bende istiyorummmm nasıl yapıyorsunuz bende hazırlıyorum ama nereye kopyalamam gerektiğini bulamadımmm
ayy melekcim senin koçiş benımkınden küçükmüş ben 84lüyüm eşim 83lü
bebiş için benım ideal de eşim için erken diyodum rahatladım valla
senin bebiş var dimi hamiş değilsin
olabilir canım ben 7 aylık hamile sandımıdı :) flower canım koçiş kıymetini bil o zaman :) ne diyek biz çekiyoz sen çekme :)
slm kızlar ben gittim biraz hava aldım gezdim geldim çok soğuk dışarı yağmurda yağıyo ama temi<z hava iyi geldi valla sizler naptınız bakem anacım herkez kocişinden şikayetçi bi ben deilim galiba:asigim:
hala seviyorum çoçuğumun babasi herşeyden önce kocam tabiki seviyorum ama bazen tahammül sınırlarımı zorluyo :)-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Yok gülüm ben de kocişimden çok memnunum Allah bozmasın da, kızlar o kadar dertli ki, aman da benimki çok iyi diyemedim
aman şekerim de ne var birilerinin özellikle mutlu olması kendi adıma beni mutlu ediyo siz murluysanız bende mutluyum işte ben böle bi uyanığım başkalarının mutluluklarından kendime pay çıkarıyorum :) allah muhabbetinizi arttırsın canım sevginiz bir ömür daim olsunYok gülüm ben de kocişimden çok memnunum Allah bozmasın da, kızlar o kadar dertli ki, aman da benimki çok iyi diyemedim
Bak yumuşamaya başladın bilesengözlerimebaksanab
canım profil bilgilerini yer aldığı yerde en altta kilo takip bölümü var oraya yapıştırıyosun :)
tickr oldumu benimm
kızlar ne olur kocişlerinize kötü davranmayın değerini bilin
benım için eşim bi tarafa dünya bi tarafa hatta belkı kızabılırsiniz bana ama bebiş oluncada bu böle olacak
onlar olmasaydı bebeişlerde olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?