2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bulantılar hala devam ediyor. Hatta akşam yemeğinde yediklerimi yeni çıkardım. Artık çok sıkıldım yaaa bir an önce bitsin artık bu bulantılar...

canım arpacık okumakla gecıo baska bısıy ıı gelmıo.nazar duası falan okusana kendıne.gecmıs olsun coka.s.
İyi mi canım o külotlar? Bant işe yarar mı sence? Ben de alsam mı diyorum ama karar vermedim

valla arkadaslar ben ıyı dıye duydum ondan aldım.ama cok da rahat geldı bana.rahım artık yukarı dogru cıkmaya basladıgından bızım ıcın karını destekleyıcı seyler onemlı.bır de bant aldım karın destekleyıcı ama onu kullanmak ıcın erken sanırım gobekler yenı cıkıo cnku.o da gobegı destekleyerek bel agrısı azaltmak ve karın catlaklarını onlemek ıcın tavsıye ederım.

kızlar ne bu durgunluk alalh aşkına hepiniz online görünüyosunuz kimseden ses çıkmıo :)) alooooo ordamısınız şekerler :)
benım acık ama sureklı basında dıılım.baktım kımse yk gıdıorum.arada yokluorum gelmıssenız gırıorum.:1hug:

o zaman bende alıyım madem faydalı :) beni bırakma yalnız ben burdayım hep zaten pc olmıcak artık
göbiş belli değil dimi şekerim ağustos annelerinın maşallahı var nasılda belli olmuş acaba bizdemi bi terslik var ?

benım gobus cıktı artık:CüvCüv:.masallah canım sen zayıfsın ya baya ondan cıkmamaıstr belkı henuz.ama bebişin kendıne yer acmıstr ıcerde merak etme.gamyoncuiremsuben de zayıfım ama iç karnım dar galıba.

neyse şekerler benim eşim birazxdan gelir malum akşam yemeği vakti gidiyim de güzel bi yemek yapıyım :) kendinize bebişlerinize çooooook iii bakın yarın uğrayamam galiba o yüzden allaha emanet olun kocaman öptüm :)

Çok normal dedi canım. İlaç falan hiçbir şekilde vermiyormuş.

Evet ilaç vermiyorlar. Benimkide sıkıcaksın dişini demişti. Allaha şükür benim 10 gündür yok bulantım. Sadece midemde şişkinlik oluyor. İnşallah geri dönmez kabus bulantılar kafamçokkarıştı

İnşallah canım seninki geri dönmez. Yeni arkadaşla konuştum14. haftası bitiyormuş ve bulantıları yine başlamış :1no2:
Benimki zaten hiç gitmediği için sanırım farkeden birşey olmayack benim için. :çok üzgünüm:

Heran tetikte olmak lazım o zaman. Sevinmemek lazım bitti diye:1no2: Neyse napalım bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda katlanıcaz artık

kızlar herkese iyi akşamlar nsl gidiyor benimde hala ara ara bulantılarım devam ediyor birde midemde bi problemler var ama tam anlayamıyorum yanmamı desem ekşimemi desem uff şu bulantı tamamen bi geçsede rahatlasak

kızlar herkese iyi akşamlar nsl gidiyor benimde hala ara ara bulantılarım devam ediyor birde midemde bi problemler var ama tam anlayamıyorum yanmamı desem ekşimemi desem uff şu bulantı tamamen bi geçsede rahatlasak

Selam mavişcim. Bende aynı mide sorunu var cnm. Doktor bu durumda bana rennie kullanmamı önerdi. Biraz rahatlatıyor

sln kızlar nasılsınız benim bulantılarım devam ediyor..2 gündür annemdeydimm elbebek gül bebek bakıldımm..şimdi evdeyimm morelim bozuk..eşim herzamanki gibi maç izliyor...

asoscum bendede aynı durum var.ben gidip lavaboya çıkarıyorum eşimde hararetli bi şekilde maç izliyo....sinirlerim bozuluyor....şu bulantılarım bi geçsede kurtulsammm...bıktım kusmaktan bulantıdan....

aynen sivaslı canım ne yapıcağımı şaşırdımm...Allah kolaylık versinn

Ben ağustos annesiyim canım. Dert etmeyin, sizin de göbüşlerinizin maşallahı olacak yakında :) :CüvCüv:

selam kızlarr... bişey sorucam sizlere çevrenizden neler duydunuz yada gördünüz paylaşın bele hadi... kilolu olanların göbekleri daha kolay çıkar diye bişiy var mıdır?? mesela zayıf olan arkadaşımın bebeği 15 cm oldu sanki karnında hafif gaz var gibi bi göbeği var ama ben kiloluyum ve sanki alttan bir şişme sertleşme oluşmaya başladı gibi hissediyorum... sizde nevar neyok???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…