merhaba hamısler
uzun zaman oldu yazamadım ısler o kadar yogun ki yerimde oturamıyorum.. hafta sonları da ancak yatıyorum bulantıdan :) sızlere bır sorum var geceleri bır taraftan diger tarafıma donerken cok siddetlı bir agrı saplanıyor kasıklarıma dogru sızlerde olan var mı neden acaba merak edıyorum..
merhaba hamısler
uzun zaman oldu yazamadım ısler o kadar yogun ki yerimde oturamıyorum.. hafta sonları da ancak yatıyorum bulantıdan :) sızlere bır sorum var geceleri bır taraftan diger tarafıma donerken cok siddetlı bir agrı saplanıyor kasıklarıma dogru sızlerde olan var mı neden acaba merak edıyorum..
kesinlikle külot lazım ya bence.çünkü kasık kısmını kesiyor artık darlıktan.ben şişkoyum ondanda olabilir.Gözün aydın canım, büyük kısmını atlatmışsın. Ense kalınlığı iyiyse büyük ihtimal test sonucun da iyi çıkacaktır.
burkocum inşallah dediğin gibi olur.benimde tahminim o yönde.şükür dedim öğrenince.
İyi mi canım o külotlar? Bant işe yarar mı sence? Ben de alsam mı diyorum ama karar vermedim
normalde bende hep göbek vardı ha deli gibi değil ama resmen göbişti.şimdi alt kısımda bir sertlik oluştu ve dışarı doğru.zayıf annelerde büyük ihtimalle daha azdır.selam kızlarr... bişey sorucam sizlere çevrenizden neler duydunuz yada gördünüz paylaşın bele hadi... kilolu olanların göbekleri daha kolay çıkar diye bişiy var mıdır?? mesela zayıf olan arkadaşımın bebeği 15 cm oldu sanki karnında hafif gaz var gibi bi göbeği var ama ben kiloluyum ve sanki alttan bir şişme sertleşme oluşmaya başladı gibi hissediyorum... sizde nevar neyok???
ben hiçbişi hissetmedim ya.sadece gece yatarken hep yüzüstü yatardım şşimdi yan yatasım geliyor sıkıştığını düşünerek.sıkışıyormu bilmiyom ama:)allah hepimize sağlıklısını versin inşallah... kızlar bu arada bebişini hisseden var mı içinizde
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah iyi haberlerle dönersin.:a015:kızlar ben işyerideyim şimdi çıkmam lazım güzel haberler almak üzere hoşçakalın
evet flowercım ya sevindim seninde memnun olmana.en büyük Taahiir :)canım ne tesadüf bende tahir beye gidiyorum ama ben eski hastasıyım yani hamilelik öncesindede ona gidiyodum gerçekten mükemmel bi doktor çok memnunum herkezede şiddetle tavsiye ederim yani cinsiyet tahmini yaptımı sana canım
güle güle giysin iyi günlerde canım bebişin kıyafetini.bu arada akıntı hep var bende.hamileliğe bağlı idi ama sonradan doktor ilaç verdi.ama illa ilaç alınacak diye birşey yok.sen yinede bir sor.Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben bebeğime ilk kıyafetini aldım.Fıstık yeşil bir badi çok tatlı ya. İnş. sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alıp cicilerini giydiririz. Kızlar sizde akıntı oluyr mu ? Ben bu sabah yeşilimsi sarımtırak bi akıntı gördüm. Kötü bişey mi ki acaba iltihaplanma filan mı ne dersiniz?
Canımm Allah yardımcın olsun,iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.iyi düşün iyi olacak inşallah.slm kıslar.yazılarınızı hep okudum ama içimden bu topiğe alışmak gelmedi,içimde hep bir korku vardı,ve bu sabah korkum dahada arttı.vcde kahverengimsi bi akıntım geldi,ilk düşüğümde böyle başlamıştı.kıslar ben dr'a gidiyorum inşallah bebişime birşey olmamıştır.dua edin ne olur.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE BU ACILARI YAŞATMASIN..RABBİM HEPİNİZİN BEBİŞLERİNİ KORUSUN SİZLERE BAĞIŞLASIN..
selam hanımlar
herkese hayırlı, sağlıklı güzel bir gün diliyorum
ben moral bozukluğuyla kalktım bu sabah
eşimle yine tartıştık, bugün beni ortopedi doktoruna götürmeye söz vermişken
sözünden caydı abisiyle birlikte babalarını doktora götürceklermiş
bende kızdım abim gitsin, öyle önemli bişeyi yok nasılsa babamın diye
ama öncelik babanın, ben hep 2, plandayım
nasıl ağrılar çektiğimide biliyor ama nafile...
kahvaltıyı hazırladım 45 dk beyfendinin gelmesini bekledim ( aşağıya anasının yanına inmişti)
gelincede neden beni bekletiyorsun, kahvaltını yap nere gidersen git dedim
ooo demediğini bırakmadı
bende oturdum ağladım
işte böyle
dışarı çıkıp hava aliim diyorum ama fena soğuk hava
bu arada ikili testi yaptiran varmi aranizda
kızlar önemli bişi öğrendim bu arada.hani diyordumya kalçamdan belime doğru bir ağrı ama özellikle kalçada gamze denilen yerlerde.koltuktan kalkarken ve de yere bastığım zaman bi ağrı sağlanıyordu ay ne bu diyordum.pelvis genişliyor bebek için diye paylaşmıştı burada kızlar.doktora sordum sende erken başlamış gebeliğe bağlı osteoropi dedi.yani gebeliğe bağlı kemik erimesi.kalsiyumunu fazlaca tüketiyor bebek o yüzden kalsiyum vericem sana dedi.bilginiz olsun bak ağrılar artmış sizlerdede yazılanları okudum genel yazayım dedim belki böyle bişi olabilir.
kızlar önemli bişi öğrendim bu arada.hani diyordumya kalçamdan belime doğru bir ağrı ama özellikle kalçada gamze denilen yerlerde.koltuktan kalkarken ve de yere bastığım zaman bi ağrı sağlanıyordu ay ne bu diyordum.pelvis genişliyor bebek için diye paylaşmıştı burada kızlar.doktora sordum sende erken başlamış gebeliğe bağlı osteoropi dedi.yani gebeliğe bağlı kemik erimesi.kalsiyumunu fazlaca tüketiyor bebek o yüzden kalsiyum vericem sana dedi.bilginiz olsun bak ağrılar artmış sizlerdede yazılanları okudum genel yazayım dedim belki böyle bişi olabilir.
ben yaptırdım canım bugünde sonucu aldım doktor herşey iyi dedi çok şükür demir hapı verdi 17. haftada 3 lü test için çağırdı:sm_cool:
canım bende cumartesi yaptırdım 2'li testimi 1 hafta sonra tekrar gidicem sonuçlarını almaya
kızmar 3'lü testi herkezden istiyormuşlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?