Valla bulantılar hala devam ediyor. Hatta akşam yemeğinde yediklerimi yeni çıkardım. Artık çok sıkıldım yaaa bir an önce bitsin artık bu bulantılar...
canım arpacık okumakla gecıo baska bısıy ıı gelmıo.nazar duası falan okusana kendıne.gecmıs olsun coka.s.canım ben girmeye girerdim ama eşim evde olunca 3 öğün sürekli yemek yap alışveriş ve de temizlik derken anca oturabildim :) eşimede duygu sömürüsü yaptım oda dinlen filan dedi ama anla işte kenarından :) bu arada gözümde arpacık çıkıyodr sorucam bağışıklığın zayıflamasından oluyornmuş yalnız bugun acayip mide bulantım vardı öldüm yani bide müthiş bi bel ağrısı ile kasık ağrısı yani anlıcağın idare ediyorum :) eşimi kaktüs aldırmaya gönderdim :) masa üstü bilgisayar toplıcak bana kendisi bilgisayar mühendiside bi işe yarasın dimi canım delikafadulden
İyi mi canım o külotlar? Bant işe yarar mı sence? Ben de alsam mı diyorum ama karar vermedim
kızlar iç çamaşırı problemi ne zaman başlıyo ben şimdi çok rahat iç çamaşırlarımı giyiyorum hatta gelinlik alışverişinde alınan iç çamaşırlarımın hepsi bi beden büyüktü onları kullanmayı düşünüyorum bide ne faydası varki bu çamaşırların ?
benım acık ama sureklı basında dıılım.baktım kımse yk gıdıorum.arada yokluorum gelmıssenız gırıorum.:1hug:kızlar ne bu durgunluk alalh aşkına hepiniz online görünüyosunuz kimseden ses çıkmıo :)) alooooo ordamısınız şekerler :)
canım arpacık okumakla gecıo baska bısıy ıı gelmıo.nazar duası falan okusana kendıne.gecmıs olsun coka.s.
valla arkadaslar ben ıyı dıye duydum ondan aldım.ama cok da rahat geldı bana.rahım artık yukarı dogru cıkmaya basladıgından bızım ıcın karını destekleyıcı seyler onemlı.bır de bant aldım karın destekleyıcı ama onu kullanmak ıcın erken sanırım gobekler yenı cıkıo cnku.o da gobegı destekleyerek bel agrısı azaltmak ve karın catlaklarını onlemek ıcın tavsıye ederım.
benım acık ama sureklı basında dıılım.baktım kımse yk gıdıorum.arada yokluorum gelmıssenız gırıorum.:1hug:
o zaman bende alıyım madem faydalı :) beni bırakma yalnız ben burdayım hep zaten pc olmıcak artık
göbiş belli değil dimi şekerim ağustos annelerinın maşallahı var nasılda belli olmuş acaba bizdemi bi terslik var ?
Ah canım ya. Doktor birşey söylemişmiydi bu bulantıların için?
Çok normal dedi canım. İlaç falan hiçbir şekilde vermiyormuş.
Evet ilaç vermiyorlar. Benimkide sıkıcaksın dişini demişti. Allaha şükür benim 10 gündür yok bulantım. Sadece midemde şişkinlik oluyor. İnşallah geri dönmez kabus bulantılar kafamçokkarıştı
İnşallah canım seninki geri dönmez. Yeni arkadaşla konuştum14. haftası bitiyormuş ve bulantıları yine başlamış :1no2:
Benimki zaten hiç gitmediği için sanırım farkeden birşey olmayack benim için. :çok üzgünüm:
kızlar herkese iyi akşamlar nsl gidiyor benimde hala ara ara bulantılarım devam ediyor birde midemde bi problemler var ama tam anlayamıyorum yanmamı desem ekşimemi desem uff şu bulantı tamamen bi geçsede rahatlasak
Selam mavişcim. Bende aynı mide sorunu var cnm. Doktor bu durumda bana rennie kullanmamı önerdi. Biraz rahatlatıyor
o zaman bende alıyım madem faydalı :) beni bırakma yalnız ben burdayım hep zaten pc olmıcak artık
göbiş belli değil dimi şekerim ağustos annelerinın maşallahı var nasılda belli olmuş acaba bizdemi bi terslik var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?