2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım hamilelik zaten başlıbaşına hassas bi dönem bu yüzden kendini de bebeğini de üzme en önemlisi o unutma. bel ağrısı bende de var işte sırt yastığım var evde zaten her fırsatta yatıp dinleniyorum bu da normal

benim kaç senedir var canım sırt ağrısı biraz da stres kökenli olabiliyor biraz dışarı çık üşütme ama sana belki iyi gelir yada bir arkadaşına git konuşmak paylaşmak rahatlatır belki benim canım sıkkın olduğunda oturur belgesel izlerim yeni bir şey öğrenmek beni hep mutlu eder.

tavsiye ve destekleriniz için teşekkür ederim
iyiki varsınız, canım boğazımda sanki
birazdan çıkarım dışarı hem hava alırım hemde meyvem bitti, meyva alırım

msms canım geçmiş olsun, idrar kültürün temiz çıkar inşallah

Sağol eslemcım. Sende takma kafana erkekler kadınlar kadar ınce düşünemıyor. Sıkma canını bebişi uzme lutfen

erkeklerin bizim gibi düşünebilmelerini beklemek tamamen hayalperestliktir bence :roflol:
ne yaparsan yap yontamazsın :roflol: :roflol:
aaaah ah kader işte napcan :roflol:
gerçi şu dönemde adam ilgiden ağzımın içine baksa da bağırıp çağıran benim ya neyse :roflol:

öyle yap canım temiz hava alın bebişle:ecrin_bebek:

doğru diyosunda sakura, bu kadar ağrı sızı çekerken accık anlayış gösterseler ölürler mi Allah aşkına?
yemek yapamıyorum diyorum, biliyorda kusmaktan mutfağa giremiyorum
ısrarla benden yemek istiyor, anası alt katta oturuyor inip orda yemiyor
yani hangi birini anlatsam, anlayışsızlık hat safhada
Allahım sabır versin bizlere

valla erkeklerin büyük kısmı öyle neyse benim şansıma eşim büyük çoğunluktan değil dün sağolsun süpürdü sildi bende tozu aldım valla o kadar iyi oldu gözümde büyüyordu iş sadece hamileyken değil her zaman yardım eder sağolsun

ayy yerim ben onun cokur cokur emzik emişini:ecrin_bebek:

çok şeker dimi:ecrin_bebek: ben 4 yaşıma kadar emmişim hatılıyorum üç tane emziğim vardı teyzem dişleri bozulcak diye zor attırmıştı teyzeme hala bozuğum dişlerimde gayet düzgün oldu iştehihoyyyt

selam arkadaslar bugün bu siteye üye oldum. bende eylül annesi olacagim insallah 11. haftam bitmek üzere. yazilerinizi zevkle okuyorum. sanirim cogumuz ayni duygular icindeyiz simdiden herkese tesekkürler.

emzik bebekleri çok tatlı kılıyor yaa :))
inşallah bebeğim alır emzik

buket27 hoşgeldin canım, hayırlı oslun seninde hamileliğin

selam arkadaslar bugün bu siteye üye oldum. bende eylül annesi olacagim insallah 11. haftam bitmek üzere. yazilerinizi zevkle okuyorum. sanirim cogumuz ayni duygular icindeyiz simdiden herkese tesekkürler.

hayırlı olsun canım hoşgeldin...

ben çıkıyorum canlarım
oturmaktan belim kopuyor resmen
sıkı giyinip çıkayım dışarı, hasta olmam inşallah
gelince devam ederiz muhabbete inşallah

merhaba hamısler

uzun zaman oldu yazamadım ısler o kadar yogun ki yerimde oturamıyorum.. hafta sonları da ancak yatıyorum bulantıdan :) sızlere bır sorum var geceleri bır taraftan diger tarafıma donerken cok siddetlı bir agrı saplanıyor kasıklarıma dogru sızlerde olan var mı neden acaba merak edıyorum..

evde yiyelim desen inadına anasına gider!
ayrı bi cins bunlar yaa !

valla ben de bu sitede gördükçe anlıyorum ne kadar şanslı olduğumu...
dün evde çalıştım çok yorgundum, akşam yemeğini yaptı sofrayı hazırladı...
ki normalde yardım et derim, bi kaşık koyar tv başına geçer, yırtınırım bu mu yardım diye, gelir çatalı koyar bi daha tv'ye :roflol:
şükrediyorum gerçi ama daha da şükretmem lazım demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…