2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada , şimdiden soruyolar bebeğe kim bakacak , doğumu nasıl yapacaksın diye ayyyyy diye bir çığlık atasım geliyor yaaaaaaaa. Düşünmüyorum henüz diyorum ama gönlümden bebeğime kendim bakmak , doğumu normal yapmak ama kesiksiz geçiyor ....

canım lütfen kötü düşünme .doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.dualarımız seninle canım.:Saruboceq:bizi mutlaka haberdar et tamammı

aman canım o sorular bitmez nişanlanırsın ne zaman düğün evlenirsin bebek ne zaman hamile kalırsın doğum ne zaman, kim bakacak, cinsiyeti belli mi adı ne olcak doğurursun aradan zaman geçer 2. ne zaman klava: yeterrrr diye bağırası gelir insanın

işte ben bu yüzden sadece çok yakınlarıma söyledim yoksa bu sorular gerçekten sıkıcı

selam hanımlar
herkese hayırlı, sağlıklı güzel bir gün diliyorum
ben moral bozukluğuyla kalktım bu sabah
eşimle yine tartıştık, bugün beni ortopedi doktoruna götürmeye söz vermişken
sözünden caydı abisiyle birlikte babalarını doktora götürceklermiş
bende kızdım abim gitsin, öyle önemli bişeyi yok nasılsa babamın diye
ama öncelik babanın, ben hep 2, plandayım
nasıl ağrılar çektiğimide biliyor ama nafile...
kahvaltıyı hazırladım 45 dk beyfendinin gelmesini bekledim ( aşağıya anasının yanına inmişti)
gelincede neden beni bekletiyorsun, kahvaltını yap nere gidersen git dedim
ooo demediğini bırakmadı
bende oturdum ağladım
işte böyle
dışarı çıkıp hava aliim diyorum ama fena soğuk hava

Sonuclarımı dr yorumladı kızlr. Kum dokuyormusum bırde ıdrar kulturu ıstedı. ıdrarda sorun var gorunuyor

Antalya da hava nasıl canım valla fırtınasına özledim bir fırtına çıkardı elektrikler gider 3 gün gelmez migros alışveriş merkezine giderdim ders çalışmaya konyaaltına yakın oturuyordum

Acaip yağmur bastırdı şuanda. Fırtınalar dediğin gibi aynen devam canım. Bu sene pek fazla olmadı elektrik kesintisi. İnş. hiç olmazç

Ayy canım benim ya. Bu kocalar neden böyle. Bazen gerçekten öküzlükleri tutuyor çok afedersiniz klava:

canım benim üzme lütfen kendini maalesef bazı erkekler vurdumduymaz halbuki bu senin en önemli dönemin ama kendini üzersen bebeğinde üzülür canım benim

valla kızlar benim bu kadar hassasım herşeye ağlıyorum
yoksa eşim gerçekten ilgisiz mi çözemiyorum
galiba herikiside

belimle birlikte sırtımda ağırıyor artık, sizlerde varmı böyle ağrılar
ben galiba evde oturup yatmaktan ağırtıyorum heryerimi
birazda nezle olmuşum

valla ınsallah yoktur yaa dr ıdrar kulturu ıstedı.

İnş. cnm sen içini ferah tut. Zaten olsa bile bu halledilebiliyormuş. Merak etme

Bendede sırt ve bel ağrıları var cnm.

Sonuclarımı dr yorumladı kızlr. Kum dokuyormusum bırde ıdrar kulturu ıstedı. ıdrarda sorun var gorunuyor

canım geçmiş olsun ben de kum döküyorum, bol su iç dedi doktorum.. ben 1 litreden fazla içemiyorum( en az 2 içecekmişiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…