2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız kızlar bugun keyıfler ıyıdır umarım:jeyyar: gune en guzel sekılde baslarsınız eeeee neler yaptınız bakayım CADIARZU

Bununla ilgili belirli bir duyum almadım ama ben de kiloluyum ve dediğin gibi alttan sertleşme başladı bende de. Göbeğim eskiden olduğu gibi, büyümedi henüz. Ama eskiden karnımı içime çekerdim, şimdi çekemiyorum

günaydın kızlar.
bende zayıfım. karnım cıkmaya basladı benım. bel kıvrımı falan kalmadıgından bılenler hemen farkedıyor gobek çıkmıs dıyorlar:)

ewet kızlar çok guzel oldu karnım 11 haftalık olduk karnım banyoda çok çıkık olduğu bellı lnsan çok mutlu oluyor bende çok zayıfım insallah bu hamılelık bana kılo aldırır

arkadaşlar günaydın ben haftasonu giremedim cumadan beri yokum şimdi de işteyim çaktırmayınsengözlerimebaksanab bugün ve bu hafta iyi başlar umarım

günaydın kızlar cumartesi dr gittik herşey yolunda bebeğim kocaman olmuş 2'li testlerimiz yapıldı haftaya tekrar gidicez belki cinsiyetinide öğrenicez ozaman (14 haftalık olucaz) elinin bitanesi havadaydı
:) el sallar gibi

gözün aydın canım benim ikili testimde haftaya ama şimdiden özledim bebişimi :sm_cool:

günaydın kızlaaarrr

karnın büyümesi tamamen iç karnın genişliğiyle alakalı kızlar..
gebelikten önce kemiklerim göbeğimden öndeydi, şimdi 2. ayımızda 4-5 aylık gibiyiz :roflol: :roflol: :roflol:
kilolu olmakla alakalı değildir bence..

kızlar bende c.tesi gunu kan tahlılelrımı yaptırdım. bır kaç degerde sorun var gibi görünüyor. dr um ogleden sonra gelecek. umarım önemli bişey yoktur.

ayy herkes doktora gitmiş ne güzel kaydirigubbakcemile3
bizim de 2 günümüz kaldı bebişimle görüşmemize kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
öyle heyecanlıyım ki, sanki yıllardır görmediğim evladıma kavuşacağım :roflol: :roflol: :roflol:

msms hangi tahliller yapıldı. kaçıncı haftaadasın 9 mu. bana tahlil falan yapılmadı da henüz

benim de ikli testim haftaya doktor belki cinsiyet tahmini de yapabiliriz dedi haftaya 12+6 haftalık olucam :dance:

inşallah ikimizin taraması iyi geçer benim doktorum cinsiyet tahmini için hiçbirşey söylemedi ama iki doktora gidiyorum ikisinden biri belki tahmin yapar kaydirigubbakcemile3
senin tahminin ne bu arada benim içinden hep kız geçiyo

ben de erkek olduğunu düşünüyorum belki de eşim erkek istiyor diye olabilir

13. haftada genital tepe diye bir yapı erkeklerde dik kız bebeklerde paralel oluyormuş burdan tahmin yapılabiliyor ama bu tahminin % 17 yanılma payı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…