2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy melekcim senin koçiş benımkınden küçükmüş ben 84lüyüm eşim 83lü
bebiş için benım ideal de eşim için erken diyodum rahatladım valla
senin bebiş var dimi hamiş değilsin

slm kızlar ben gittim biraz hava aldım gezdim geldim çok soğuk dışarı yağmurda yağıyo ama temi<z hava iyi geldi valla sizler naptınız bakem anacım herkez kocişinden şikayetçi bi ben deilim galiba:asigim:

zeynep cım
melegın tıcker ında melegim 7 aylık yazıyo ben bebiş var diye tahmın ettim hamış olsa hafta sayardı

olabilir canım ben 7 aylık hamile sandımıdı :) flower canım koçiş kıymetini bil o zaman :) ne diyek biz çekiyoz sen çekme :)

Yok gülüm ben de kocişimden çok memnunum Allah bozmasın da, kızlar o kadar dertli ki, aman da benimki çok iyi diyemedim

hala seviyorum çoçuğumun babasi herşeyden önce kocam tabiki seviyorum ama bazen tahammül sınırlarımı zorluyo :)-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Yok gülüm ben de kocişimden çok memnunum Allah bozmasın da, kızlar o kadar dertli ki, aman da benimki çok iyi diyemedim
aman şekerim de ne var birilerinin özellikle mutlu olması kendi adıma beni mutlu ediyo siz murluysanız bende mutluyum işte ben böle bi uyanığım başkalarının mutluluklarından kendime pay çıkarıyorum :) allah muhabbetinizi arttırsın canım sevginiz bir ömür daim olsun

-tatlicadiarzu-

ben sana yapıım satını ver bana bide eklemek istediğin notunu kodu buraya yapıştırırm sende kilo takip bölümüne yapıştırısın :)

kızlar ne olur kocişlerinize kötü davranmayın değerini bilin
benım için eşim bi tarafa dünya bi tarafa hatta belkı kızabılırsiniz bana ama bebiş oluncada bu böle olacak
onlar olmasaydı bebeişlerde olmazdı

canım ben zaten bebiş olduktan sonra eşlerle ilgi alakanın kesilmesine kesinlikle karşıyım çoçuk dünyası olmamalı bi kadının eşiylede ilgilenmeli :) ama benim şikayetim birazcık anlayış sadece o da zamanla öğrenir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…