selam kızlarr... bişey sorucam sizlere çevrenizden neler duydunuz yada gördünüz paylaşın bele hadi... kilolu olanların göbekleri daha kolay çıkar diye bişiy var mıdır?? mesela zayıf olan arkadaşımın bebeği 15 cm oldu sanki karnında hafif gaz var gibi bi göbeği var ama ben kiloluyum ve sanki alttan bir şişme sertleşme oluşmaya başladı gibi hissediyorum... sizde nevar neyok???
Eki Görüntüle 10297 nasılsınız kızlar bugun keyıfler ıyıdır umarım:jeyyar: gune en guzel sekılde baslarsınız eeeee neler yaptınız bakayım CADIARZU
günaydın kızlar cumartesi dr gittik herşey yolunda bebeğim kocaman olmuş 2'li testlerimiz yapıldı haftaya tekrar gidicez belki cinsiyetinide öğrenicez ozaman (14 haftalık olucaz) elinin bitanesi havadaydı
:) el sallar gibi
bende haftaya alıcam sonuçlarımı ama onu görmek kadar mutluluk verici bişey yokmuşgözün aydın canım benim ikili testimde haftaya ama şimdiden özledim bebişimi :sm_cool:
Bununla ilgili belirli bir duyum almadım ama ben de kiloluyum ve dediğin gibi alttan sertleşme başladı bende de. Göbeğim eskiden olduğu gibi, büyümedi henüz. Ama eskiden karnımı içime çekerdim, şimdi çekemiyorum
gözün aydın canım benim ikili testimde haftaya ama şimdiden özledim bebişimi :sm_cool:
kızlar bende c.tesi gunu kan tahlılelrımı yaptırdım. bır kaç degerde sorun var gibi görünüyor. dr um ogleden sonra gelecek. umarım önemli bişey yoktur.
benim de ikli testim haftaya doktor belki cinsiyet tahmini de yapabiliriz dedi haftaya 12+6 haftalık olucam :dance:
inşallah ikimizin taraması iyi geçer benim doktorum cinsiyet tahmini için hiçbirşey söylemedi ama iki doktora gidiyorum ikisinden biri belki tahmin yapar kaydirigubbakcemile3
senin tahminin ne bu arada benim içinden hep kız geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?