saol bılgılerın ıcın.gule guleeeeyerimsenibencanım ben bitkisel ve doğal ürünleri kullanmayı düşünüyorum. çünkü her ürün gebeler için de olsa işlenmiş üründür ve bazı kimyasallar eser miktarda da olsa içerir. ben susam yağı+kakao yağı+badem yağı kullanacam. bir de bonali kullanan 2 tanıdığım var biri memnun diğeri değil çünkü memnun olmayanın vücudu çatlamaya çok yatkın... yani çatlaklar daha çok genetik....bu arada ben işten çıkmak zorundayım mesaim bitti:teytey: şimdi çıkmam lazım görüşürüz canım
fussılet sen sıgortalıydın doktorun karnene yazsın canım.ben de emeklı sandıgına baglıyım doktorum karneme yazmıstı.
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar
hımmmm kim var kim yok bakalım :)
aman da aman bengiii cim gelmiş nerlerdesin sen bakalım.nasılsın özlettin kendini hemşehrimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sorma canım ya iki üç haftadır iyi degildim . . . . .mide sorunlarım vardı canım yemek yiyemiyordum canım hiç bisey istemiyordu su pc karsısına oturmayı bile evimi bi gorsen oda rezaletti ilgilenemiyodum.....yemek de yapamıyordum bide ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu doktora gittim dinlencen dedi igne verdi gecen onu yaptırdım aman hangi birini anlatsam bisuru sey oldu iste :) sen nasılsın canım kaç haftalık oldun bebiş nasıl
bende zaten bir an once 3 ayın bitmesini bekliyorum canım hayırlısıyla bitsede rahat etsek . . . . . .bende bu carsamba 11 haftalık oluyom canım martın 4 dunde de benim 2 li testim olacak........
canim kan ilacini al ihmal etme .ewet belki dr gerek gormemisdir canim okMerhaba kızlar,
Benim doktorum 12. hafta bitince folic acid'i bırakmamı istedi. Ayrıca da demir hapı (kan hapı ) verdi. Ama sanırım henüz kimse kullanmıyor daha erken mi acaba bu hapı kullanmak için. Ben vitamin almıyorum doktor vermedi, sanırım vitamini besinlerden almamı istedi.
hayret bişiy valla aynen karnın çıktı, karnın çıkmadı, ceviz ye, senin kızın olcak, senin kesin oğlun olacak (işkembeden yorumlar), doğumdan korkuyor musun, süt iç, çok oturma, ayakta durma ne bunlar ya bırakın da kafa mı dinliyimklava:
ben elevıt ve ferrum fort kullanıorum.3 ayı doldurdıktan sonra bunları kullanan baska arkadslar varmı?
inşallah canım sağol tadı değilde biraz büyük bi vitamin daha önce tüp bebek denememde kullanmıştım çok zorlanmıştım şimdi mecbur artık ikiye bölüp içsek olur mu acaba:uhm:
hemde ne şımarıklar resmen oynadı bizle dün kaydirigubbakcemile3
slm arkadaslar nsılsınız aranızda ıkılı test yaptıran varmı
gunaydın arkadaslar,
insallah herkes iyidir.mehtap gulu sana da cok gecmıs olsun canım ınsallah allah bebegını sana bagıslasın ama sen de bırazcık olumlu dusunmeye calıs kı bebısın de umutsuzluga kapılmasın.allah yardımcın olsun
o hamıle kulotlarından ben kullanıorum cok rahat.15 lıraya aldım.zaten ben sureklı akıntım olsun olmasın gunluk ped kullanıorum.eger sız de gunluk ped kullanırsannız 3 tane kılot sızı ıdare eder bır hafta.yıkayın yıkayın gıyın.bu kulotların tek ıyı yanı rahat olması dııl.buyuk beden kulotlara nazaran gobek kısmı lastıklı daha dar oldugundan aynı zamanda göbegı de destekleyerek hem catlaklarınızın olusmasını da onler.bılgı vereyım dedım yıne de herkesın kendı tercıhı.
bulantılara gelınce 3 ayı bıtırınce bulantılar bıtmese de 9 ya da 10. haftalara nazaran oldukca azalıyor.ınsallah bulantısı olan arkadaslar varsa sızınkı daha once gecer.
ben hamıle kıyafetı almadım henuz gobus cıktı cunku sadece.yoksa bulantılarla verdıgım 5 kıloyu bıle gerı alamadım daha.kıyafetlerım oluo sımdılık zaten cok dar gıymedıgım ıcın.
allah hepımızın hamileliğini tamamına erdırmeyı nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla..a.s.
Merhaba kızlar,
Benim doktorum 12. hafta bitince folic acid'i bırakmamı istedi. Ayrıca da demir hapı (kan hapı ) verdi. Ama sanırım henüz kimse kullanmıyor daha erken mi acaba bu hapı kullanmak için. Ben vitamin almıyorum doktor vermedi, sanırım vitamini besinlerden almamı istedi.
Ben buradayım da anam oku oku bitiremedim ki yazılanları da cevap vereyimkafamçokkarıştıbu arada burko ve pushing yok nirdeler? ama pushing demişti pc olmıcak bozuk falan diye dimi ya.
Hoşgeldin canım. Özlemiştik seni. Daha iyi olmana sevindim. Umarım daha da iyi olursuncok sukur bugunden itibaren iyi hissediyorum kendimi
petibor sana bir abla tavsiye lütfen ihmal etme bu sözümü.Kesinlikle ve kesinlikle günlük ped kullanma. Ben kağıt hanlu katlayıp koyuyorum ve onun sürekli değiştiriyorum. . gebeliğimde 12. haftada yoğun bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Bebeğimi kaybettim. Doktor sakın kullanma demişti. Başka doktorlardan da duydum. Lütfen arkadaşlar peçete kağıt havlu falan koyun onunla halledin sorunlarınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?