2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

petibörcüğüm o kadar kızmadım ama herkeste aynı sorular olunca sıkılıyorum zaten daha doktora gitmeme 3 hafta var...

aman da aman bengiii cim gelmiş nerlerdesin sen bakalım.nasılsın özlettin kendini hemşehrimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sorma canım ya iki üç haftadır iyi degildim . . . . .mide sorunlarım vardı canım yemek yiyemiyordum canım hiç bisey istemiyordu su pc karsısına oturmayı bile evimi bi gorsen oda rezaletti ilgilenemiyodum.....yemek de yapamıyordum bide ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu doktora gittim dinlencen dedi igne verdi gecen onu yaptırdım aman hangi birini anlatsam bisuru sey oldu iste :) sen nasılsın canım kaç haftalık oldun bebiş nasıl

kıyamam.çok geçmiş olsun ii olmana sevindim.bende iiyim ne olsun.bnm 5 gün önde dedi dr en son gittiğimde yani 11+6 olduk bugün yani yarın 3.ay bitiyor nasipse 6 martta 2 li testimiz olucak ölee işte.senin ne kadarlık oldu cnm???
:ecrin_bebek:

bende zaten bir an once 3 ayın bitmesini bekliyorum canım hayırlısıyla bitsede rahat etsek . . . . . .bende bu carsamba 11 haftalık oluyom canım martın 4 dunde de benim 2 li testim olacak........

bende zaten bir an once 3 ayın bitmesini bekliyorum canım hayırlısıyla bitsede rahat etsek . . . . . .bende bu carsamba 11 haftalık oluyom canım martın 4 dunde de benim 2 li testim olacak........

ya yakınmış aramız.hadi hayırlsı ii sonuçlar alırız inş. cnm

canim kan ilacini al ihmal etme .ewet belki dr gerek gormemisdir canim ok

tatlimmmmmmmmmmmm bosver onlari hamileliginin ve bebeginle olmainintadini cikar onlar atarlar iskembeden tutarsa diye

ben elevıt ve ferrum fort kullanıorum.3 ayı doldurdıktan sonra bunları kullanan baska arkadslar varmı?

canim bende kullaniyorum ferrum kan ilaci ve birde ben magnezxyumda aliyorum.hersey bebeklerimiz icin ilaclarini duzenli al ok.:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 way simarik way canim ole icebiiyorsan ole ic amas hic vakit gecirme ust uste ic ok unutma hersey simarigin icin kendine dikkat et bebisine daha cok:CüvCüv::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
slm arkadaslar nsılsınız aranızda ıkılı test yaptıran varmı

İyiyim canım teşekkürler sen nasılsın? Ben ikili testimi geçen hafta yaptırdım , sonuçları dün çıktı. Ama henüz doktora gösteremedim, aslında gönderdim ama beni aramasını bekliyorum. Sen yaptırdın mı?

petibor sana bir abla tavsiye lütfen ihmal etme bu sözümü.Kesinlikle ve kesinlikle günlük ped kullanma. Ben kağıt hanlu katlayıp koyuyorum ve onun sürekli değiştiriyorum. 2. gebeliğimde 12. haftada yoğun bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Bebeğimi kaybettim. Doktor sakın kullanma demişti. Başka doktorlardan da duydum. Lütfen arkadaşlar peçete kağıt havlu falan koyun onunla halledin sorunlarınızı.

Son düzenleme:

Doktorlarımızın fikri aynı görünüşe göre dilekciğim. Bana da vitamin vermedi, demir+folik asit içeren bir şurup verdi. Demir istesek de istemesek de kullanacağız arkadaşlar çünkü bebiş elimizdekini bir güzel sömürüyormuş, yetersiz olursa da Allah korusun beslenemiyormuş. Ben bir problemim yok diye folik asidimin bitmesini bekliyordum demir hapına başlamak için, hemoglobinim düşük çıktı, hemen demire başladım.
bu arada burko ve pushing yok nirdeler? ama pushing demişti pc olmıcak bozuk falan diye dimi ya.
Ben buradayım da anam oku oku bitiremedim ki yazılanları da cevap vereyimkafamçokkarıştı

cok sukur bugunden itibaren iyi hissediyorum kendimi
Hoşgeldin canım. Özlemiştik seni. Daha iyi olmana sevindim. Umarım daha da iyi olursun

Ben de her lavaboya gittiğimde bir parça tuvalet kağıdını katlayıp koyuyorum. Tekrar tuvalete gittiğimde kendiliğinden düşüyor, yeniliyorum

Kızlar gebeliğe bağlı burun tıkanıklığım var son 2 gündür de çok yoğun. Buhar makinasını oğlumun oddasından kendi odama transfer ettim. Gece gündüz fark etmiyor. Hep tıkanıyor. Tuzlu suyu enjektörle burnuma damlatıyom biraz rahatlatıyor sonra yine aynı.
Karın altı bölgemdede gün içinde ağzım oluyor sizinde hala bu tür ağrılarınız devam ediyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…