2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ara vericem canım, bebişimi kendim büyütücem Allahn izniyle, çok çok zorda kalırsak çalışırım ama bi süre düşünmüyorum açıkçası..
bursa, inegölde oturuyorum

canım bende çalışmıycam inş. ondan 32. haftada ayrılcam ama sende kaynanan vardı demi bu arada bursaya sık sık geliyorum ablamı gelin verdik bursaya bende onu görmeye geliyorum sürekli ama inegölü duymadım çok iyi bilmiyorum ben osmangaziye geliyorum canım

ara vericem canım, bebişimi kendim büyütücem Allahn izniyle, çok çok zorda kalırsak çalışırım ama bi süre düşünmüyorum açıkçası..
bursa, inegölde oturuyorum

sen de bendensin cnm.o daha minicik annesine ihtiyacı var ve anne nin baktığı çocukla başkasının baktığı çocuk larda davranışlar çok farklı oluyo.Allah bize sağ salim vatana millete hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin inş.cnm
:ecrin_bebek:

slm kıslar.yazılarınızı hep okudum ama içimden bu topiğe alışmak gelmedi,içimde hep bir korku vardı,ve bu sabah korkum dahada arttı.vcde kahverengimsi bi akıntım geldi,ilk düşüğümde böyle başlamıştı.kıslar ben dr'a gidiyorum inşallah bebişime birşey olmamıştır.dua edin ne olur.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE BU ACILARI YAŞATMASIN..RABBİM HEPİNİZİN BEBİŞLERİNİ KORUSUN SİZLERE BAĞIŞLASIN..

canım senin için dua edicem

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Allah bebişini san abağıslasın ınsallah.

saoll.tatlım iiyiz.sen nasılsın bugün??
iyi olmaya calisiyorum kizlar aksam ciôk kotu karin agrilarim vardi korktum bir an bebegime bidsey olacak diye.ama allahdan kotu birsey degilmis sadece gaz problemi agri yapmis-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- aman siz dikkat edin gazli yiyeceklerden uzak durun.

saol canım iyiyiz sen nasılsın:dance:

bende iyi olmaya cakisiom sizler nasilsiniz tatli anneler gobusleriniz ciktimi benimki cikdida:CüvCüv:

canimo bebegin yerlesdiginde bazi annelerden geliyormus.kotusey dusunme allah bebisini ve seni korusun.

allah bebeşini sana bağışlasın canım senin için dua ediyoruz

tatlım bişi yoktur inş.panik yapma.Dualarımız seninle

selam kızlar yazılanlara şöyel bir baktım daha detaylı bakmaya halim yok iki gündür baya kötüyüm canım hiçbişiy yapmak istemiyor sizler nasılsınız...

Kızlar Bircanla sabah konuştum. Bebişin ense kalınlığı 1 mm çıkmış. Herşey yolundaymış şükür. Kendisi gelince detayları anlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…