eşim az once dıo kı gel bıraz cıkalım dolasalım.allam ya nereye dolasacam kı burda ıkı tane sokak var zaten tabırı caızse carsı dedıklerı o da 5 dk surmez.hem nefes alamıorum dısarda kokudanç.ayrıca adımımı attıgım yerde çamurla karısık kara saplanıorum resmen yurumek azap burda.ffffffff
muş'tayım canımpetibörcüm sen hangi ildesin....
kızlar evlerimize kaktüs allalım bilgisayardan yayılan radyasyonu emiyormuş :))))) ben gidip alacağım gün boyu bilgisayar başındayız malum :)
muş'tayım canım
ay evet bulsam ben de alıcam.bı de benım laptop her kucagıma alısımda içim cız edıo.:uhm:
edacım aynısı bende de var
taş oturmuş sanki, acayipde ağırıyor
aynı şeyi bende yaşıyorum, geçer inşallah
Kızlar ben bişey eklemek istedimsağolun petibör ve pushing cvbiniz için.alllaha emaet meleklerimzz.valla net insan bazen delirtiyor girmicem diyorum ama buraya girmednde yapamıyorum.valla şu bilgisayar nekadar zarrlı bilmiyorum ama ben 2 saat falan takılıyorum günlük.tknoojinin hepsi zarar aslında televizyonda radysyon yayıyor hele cep telefonları.ama öyle şeylerki hayatımzdan çıkaramıyoz.
Canım yaa insanın halinden anlayan birileri olması ne güzel yaa. Sabır şekeceğiz artık bazen o kadar bunalıyorum ki selavat getiriyorum sanki rahatlıyorum. Birde kasık ağrılarım oluyor. Rahim büyümesinden deniyor hep ama benim bazen uzun sürüyor. Sizde bu ağrılar ne sıklıkla ve ne sürede oluyor.
bende şişiyorum yaa benim 11 hafta bitiyo yarın bu gaz bitmicek ama biliyorum ilkinde de böleydi gece yatmadan içmeyin sütü bi iki saat önce için yoksa ben uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?