2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay allah korusun canım ya.ben gunde 3-4 kez degıstıodum o gunluk pedı ama demek bundan sonra kullanmayacagım.teskkur ederım tavsıyen ıcın.a.s.

selam hanımlar ikili test sonucumu aldım herşey çok güzel dedi dr allaha çok şükür herşey yolunda
biraz baktımda bu free beta hcgb değeri 50 den aşağıdaysa erkek 50 den yukardaysa kız bebek miş ama benim 13 çıktı acaba bebeğim erkek mi ikili test sonucunu alan hanımlar sizde değer kaç çıktı paylaşırmısınız
merak ediyorum hanımlaaaarrrr

Canım ona hiç güvenme. Ağustos annelerinde sonucu 20 çınanın kızı, 60 küsür çıkanın oğlu oluyor. Benim 38 çıktı. Belli olmuyor yaniCADIARZU

Bende birkaç gündür ağrı demeyeyim de, gerilme yukarılara kaydı biraz. Karnım her daim taş gibi. Orada birşey olduğunu hissediyorum adamakıllısositososito

burko;
peki dr hiç tahmin yaptımı sana canım yani içinden geçen nedir önceden arkadaşım hamileydi o çok merak ederdi cinsiyeti tabi ilk bebekte olsa insan merak ediyor şimdi onu çok iyi anlıyprum ne bileyim bazıları tutuyor dediği için bende merak ettim işte napıyııımmm

beni listeye aldın mı canım (sat 02 aralık 08 dğum tarihi 08 eylül 09 tahminim yok cinsiyetle ilgili )

Tahmin yapmak için daha erken dedi. Bu dmnemde zaten bütün bebekler neredeyse erkek gibi görünüyornaniknanik18 Martta dörtlü teste çağırdı. O zaman söyleyecek cinsiyeti inşallah. 16+3 olacağızhihoyyyt

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum nete. Topiğimizi yeni fark ettim. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. SAT : 16 aralık tahmini doğum 22 eylül
cinsiyet tahminim yok. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

evet bana da kan hapı değil.demir eksikliği ve folık içeren ilaç verdi normalde kansızım ama bu verdiği daha önemliymiş ilerki aylarda kan için ilaç vericek sanırım

canım vitamin olarak birsey vermedimi doktorun elevit falan.

gözün aydın canım ikilinin iyi çıkmasına sevindim .darısı başımıza inşallah.bu arada daha önceki hamileliğimde benimde değerim 60 çıkmıştı.bende o dönemde arastırmıstım.30 üstü cıkarsa kız 30 altında deger cıkarsa erkek diyordu bi sitede.benimki doğru çıkmıştı kızım olacaktısenağlamasenağlamaneyse hayırlısı canım öneemli olan sağsağlim elimize almamız inşallah.

Tahmin yapmak için daha erken dedi. Bu dmnemde zaten bütün bebekler neredeyse erkek gibi görünüyornaniknanik18 Martta dörtlü teste çağırdı. O zaman söyleyecek cinsiyeti inşallah. 16+3 olacağızhihoyyyt

niçin dörtlü test istediki canım.her doktor yapmıyor dörtlüyü genelde 2li ve 3lü isteniyor.gerci daha önceki hamileliğimde 2li iyi cıktıysa üçlüye gerek yok demişti doktorum.

SLm güzel anneler nasılsınız... benim azıcık karnım acksın midem çok kötü oluyor...bu arada bolbol maden suyu içmemiz gerekiyormuş...

maden suyunun faydası nekı güzel ekim annesı. maden suyumu sodamı bu arada?

iyi akşamlar hanımlar gördüğüm kadarıyla herkes iii :) mehtap gülü canım dualarımız seninle allah yardımcın olsun ayfersmu canım benim dediğin gibi pc bozuldu o yüzden artık sık giremiyorum ama beni hatırladığın için sağol hatırlanmak aranmak güzel bişi teşşekkür ederim :) kızlar bugun eminönü gittim istanbulda oturanlar bilir özellikle onlara söylüyorum inanılmaz şeyler var bebek odaları için bebişlerimize kıyafette var bayıldım her marka var ben oda süslerini araştırdım çokda ucuzlar 65 tl sorduğum kapı süsü 20 tl dediler ve daha güzel müsait olduğunuzda bence orayı bi gezin ben gezdikten sonra bide çerez aldım bir sürü bağışıklık sistemim zayıflamışta ek takviye olsun diye neyse lafı fazla uzatmıyım dediğim gibi ilgilenen arkadaşlar gerçekten çok güzel şeyler bulabilir :))) benden sölemesi kaydirigubbakcemile3 bu arada görenler benim hamile olduğuma inanmıyo karnım bu aralar iyice indi ayrıca aldığım kilolarda gitti yine 49 kiloyum bulantılarım yine hortladı malesef 3 kez kahvaltı yapıyorum kedinihal hadi iyisin oğlan anası oldun tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün:)

bende iyi olmaya çalışıyorum
accık bişey yiyorum karnım davul gibi oluyor
ve acayip ağrı yapıyor, niye acaba? sizde oluyormu böle şeyler

pushing naber canım?
ben bugün ortopedi doktoruna gittim, kalçamdaki ağrı sebebiyle
kalsiyum tahlili yaptı sonuç iyi çıktı
krem verdi, sıcak su koy yarım saat kalçana dedi
ordan ümraniyeden bebişime bikaç parça bişey aldım :))

Maden suyunun bilinen hicbir zarari olmayip, aksine vucuda sayisiz yararlari vardir. Buyume cagindaki cocuklar kalsiyum, demir, cinko, florur gibi minerallere yetiskinlerden daha fazla ihtiyac duyarlar. Bu ihtiyaci karsilamanin en iyi yolu, yeterli miktarda sut ve dogal sulari tuketmekten gecer. Maden suyunun icerdigi kalsiyum kemik yapisinin, florur ise agiz ve dis sagliginin gelismesi icin son derece yararlidir. Hamilelik ise, beslenmenin daha da on plana ciktigi bir donemdir. insan vucudu bebegi besleyebilmek ve gelismesini saglamak icin normalden daha fazla besin, sivi, vitamin ve minerale ihtiyac duyar. Bu katkiyi dogal yoldan saglayabilmek icin, hamilelikte duzenli olarak maden suyu tuketimi tavsiye edilir.

asos canım bu karnımdaki şişliği giderirmi?
ağrıyı hafifletirmi, yediğim şeyler kuru şeyler ama ödem yapıyo galiba

slm kızlar yaa ben daha bebeğime hiç bişey almadımm.... eşim cinsiyet diye tutuutruyor...öfff... bebeğimi çok seviyorumm artık hissediyorum karnımda onu sizler hissediyormusunuz..tabi sadece yatarken..dokunursamm..

eslemcim dene istersen bak zaten zararı yokmuş...ben dede şişlik oluyor.. ve çok çabuk acıkıyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…