2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy hele şükür işim bitti yemeğimi yaptım kızımı doyurdum geldim hamişmi sandınız beni değilim yakınlarım var eylülde doğum yapacak ondan bakıyorum buraya dedim yakaydirigubbakcemile3 7 aylık yaramaz bi kızım var :ecrin_bebek:

canım allah bağaşlasın darısı bizim başımıza:CüvCüv:

saolun kızlar darısı sizin başınıza hayırlısıyla inşallah :CüvCüv: güzel annişlera.s. sevdim bu topiği :teytey:

kızlar eşimin gonlunu almaya gttım ama neye nıyet neye kısmet oldu.eşimin iş yerınden arkadasları eşleriyle bıze gelmek ıstemısler aksama.:bbo: evı b..k goturuodu.anaaam bi giriştim kaydirigubbakcemile bi ucundan ama sonradan tekrar aradılar bırının işi cıkmıs hadı baska zaman hep beraber gelelım demişler kaldı gelemıolar.ama ben işe kalkıştığımla kaldım.bahaneyle ev temıslendı.ilgi bekleyen kocacım da temızlikte buldu kendını:sm_cool:

bayalar mrh.bende ucundan eylül annesi olcam sat 23 aralık 29 eylül ama doktor 3 ekim diyor bebişim 4 gün küçük.hoş geçen hafta bir hafta küçükdü bu hafta 4 gün kalmışbilmiym hayırlısı.bebişim 16 mm.kalbi pıtır pıtır atıyordu.bundan sonra 3 hafta sonra gitcez 2 li test bide onu atlatsak hayırlısı ile.aman hep stres ya bi gün doktorun kapısında bayılacam vlla.doktor diyor senin gibisini görmedim.birincisi düşük olunca insan tedirgin oluyor.valla allah herkese ayırlı sağlıklı evlat versin.benm bebiş biraz nazlı 6+4 de gitdik bebek falan yokdu kese 5 haftalık görünüyordu çok üzülmüştüm birhafta sonra doktor gelin dedi ben birhafta boyuncaağladım kürtaj falan olcam diye gitdiğimizde hem kese kocaman olmuş hemde bebek büyümüş hemde kalbi atıyordu doktor diyince inanamadım bu haftada 4 gün geriden geliyoz hayırlsı işte mevlam ol diyince oluyor hepsi o yüzden hep korkarak gidiyom doktora ya büyümemeişse diye maaşaşah büyüyor artık.işte böyle benim bebişimn hikayesi.herkese güzel bir dokuz ay diliyorum.

hosgeldın canım.ınsallah bu sefer bebişin senı hıç bırakmaz annesı.belkı de kızdır bebeğin ondan nazlıdır.kızdır nazdır ne yapsa azdır.yerimseniben allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallh.kucuklugune de uzulme sonradan bı atıo kı gununden buyuk bıle cıkıo.arayı kapatr bebeğin uzulme.cok da takma kafana oku bol bol.bebeklerımız allaha emanet:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…