2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın bende ettım.cok iştahım yok sankı beslenmıyomus gıbı gelıyo.aksam ruya gordum etkısında kaldım.erkek bebek emzırıyodum pek guzel seyler yazmıyo.gebe bırı gorurse hamılelıkten kurtulcagı yazıyo.bende emzırmek sevap dıye bılırdım

Bu arada kızlar çok güzel klasik müzikler indirdim bebeklerimize dinletmemiz için.
Biliyorum biraz erken ama ben 16. haftadan sonra başlayacağım dinletmeye. Aralarından en beğendiklerimi bir albümde toplayacağım ve sürekli onları dinleteceğim. Albümü tamamladığımda sizlerle de paylaşabilirim eğer isterseniz. (Valla kendimi yeni albüm çıkaran sanatçılar gibi hissettim. kaydirigubbakcemile3 )

benımde oluyo tukuruk fazla dudaklarımda kuruyo.bendede hep halsızlık hıc bısey gelmıyo ıcımden yapmak hasta gıbı yatıyorum hep sınır oluyorum kendıme sonrada

bızım evde hep muzık var esım klavye ve gıtar calıyo butun gun kafam sısıyo hatta suan bıle

benımde oluyo tukuruk fazla dudaklarımda kuruyo.bendede hep halsızlık hıc bısey gelmıyo ıcımden yapmak hasta gıbı yatıyorum hep sınır oluyorum kendıme sonrada

Zamanla düzelicez tatlım , kendini bu şekilde motive et. Çoğu zaman bende aynı durumda oluyorum. Dün gece iyice canım sıkkındı bu nedenle , eşime diyorum ki içimde acayip bir şekilde mızmızlık edip sorun çıkarasım var , o da gülüyor kaydirigubbakcemile3

aynen oyle mutsuzluk yanlız kalma ıstegi,zavallım herseyı esım yapıyo bı yemek yapıyorum süpürme yemek hazırlama herseyı o yapıyo cunku ıcımden gelmıyoo.gecer ınsallah

İnsanın kafası bazende kaldırmıyor di mi? Haklısın canım evde böyle şansı olmayanlara cazip gelebilir ama tabi nasıl bir duygu olduğunu sen daha iyi bilirsin.

ben kacıyorum canım bızım burda ulus pazarımız var cok guzel.oraya cıkıcaz gorusmek uzere kendıne ve bebışe dıkkat et

merhaba arkadaslar keyıfler nasıl. ya ben cok aglama ya basladım esım bır sey dese aglıyorum yas gozumun ucunda sızde de var mı boyle. esımde kızıyor aglamak ıcın bahane arıyorsun dıyee

merhaba arkadaslar keyıfler nasıl. ya ben cok aglama ya basladım esım bır sey dese aglıyorum yas gozumun ucunda sızde de var mı boyle. esımde kızıyor aglamak ıcın bahane arıyorsun dıyee

selam kızlar;evet canım malesef bende de var..hatta az önce eşimle hiç sebep yokken atıştık hatalı olduğumu biliyorum çocuk sonuna kadar alttan aldı ama tabi ben kendimi tutatmadım başladım ağlamaya..o kadar zorladımki kendimi istifra ettim..geçicek bunlarda inşallah..birde sanki içimde bebek değilde tüp yerleştirmişler..acayip gaz yapıyor ya..

bende gaz yok canım ya herseyım acayıptır benım normalde kusma 3 ayın sonunda bıermıs. bense hıc kusmadım ucuncu ayın ıkıncı yarısında acayıp cıkarıyorum. sureklı acım yıyıyorum bus seferde cıkarıyorum

canım yemekten sonra hemen sakız çiğne ben çok faydasını görüyorum..gerçi benimde çok miğde bulantım olmuyor ama sakızı tavsiye ederim..

hos geldin canim aramiza insallah hepimiz eylul ayinda teker teker bebeklerimizi kucagimiza saglikli bir sekilde alicagiz yuce rabbimiz izin verirse allah herkesin melegini korusun kendinizede dikkat edinnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:

[
slm canim sen ruya tabirlerine bakma sen hayirli yorumla hayirlisi olsun ne kadar guzel belki bebegini gordun :ecrin_bebek: herseyede ole canini sikma .

selam cici anne adayları
nasılsınız?
duygusallık bende de hat safada
dün türkü yarışmasını izliyordum trt de
yarışmacılardan biri elendi, oturdum hüngür hüngür ağladım
tabii birazda çalınan türkü beni ağlattı
eşim " sana ne oluyor yahu" diyo

sakızı bende geçen denedim ama benim mide bulantılarımda olduğu için
tam tersi daha fazla bulandırdı, dindirmedi anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…