ayy hele şükür işim bitti yemeğimi yaptım kızımı doyurdum geldim hamişmi sandınız beni değilim yakınlarım var eylülde doğum yapacak ondan bakıyorum buraya dedim yakaydirigubbakcemile3 7 aylık yaramaz bi kızım var:ecrin_bebek:
ben sana yapıım satını ver bana bide eklemek istediğin notunu kodu buraya yapıştırırm sende kilo takip bölümüne yapıştırısın :)
ben varım olmazmı
http://www.familyticker.com/ticker/tickers/5u1t7iyrcassl35j.png canım bunu kilo takip bölümüne yapıştır :)
bayalar mrh.bende ucundan eylül annesi olcam sat 23 aralık 29 eylül ama doktor 3 ekim diyor bebişim 4 gün küçük.hoş geçen hafta bir hafta küçükdü bu hafta 4 gün kalmışbilmiym hayırlısı.bebişim 16 mm.kalbi pıtır pıtır atıyordu.bundan sonra 3 hafta sonra gitcez 2 li test bide onu atlatsak hayırlısı ile.aman hep stres ya bi gün doktorun kapısında bayılacam vlla.doktor diyor senin gibisini görmedim.birincisi düşük olunca insan tedirgin oluyor.valla allah herkese ayırlı sağlıklı evlat versin.benm bebiş biraz nazlı 6+4 de gitdik bebek falan yokdu kese 5 haftalık görünüyordu çok üzülmüştüm birhafta sonra doktor gelin dedi ben birhafta boyuncaağladım kürtaj falan olcam diye gitdiğimizde hem kese kocaman olmuş hemde bebek büyümüş hemde kalbi atıyordu doktor diyince inanamadım bu haftada 4 gün geriden geliyoz hayırlsı işte mevlam ol diyince oluyor hepsi o yüzden hep korkarak gidiyom doktora ya büyümemeişse diye maaşaşah büyüyor artık.işte böyle benim bebişimn hikayesi.herkese güzel bir dokuz ay diliyorum.
iyi olmus petibör bende gönlünü alıyım dicem ama adam bişi yok gibi davranıo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?