Anne Adayımız. ..................... SAT .............. Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
14- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
15- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
17- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
18- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
19- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
20- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
22- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
23- MELİKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
23- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
24- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
25- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
26- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
27- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
28-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
29- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
30- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
31- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
32- sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
33- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
34- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
35- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
36- ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
37- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
38- hakca.............................................................................18 Eylül
39- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
40- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
41- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
42-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
43-guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
44-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
45- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
46- icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
47- süm-er...........................................................................23 Eylül
48- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
49- salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
50- mehtap gülü...................................................................24 Eylül
51- sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
52- ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
53- ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
54-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
55-_SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
56- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
57- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
58-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
60- Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim
EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ
A. adayı.....................ocak...............Cins Tah
1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
4-Ultlar.........................75................. .....Kız
5-desire1983.................68..................... .Kız
6-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
7-bengiii......................49................... ...Kız
8-flower_85..................64..................... ..Kız
9-burko......................76..................... ...Kız
10-asos1980.................64....................... .Erkek
11-dilekakal................53....................... .Kız
12-gamma....................65..........................Kız
13- guluncanı................59.........................Erkek
14-petibor.....................59.........................Kız
15- kedinihal.................62.........................Erkek
16- sido....................................................Kız
17- ESERizmir.............75..........................Erkek
18- ADA_32..................53.........................Kız
19- okyanus84...............62...................Erkek
20- sivaslı58..................48...................Erkek
canım ne demek tanıdıkça buradan merak eder oluyor insan birbiriniii.bu arada eminönünden mercana giderkenimi diyorsun oralar mı?iyi akşamlar hanımlar gördüğüm kadarıyla herkes iii :) mehtap gülü canım dualarımız seninle allah yardımcın olsunayfersmu canım benim dediğin gibi pc bozuldu o yüzden artık sık giremiyorum ama beni hatırladığın için sağol hatırlanmak aranmak güzel bişi teşşekkür ederim :) kızlar bugun eminönü gittim istanbulda oturanlar bilir özellikle onlara söylüyorum inanılmaz şeyler var bebek odaları için bebişlerimize kıyafette var bayıldım her marka var ben oda süslerini araştırdım çokda ucuzlar 65 tl sorduğum kapı süsü 20 tl dediler ve daha güzel müsait olduğunuzda bence orayı bi gezin ben gezdikten sonra bide çerez aldım bir sürü bağışıklık sistemim zayıflamışta ek takviye olsun diye neyse lafı fazla uzatmıyım dediğim gibi ilgilenen arkadaşlar gerçekten çok güzel şeyler bulabilir :))) benden sölemesi kaydirigubbakcemile3 bu arada görenler benim hamile olduğuma inanmıyo karnım bu aralar iyice indi ayrıca aldığım kilolarda gitti yine 49 kiloyum bulantılarım yine hortladı malesef 3 kez kahvaltı yapıyorum kedinihal hadi iyisin oğlan anası oldun tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün:)
bence gaz.beyaz lahana yiyin haşlayıp iyi geliyor.bende iyi olmaya çalışıyorum
accık bişey yiyorum karnım davul gibi oluyor
ve acayip ağrı yapıyor, niye acaba? sizde oluyormu böle şeyler
canım kalsiyum eksikliği için sandoz verdi bana doktor ama embriyosid etki var yazıyor diye içmeye korktum.c kategorisi gebelikte tehlikeli aslında niye verdi ki doktorum anlamadım sorcam bu cuma.ayrıca sıcak su için dikkat etmek gerekmiyor mu?ben regl ağrıları çekerken söksün diye sıcak havlu koyardım ama kasıklarıma tabi.yine bir sorsana ya Allah korusun.aklıma geldide söyleyim dedim.pushing naber canım?
ben bugün ortopedi doktoruna gittim, kalçamdaki ağrı sebebiyle
kalsiyum tahlili yaptı sonuç iyi çıktı
krem verdi, sıcak su koy yarım saat kalçana dedi
ordan ümraniyeden bebişime bikaç parça bişey aldım :))
soda değil maden suyu demek ki harikasın canım çok sağol.türk kızılayı maden suyu içmeli o zaman güveniyorum ben ona.Maden suyunun bilinen hicbir zarari olmayip, aksine vucuda sayisiz yararlari vardir. Buyume cagindaki cocuklar kalsiyum, demir, cinko, florur gibi minerallere yetiskinlerden daha fazla ihtiyac duyarlar. Bu ihtiyaci karsilamanin en iyi yolu, yeterli miktarda sut ve dogal sulari tuketmekten gecer. Maden suyunun icerdigi kalsiyum kemik yapisinin, florur ise agiz ve dis sagliginin gelismesi icin son derece yararlidir. Hamilelik ise, beslenmenin daha da on plana ciktigi bir donemdir. insan vucudu bebegi besleyebilmek ve gelismesini saglamak icin normalden daha fazla besin, sivi, vitamin ve minerale ihtiyac duyar. Bu katkiyi dogal yoldan saglayabilmek icin, hamilelikte duzenli olarak maden suyu tuketimi tavsiye edilir.
ya bir sertlik var ama hissedemiyorum ben hareket falan.ama sen zayıfsan hemen farkediyorsun demek ki.slm kızlar yaa ben daha bebeğime hiç bişey almadımm....eşim cinsiyet diye tutuutruyor...öfff... bebeğimi çok seviyorumm artık hissediyorum karnımda onu sizler hissediyormusunuz..tabi sadece yatarken..dokunursamm..
hoşgeldin canım aramıza.hayırlısıyla anneliği tadarız hepimiz sağlıkla inşallah.benimde karnımın altı ve kasıklar sertleşti aynen.Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum hayırlısıyla bende eylülde anne olucam inşallah.Sormak istediğim bişey var kasıklarım ve karnımın alt kısmı çok sert bi fikriniz varmı yardımlarınızı bekliyorum.
mrb bende eylül annesi olucam beni de eklermisin listeye 1 eylül galiba sezaryen olucak çünkü:CüvCüv:bu arada kilo 79.5 12 haftadayım 1.5 kilo aldım :1rolleyes:
gunaydın kızlar bend ebırazdan ıkılı test için gıdıcem ayy cok heyecanlıyım delikafadulden
inşallah cınsıyetınıde ogrenırım:Saruboceq:
petibor sana bir abla tavsiye lütfen ihmal etme bu sözümü.Kesinlikle ve kesinlikle günlük ped kullanma. Ben kağıt hanlu katlayıp koyuyorum ve onun sürekli değiştiriyorum. 2. gebeliğimde 12. haftada yoğun bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Bebeğimi kaybettim. Doktor sakın kullanma demişti. Başka doktorlardan da duydum. Lütfen arkadaşlar peçete kağıt havlu falan koyun onunla halledin sorunlarınızı.
Doktorlarımızın fikri aynı görünüşe göre dilekciğim. Bana da vitamin vermedi, demir+folik asit içeren bir şurup verdi. Demir istesek de istemesek de kullanacağız arkadaşlar çünkü bebiş elimizdekini bir güzel sömürüyormuş, yetersiz olursa da Allah korusun beslenemiyormuş. Ben bir problemim yok diye folik asidimin bitmesini bekliyordum demir hapına başlamak için, hemoglobinim düşük çıktı, hemen demire başladım.
Canım ona hiç güvenme. Ağustos annelerinde sonucu 20 çınanın kızı, 60 küsür çıkanın oğlu oluyor. Benim 38 çıktı. Belli olmuyor yaniCADIARZU
Tahmin yapmak için daha erken dedi. Bu dmnemde zaten bütün bebekler neredeyse erkek gibi görünüyornaniknanik18 Martta dörtlü teste çağırdı. O zaman söyleyecek cinsiyeti inşallah. 16+3 olacağızhihoyyyt
niçin dörtlü test istediki canım.her doktor yapmıyor dörtlüyü genelde 2li ve 3lü isteniyor.gerci daha önceki hamileliğimde 2li iyi cıktıysa üçlüye gerek yok demişti doktorum.
hadi canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.bu arada ban söylemedi cinsiyet ama makinanın modeline göre tahmin ediyor yada söylüyor doktorlar.belkim sülerleeer.hadi kolay gelsiiin.:ecrin_bebek:
gunaydın kızlar bend ebırazdan ıkılı test için gıdıcem ayy cok heyecanlıyım delikafadulden
inşallah cınsıyetınıde ogrenırım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?