2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben bişeyler hissediyom ama bebek olduğuna emin değilim
gaz ve gurultu sesi galiba, gerçi mide bulantısından ve karnımın şişliğinden de anlaşılmıyor galiba

bende bugün aldıklarımı krem, yeşil ve sarı olarak seçtim
cinsiyet belli oluncada devam ederim ihtiyaçlara
şimdiki aldıklarım kendimi rahatlatmak içindi :)))

asoscum bende çok çabuk acıkıyorum ama yiyecek hiçbişey bulamıyorum şu mide bulantısından
kafayı yedim valla
düzenli olarak sabahları sadece kahvaltı yapıyorum
diğer öğünleri aparatiflerle geçiştirmeye çalışıyorum
sabahlarıda aç karınla 2 hurma atıyorum ağzıma
çantamda da taşıyorum, kan şekerim düşmeden yiyorum 1 tane

iyi yapmışsın canım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

ayy çok ii yapıyorsunn hurma iyi fikir bende yarın aalayımm...bende ceviz yiyorum bolbol...

amiin inşallah
neyse ben sıcak su tutayım kalçamada
sonrada yatiim
yarın görüşürüz inşallah
öptüm seni ve meleğini

cevize biraz ara verdim, birşeyi çok yiyince bıkkınlık geliyor, tiksiniyorum
hurma kanda yapıyor, cayaip besin deposu
haccadan gelenler vardı, onlardan topladım :)))

ohh çok ii yapmışsın canım... canım bende çıkıyorum ii geceler.. bebeğini ve seni öptümm..

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum hayırlısıyla bende eylülde anne olucam inşallah.Sormak istediğim bişey var kasıklarım ve karnımın alt kısmı çok sert bi fikriniz varmı yardımlarınızı bekliyorum.

mrb bende eylül annesi olucam beni de eklermisin listeye 1 eylül galiba sezaryen olucak çünkü :CüvCüv:bu arada kilo 79.5 12 haftadayım 1.5 kilo aldım :1rolleyes:

canım ne demek tanıdıkça buradan merak eder oluyor insan birbiriniii.bu arada eminönünden mercana giderkenimi diyorsun oralar mı?
bende iyi olmaya çalışıyorum
accık bişey yiyorum karnım davul gibi oluyor
ve acayip ağrı yapıyor, niye acaba? sizde oluyormu böle şeyler
bence gaz.beyaz lahana yiyin haşlayıp iyi geliyor.
canım kalsiyum eksikliği için sandoz verdi bana doktor ama embriyosid etki var yazıyor diye içmeye korktum.c kategorisi gebelikte tehlikeli aslında niye verdi ki doktorum anlamadım sorcam bu cuma.ayrıca sıcak su için dikkat etmek gerekmiyor mu?ben regl ağrıları çekerken söksün diye sıcak havlu koyardım ama kasıklarıma tabi.yine bir sorsana ya Allah korusun.aklıma geldide söyleyim dedim.
soda değil maden suyu demek ki harikasın canım çok sağol.türk kızılayı maden suyu içmeli o zaman güveniyorum ben ona.
slm kızlar yaa ben daha bebeğime hiç bişey almadımm.... eşim cinsiyet diye tutuutruyor...öfff... bebeğimi çok seviyorumm artık hissediyorum karnımda onu sizler hissediyormusunuz..tabi sadece yatarken..dokunursamm..
ya bir sertlik var ama hissedemiyorum ben hareket falan.ama sen zayıfsan hemen farkediyorsun demek ki.
hoşgeldin canım aramıza.hayırlısıyla anneliği tadarız hepimiz sağlıkla inşallah.benimde karnımın altı ve kasıklar sertleşti aynen.
mrb bende eylül annesi olucam beni de eklermisin listeye 1 eylül galiba sezaryen olucak çünkü :CüvCüv:bu arada kilo 79.5 12 haftadayım 1.5 kilo aldım :1rolleyes:

chilercım hoşgeldin aramıza.senin ikinci melek gelecek sağlıkla inşallah tecrübelerinide aktar emi:)

gunaydın kızlar bend ebırazdan ıkılı test için gıdıcem ayy cok heyecanlıyım delikafadulden
inşallah cınsıyetınıde ogrenırım:Saruboceq:

gunaydın kızlar bend ebırazdan ıkılı test için gıdıcem ayy cok heyecanlıyım delikafadulden

hadi canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.bu arada ban söylemedi cinsiyet ama makinanın modeline göre tahmin ediyor yada söylüyor doktorlar.belkim sülerleeer.hadi kolay gelsiiin.:ecrin_bebek:

Canım bende düzenli olarak günlük ped kullanıyorum ve günde iki kez değiştiriyorum.
Niçin kullanmamalıymışız acaba biliyor musun:uhm: Bende ona göre bundan sonra kullanmayayım.

Canım ona hiç güvenme. Ağustos annelerinde sonucu 20 çınanın kızı, 60 küsür çıkanın oğlu oluyor. Benim 38 çıktı. Belli olmuyor yaniCADIARZU

Evet canım dediğin gibi doktorlarımız aynı düşünüyor. Benim kan değerlerim normal aslında ama doktor yine de kullanmaya başlamamı istedi. Ayrıca hCGb değerlerimiz de aynı ,acaba bebeklerimizin cinsiyeti de aynı mı? delikafadulden

Tahmin yapmak için daha erken dedi. Bu dmnemde zaten bütün bebekler neredeyse erkek gibi görünüyornaniknanik18 Martta dörtlü teste çağırdı. O zaman söyleyecek cinsiyeti inşallah. 16+3 olacağızhihoyyyt

Canım dörtlü test için henüz erken değil mi? Doktorum Mart ayının 20'sinden sonra üçlü test için çağırdı. Sen acaba karıştırdın mı üçlü ile dörtlüyü? Bu arada doktorum üçlü testin sonucu da iyi çıkarsa dörtlüye gerek yok dedi.

niçin dörtlü test istediki canım.her doktor yapmıyor dörtlüyü genelde 2li ve 3lü isteniyor.gerci daha önceki hamileliğimde 2li iyi cıktıysa üçlüye gerek yok demişti doktorum.

Canım sen bence doktorun istemese de üçlü testi yaptır. Çünkü ismini yanlış hatırlamıyorsam kedinihal arkadaşımızın daha önceki hamileliğinde ikili test sonucu iyi çıkmasına rağmen üçlü testte problem çıkmış ve amniyosentez yapılmış ve sonucunda bebekte anomaliye rastlanmış. Bu nedenle yalnızca ikili testle yetinme bence , doktor istese de istemese de sen yine de yaptır. Tabi yine de sen bilirsin.

hadi canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.bu arada ban söylemedi cinsiyet ama makinanın modeline göre tahmin ediyor yada söylüyor doktorlar.belkim sülerleeer.hadi kolay gelsiiin.:ecrin_bebek:

saol cnm ay inşallah soyler ben 12+6 haftalık oldum meraktan olucem içimede hıc bısı dogmuyo cınsıyetıyle ılgılı

burko canım günaydın benide eklersen listeye sevinirim sad 20 kasım 27 Ağustos 62.5 kilo 2,5 kilo aldım erkek hissediyorum :)

kızlar gunaydın. dün dr a gıttıkten sonra gıremedım sıteye. dr un rahımde gordugu anlam veremedıgı sey kuculmeye baslamıs çok sukur. sımdıde bebegımın kordon bagında basıt kıstık yapı gormus. onemlı değilmiş ama gormus. inşallah onemlı değildir

günaydın fıstıklar inşallah canım öğrenirsin cinsiyetinide bebişinide görceksin bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…