Günaydın kızlar, iyi pazarlar,
Pazarları pek giremiyordum son haftalarda çünkü kendimi hep kötü hissediyor, yatıyordum.
Ama çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Siz nasılsınız kızlar? Umarım keyifler yolundadır.
Sizlere birşey sorucam bu arada sizde de fazla tükürük salgılaması oluyor mu?
Acaba yalnızca ben mi yaşıyorum bu şikayeti?
benımde oluyo tukuruk fazla dudaklarımda kuruyo.bendede hep halsızlık hıc bısey gelmıyo ıcımden yapmak hasta gıbı yatıyorum hep sınır oluyorum kendıme sonrada
bızım evde hep muzık var esım klavye ve gıtar calıyo butun gun kafam sısıyo hatta suan bıle
Zamanla düzelicez tatlım , kendini bu şekilde motive et. Çoğu zaman bende aynı durumda oluyorum. Dün gece iyice canım sıkkındı bu nedenle , eşime diyorum ki içimde acayip bir şekilde mızmızlık edip sorun çıkarasım var , o da gülüyor kaydirigubbakcemile3
ben kacıyorum canım bızım burda ulus pazarımız var cok guzel.oraya cıkıcaz gorusmek uzere kendıne ve bebışe dıkkat et
merhaba arkadaslar keyıfler nasıl. ya ben cok aglama ya basladım esım bır sey dese aglıyorum yas gozumun ucunda sızde de var mı boyle. esımde kızıyor aglamak ıcın bahane arıyorsun dıyee
bende gaz yok canım ya herseyım acayıptır benım normalde kusma 3 ayın sonunda bıermıs. bense hıc kusmadım ucuncu ayın ıkıncı yarısında acayıp cıkarıyorum. sureklı acım yıyıyorum bus seferde cıkarıyorum
canım yemekten sonra hemen sakız çiğne ben çok faydasını görüyorum..gerçi benimde çok miğde bulantım olmuyor ama sakızı tavsiye ederim..
ya benım esım sakızdan nefret edıyor. ama deneyecegım. umarım faydası olur canım ya
kızlar merhaba cumamız mubarek olsun nasılsınız bende eylül annasi olacağım insallah benı aranıza alırsınız değilmi neler yapıyorsunuz hepınızı tanımak ısterdım öncede erken hamılelık belırtılerın de gezınırdım çok sukur artık buralıyım Rabbım herkese sağlıklı ewlat nasııp etsın Amın selam ve dua ıle ....
cumanız hayırlara vesile olur, Rabbim herşeyi gönlünüzce verir inşallah a.s.
selam annişlerrr :teytey:
çarşamba günü kontrolümüz var ama dayanamıyorum sabredemiyorum, günler geçmiyo sanki -tatlicadiarzu-
ikili test ne zaman yapılıyor kızlar, bu hafta yapılmaz sanırım daha erken benim için değil mi_?
kontrol gününde 9+3 falan olacak fasulyem
canim senin icin ikili test daha erken hem seninki daha fasulye degil mercimek yemis teyzesi onu allah saglik versinde zamani geldiginde testlerinide yaparsiniz
merhaba arkadaslar keyıfler nasıl. ya ben cok aglama ya basladım esım bır sey dese aglıyorum yas gozumun ucunda sızde de var mı boyle. esımde kızıyor aglamak ıcın bahane arıyorsun dıyee
offffffffffffffffffffffffffffff canim sormaaaaaaa ya ama benimki tam tersi esime kizmak icin sanki bahaneler ariyorum yaaaaaa bizi ne hale getiriyor bu ugur
boceklerimiz:ecrin_bebek:
eşinin miğdesi bulanmıyor hayatım ..boşver idare etsin biraz bence dene güzelim..
erkeklerde biraz taviz vermeli canim o bebek tek senin degilki bosver onu dusunceksin diye mide bulantisinimi cekicen ne gideriyorsa yap onu.sositosositosositososito
gunaydın bende ettım.cok iştahım yok sankı beslenmıyomus gıbı gelıyo.aksam ruya gordum etkısında kaldım.erkek bebek emzırıyodum pek guzel seyler yazmıyo.gebe bırı gorurse hamılelıkten kurtulcagı yazıyo.bende emzırmek sevap dıye bılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?