ne uyku ne bişey... çok şükür normale dönüyorum herhalde.... ayrıca cebimde cep tel taşımamamı, çantamda cep tel varsa kucağımda çanta taşımamamı, ayrıca kesinlikle kucağıma laptop almamamı ama enaz 50 cemden ve karnımdan yüksek biryerde kullanabileceğimi ve işim bittiğinde wireless.i mutlaka kapatmam gerektiğini söyledi... ayrıca kesinlikle içinde E katkısı olan hazır gıdalar almamam konusunda özellikle uyardı.. sizinde aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim.... yine öğrendikçe paylaşmaya devam edelim birbirimizi bilgilendirelim diyorum... herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum... tatlı rüyalar...... :CüvCüv: klava: :enbuyukkk:

bende şişiyorum yaa benim 11 hafta bitiyo yarın bu gaz bitmicek ama biliyorum ilkinde de böleydi gece yatmadan içmeyin sütü bi iki saat önce için yoksa ben uyuyamıyorum

evet canım ya aynen bende de fazla gaz var.. doktora gittiğimde ultrosound'a baktığında doktorum da çok fazla gaz var demişti; ama malesef yapacak bir şey yok.. dediğin gibi süt aslında gaz yapıyor onun yerine yoğurt ya da kaşar yesek daha faydalı olacak sanki.. bazen karnım 5 aylık gibi oluyor bazen de hiç hamile değilmişim gibi... demek ki gazdan kaynaklanıyormuş:)

Bu arada herkese günaydın; bugün fazla erkenciyim galiba dün akşam saat 10 da yatınca erkenden kalktım , boğazım yine felaket; konuşurken çok zorlanıyorum.. umarım siz iyisinizdir...güzel bebişleriniz de iyidir umarım.. kızlar bir ara biz de başlayalım odalarına neler alınacak neler lazım diye... artık yavaş yavaş alsak mı diyorum... mesela benden size bir öneri.. biberon ısıtıcı mutlaka alın.. ocakta ısıyı ayarlayamıyorsunuz.. ısıtıcı çok pratik ben hafta içi bakınacağım :)) ha bir de ses telsizi gerek... listemizi yapalım kızlar.. sonra hepsini almak zor olur..

gunaydın kızlar hihoyyyt herkes saglıklı çok guzel bir pazar gunu gecırır ınsallh.bebişler de anneciklerini hiiç uzmez.Şeniz

:1shok: ne bu yaw daha uyuyomusunuz yoksa.uyanın cabuk bebişler acıktı coktan.gamyoncuiremsum ben kahvaltımı ettım yarasın bebişime

Günaydın kızlar, iyi pazarlar,
Pazarları pek giremiyordum son haftalarda çünkü kendimi hep kötü hissediyor, yatıyordum.
Ama çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Siz nasılsınız kızlar? Umarım keyifler yolundadır.
Sizlere birşey sorucam bu arada sizde de fazla tükürük salgılaması oluyor mu?
Acaba yalnızca ben mi yaşıyorum bu şikayeti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…