2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allah hepimize sağlıklısını versin inşallah... kızlar bu arada bebişini hisseden var mı içinizde

msms hangi tahliller yapıldı. Kaçıncı haftaadasın 9 mu. Bana tahlil falan yapılmadı da henüz

canım ben bır kısmını tup bebek tedavısınden once yaptırmıstım. Dr um bunlarında 12. Haftaya kadar yapılması gerektıgını soyledı
bun
kreatının
sgot
sgpt
açlıkkan
toxoplasma
cmvıgg/ıgm
tam ıdrar
bunları yaptırdım

cumartesi bir müzik dinletisine gittik inanması zor ama müzik çaldıkça sanki ben de buradyım dedi bir çimdikleme gibi dürtme gibi hissettim bebeğimi

bebişin kaç haftalık ronican_?
bana ne oluyorsa, tüylerim diken diken oldu :roflol:

2 aylıkken bılmem ama bende erkek bebek kız bebekten once hareketlenmeye basladıgından daha once hıssedılırmıs dıye duydum

iyi çalşmalar ronican, görüşmek üzere canım a.s.

valla bişey hissediyor muyum bilmiyorum, kız olmasını istediğim için başından beri hep içimden "bak görürsün erkek olacak" diye söyleniyorum :roflol: :roflol:
sağlıklı olsun, akıllı olsun, hayırlı olsun inşallah da, ikisi de evlat sonuçta...

Günaydın kızlar . Herkese iyi bir hafta dilerim. Nasılsınız bakalım;?

canım senin midende hissettiğin rahatsızlık nsl bişey

Canım bende şişkinlik ve miden yanması oluyor.

Benimde göbeğim sertleşmeye başladı. Belli oluyor artık orda bişi olduğu :asigim:

Çok sevindim canım. Darısı başımıza :Saruboceq:

günaydın mozijiku h.g. canım..
iyiyiz hamdolsun seni sormalı_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…