2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım benim genelde geceleri uyku arasında ve gündüzleri uyanma aşamasında ağrıla saplandığı için bişey diyemicem...
düşük tehlikesinden dolayı içtiğim progestan bitti ağrılar arttıı...

Ben geceleri özellikle sabaha karşı , yatakta dönüp duruyorum , sancı gibi denemez ama çok hafif bir ağrı oluyor , sanırım rahimde ki bağlar kasılıyor .

benim canım yatarken değilde oturuken ayağa kalkınca oluyor

aynen benimde oturdugum yerden kalkarken kasiklarima agri saplaniyor ama cok siddetli degil sanirim bu kasik agrilari normal hamilelikte olasi seyler

evet normal sanırım benimde doktora gitmeme çok var 3 hafta nasıl geçer bilmem bebişimi özledim

:) ben iki gün sonra görücem bebegimi zaten doktordan dönerken sürekli gülen bi surat oluyorum yolda hic gözümün önünden gitmiyor o an. umarim hayirlisiyla gelir hepimizin bebekleri. cinsiyet 16. haftada belli oluyor degilmi ?

kesinlikle külot lazım ya bence.çünkü kasık kısmını kesiyor artık darlıktan.ben şişkoyum ondanda olabilir.
normalde bende hep göbek vardı ha deli gibi değil ama resmen göbişti.şimdi alt kısımda bir sertlik oluştu ve dışarı doğru.zayıf annelerde büyük ihtimalle daha azdır.
allah hepimize sağlıklısını versin inşallah... kızlar bu arada bebişini hisseden var mı içinizde
ben hiçbişi hissetmedim ya.sadece gece yatarken hep yüzüstü yatardım şşimdi yan yatasım geliyor sıkıştığını düşünerek.sıkışıyormu bilmiyom ama:)
:a015:kızlar ben işyerideyim şimdi çıkmam lazım güzel haberler almak üzere hoşçakalın
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah iyi haberlerle dönersin.
evet flowercım ya sevindim seninde memnun olmana.en büyük Taahiir :)
güle güle giysin iyi günlerde canım bebişin kıyafetini.bu arada akıntı hep var bende.hamileliğe bağlı idi ama sonradan doktor ilaç verdi.ama illa ilaç alınacak diye birşey yok.sen yinede bir sor.
Canımm Allah yardımcın olsun,iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.iyi düşün iyi olacak inşallah.

yahu sorma gitsin bu tür durumlar sinir manyağı yapıyor insanı ama deselerya hamileler üzülmemeli sıkılmamalı.onu empoze et eşine canım başka çare yok.

var canım başladı ikili testler ama şu an forumda değilller güzel sonuçlar geliyor darısı başımıza

kızlar önemli bişi öğrendim bu arada.hani diyordumya kalçamdan belime doğru bir ağrı ama özellikle kalçada gamze denilen yerlerde.koltuktan kalkarken ve de yere bastığım zaman bi ağrı sağlanıyordu ay ne bu diyordum.pelvis genişliyor bebek için diye paylaşmıştı burada kızlar.doktora sordum sende erken başlamış gebeliğe bağlı osteoropi dedi.yani gebeliğe bağlı kemik erimesi.kalsiyumunu fazlaca tüketiyor bebek o yüzden kalsiyum vericem sana dedi.bilginiz olsun bak ağrılar artmış sizlerdede yazılanları okudum genel yazayım dedim belki böyle bişi olabilir.

gercektenmi bunu yazdigin inan cok iyi oldu ben cuma günü ortopediye gittim.doktor bakti ama anlamadi zaten bu alman doktorlara hic güvenmiyorum.benimde 11. haftam ve zaman zaman cok sidettli oluyor doktoruma bende söyleyecegim. beni cok endiselendiriyordu. cok sagol

ya bendede var kalça ağrısı bazen öle bi ağrı giriyoki sol ayağıma yere basamıyorum ben unuttum sormayı doktora ve bide 45 kiloyum korkuyoruım . mide bulantım falanda yok ama yemek yiyemiyorum canım istemiyooo:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…