petibor sana bir abla tavsiye lütfen ihmal etme bu sözümü.Kesinlikle ve kesinlikle günlük ped kullanma. Ben kağıt hanlu katlayıp koyuyorum ve onun sürekli değiştiriyorum. 2. gebeliğimde 12. haftada yoğun bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Bebeğimi kaybettim. Doktor sakın kullanma demişti. Başka doktorlardan da duydum. Lütfen arkadaşlar peçete kağıt havlu falan koyun onunla halledin sorunlarınızı.
selam hanımlar ikili test sonucumu aldım herşey çok güzel dedi dr allaha çok şükür herşey yolunda
biraz baktımda bu free beta hcgb değeri 50 den aşağıdaysa erkek 50 den yukardaysa kız bebek miş ama benim 13 çıktı acaba bebeğim erkek mi ikili test sonucunu alan hanımlar sizde değer kaç çıktı paylaşırmısınız
merak ediyorum hanımlaaaarrrr
Kızlar gebeliğe bağlı burun tıkanıklığım var son 2 gündür de çok yoğun. Buhar makinasını oğlumun oddasından kendi odama transfer ettim. Gece gündüz fark etmiyor. Hep tıkanıyor. Tuzlu suyu enjektörle burnuma damlatıyom biraz rahatlatıyor sonra yine aynı.
Karın altı bölgemdede gün içinde ağzım oluyor sizinde hala bu tür ağrılarınız devam ediyor mu??
burko;
peki dr hiç tahmin yaptımı sana canım yani içinden geçen nedir önceden arkadaşım hamileydi o çok merak ederdi cinsiyeti tabi ilk bebekte olsa insan merak ediyor şimdi onu çok iyi anlıyprum ne bileyim bazıları tutuyor dediği için bende merak ettim işte napıyııımmm
beni listeye aldın mı canım (sat 02 aralık 08 dğum tarihi 08 eylül 09 tahminim yok cinsiyetle ilgili )
evet bana da kan hapı değil.demir eksikliği ve folık içeren ilaç verdi normalde kansızım ama bu verdiği daha önemliymiş ilerki aylarda kan için ilaç vericek sanırım
selam hanımlar ikili test sonucumu aldım herşey çok güzel dedi dr allaha çok şükür herşey yolunda
biraz baktımda bu free beta hcgb değeri 50 den aşağıdaysa erkek 50 den yukardaysa kız bebek miş ama benim 13 çıktı acaba bebeğim erkek mi ikili test sonucunu alan hanımlar sizde değer kaç çıktı paylaşırmısınız
merak ediyorum hanımlaaaarrrr
Tahmin yapmak için daha erken dedi. Bu dmnemde zaten bütün bebekler neredeyse erkek gibi görünüyornaniknanik18 Martta dörtlü teste çağırdı. O zaman söyleyecek cinsiyeti inşallah. 16+3 olacağızhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?