günaydın mozijiku h.g. canım..
iyiyiz hamdolsun seni sormalı_?
Kızlar hiç çalışmak istemiyorum ya benneyaptımki ev hanımı olmak istiyorum şuara :çok üzgünüm:
ben de aynen öyleyim :çok üzgünüm:
işimi, büroyu ve patronumu çok seviyordum ama kendimi paraladığım halde aldığım karşılık yüzünden işten de nefret ediyorum artk patrondan da...
geçen hafta benim yapmam gereken işler varken araya salak salak şeyler soktu ve yarına yetişecek beyannamelerim gecikti..
kendi geçmiş spider solitarie oynuyor kötükedihüso kötükedihüso
onun salaklığı yüzünden c.tesi ve pazar evde gece yarılarına kadar pc başında belim koptu gözlerim ağrıdı ve dinlenemedim kötükedihüso
üstelik tüm işlerim kaldı, ne evimle ne de kendimle ilgilenemedim :çok üzgünüm:
evimde oturmak istiyorum, bebişimin battaniyesini örmek, onu bitirmek yelek öğrenip ona başlamak...
işe koşa koşa gelirdim şimdi ağlayacak oluyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
çabucacık temmuz olsa da izne ayrılsak :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
sakura boşver canım. boyle düşünüp düşünüp kendini işinden soğutma.
doğumdan sonra ne yapacaksınız kızlar işe devammı
Kızlar hiç çalışmak istemiyorum ya benneyaptımki ev hanımı olmak istiyorum şuara :çok üzgünüm:
Patron milleti işte bacım napcanklava: Valla ben mümkün değil temmuzda izne çıkamam. Eğer bebeğim zamanından önce gelmeye kalkmazsa anca eylül başı izne çıkabilirim. Allahm güç kuvvet ver yarabbim :Saruboceq::Saruboceq:
sakura boşver canım. boyle düşünüp düşünüp kendini işinden soğutma.
doğumdan sonra ne yapacaksınız kızlar işe devammı
arkadaşlar merhabaa,
ben dün ikili testi yaptıracaktım gittim Dragos Şifa Hastanesine Mine Hn ile olan randevum kadın doğumda çalışan arkadaşların hatasından Tahir Bey' e devredildi ki iyi ki devredilmiş çok şükür geri çevirmedi beni doktor bey.Saat 14:30 da dün idi randevum ve meğerse saat 14:30 da mine hanım çıkıyormuş.dumur oldum kalakaldım.ama Tahir bey geri çevirmedi ve saatlerce orada kaldım bebeği istediği konuma getiremediği için (ensesini tam görmek için dönmesi gerekiyordu) uğraştı uğraştı benide göndermedi.Çikolata ye yavrum dedi.Tok olman lazım dedi.Ama paso yiyom tıss bizimki dönmüyor:) Ama doktorcuğuma helal olsun ne diyim.Şükür ki döndü baktı ense kalınlığı normal çıktı maşallah.Ay çok şükür yarabbimmm.Kan testininde bir hafta sonra sonucu.
Tahir Bey ,Tahir Bey ,Tahir Bey.Tek geçiyorum mükemmel ötesi bir doktor.Aşık oldum anlatımına çook tatlı,çook babacan,şeker mi şeker bir doktor.O kadar alakalı ki sanki kendi bebeği gibi ilgileniyor.hani doktorların herşey normal o normal bu normal durumu varya o değil.ona göre bize önemli olan herşey onda da önemli.ben tavsiye ederim şiddetle. Tahir Tosyalıoğlu adı soyadı.Süper doktor Tahir Beeey.
hihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıllar
haklısın msms, ama elde değil işte.
zaten aşırı sinirli oldu iyice...
bırakıcam valla...
memur değilim zaten naniknanik
ara verip kendim büyütücem yavruşumu Allahın izniyle...
zorunda kalmadıkça çalışmaya niyetim yok yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?