2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

daha kimsenin belli olmadı ama sanırım değilmi kızlar ben kaçırdım mı yoksa belli olan varmı???

Kızlar hiç çalışmak istemiyorum ya benneyaptımki ev hanımı olmak istiyorum şuara :çok üzgünüm:

ben çalışmak istiyorum ama boyle 12 de falan başlayan bir işim olsun ıstıyorum:) uykum yetmıyoo

Kızlar hiç çalışmak istemiyorum ya benneyaptımki ev hanımı olmak istiyorum şuara :çok üzgünüm:

ben de aynen öyleyim :çok üzgünüm:
işimi, büroyu ve patronumu çok seviyordum ama kendimi paraladığım halde aldığım karşılık yüzünden işten de nefret ediyorum artk patrondan da...
geçen hafta benim yapmam gereken işler varken araya salak salak şeyler soktu ve yarına yetişecek beyannamelerim gecikti..
kendi geçmiş spider solitarie oynuyor kötükedihüso kötükedihüso
onun salaklığı yüzünden c.tesi ve pazar evde gece yarılarına kadar pc başında belim koptu gözlerim ağrıdı ve dinlenemedim kötükedihüso
üstelik tüm işlerim kaldı, ne evimle ne de kendimle ilgilenemedim :çok üzgünüm:
evimde oturmak istiyorum, bebişimin battaniyesini örmek, onu bitirmek yelek öğrenip ona başlamak...
işe koşa koşa gelirdim şimdi ağlayacak oluyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
çabucacık temmuz olsa da izne ayrılsak :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

Patron milleti işte bacım napcan klava: Valla ben mümkün değil temmuzda izne çıkamam. Eğer bebeğim zamanından önce gelmeye kalkmazsa anca eylül başı izne çıkabilirim. Allahm güç kuvvet ver yarabbim :Saruboceq::Saruboceq:

sakura boşver canım. boyle düşünüp düşünüp kendini işinden soğutma.
doğumdan sonra ne yapacaksınız kızlar işe devammı

ay evet ama ben temmuzda sanırım doğum izni başlıcak hemen ayrılcam nasipse..yok dayandığım kadar çalışayım filan demicem yanii.yıllardır çalışıom bu kadar zor gelmemişti çalışmak

sorma valla patron işte...
benimki sadece bi umut, belllki olur da kurtuluruz diye :roflol: :roflol:

sakura boşver canım. boyle düşünüp düşünüp kendini işinden soğutma.
doğumdan sonra ne yapacaksınız kızlar işe devammı

haklısın msms, ama elde değil işte.
zaten aşırı sinirli oldu iyice...

bırakıcam valla...
memur değilim zaten naniknanik
ara verip kendim büyütücem yavruşumu Allahın izniyle...
zorunda kalmadıkça çalışmaya niyetim yok yani...

bende son aya kadar calışmayı planlıyorum. tabı durum nasıl olur bılmıyorum. sut ıznı falan bırlestırıp 4 ay kadar bebegımle kalmak ıstıyorum.

canım ne tesadüf bende tahir beye gidiyorum ama ben eski hastasıyım yani hamilelik öncesindede ona gidiyodum gerçekten mükemmel bi doktor çok memnunum herkezede şiddetle tavsiye ederim yani cinsiyet tahmini yaptımı sana canım

canım senin temmuzun nezamanlarına geliyo acaba bizim haziraNIN SON HAFTALARINA FALANMI GELİYO:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…