2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim banada folik asit bitince ka hapı verdi ona başla dedi. 1 hafta daha idare eder benim ki ondan sonra kan ilacını içicem

günaydın kızlar naıslsınız kaç gündür pek giremiyordum herkes nasıl iyi mi? bebişler nasıl?

inşallah tatlım sen ne zaman alıyorsun çarşambamı inşallah hepimizin iyi çıkar

Günaydın canım. Ben hem ikili testimin sonucunu hem de ilk üç ayda yapılması gereken tahlillerimin sonucunu pzt günü aldım. Sonuçları için dün doktorla görüştüm. Çok şükür sonuçlar güzel, hiç bir problem yok. Sadece vücudum bu aralar biraz su kaybetmiş, daha fazla sıvı almam gerekliymiş. İnşallah senin sonuçlarında iyi çıkar tatlım.

iyiz tatlım senden naber?:teytey:

hamdolsun bircan cım sen nasılsın nasıl bebiş?? ay benimde taaaa 6 martta görcem bebişimi 2 li test olucak 10 gün oldu gideli özledim bebişimi görmek istiyom ne olsun..işler güçler ben 2-3 gündür daha iyiyimdaha güzel yemek yiyorum bugün 3.ayım bitiyor Allah ın izniyle.sende ne var ne yok????sengözlerimebaksanab

dilek cim bize de dua et.hayırlısıyla sen atlattın çok şükür darısı başımıza inş.

dilek benım bıldıgım 12. haftadan sonra folıc bırakılıyor. elevıt ve demir hapı verıyor dr lar. bazende omega 3

günaydın kızlar mide problemi olanlar varmı aranızda bende anlayamadığım yemeklerden sonra olan garip bişey var ama yanma yada ekşime değil bu farklı bişey anlayamıyorum uff doktora gidince soracam

kızlar biz nezaman hareketlerini hissetmeye başlıcaz acaba.bazen bana hareket etti gibi geliyor ama emin olamıyorum 13 haftamızı biticek

kızlar biz nezaman hareketlerini hissetmeye başlıcaz acaba.bazen bana hareket etti gibi geliyor ama emin olamıyorum 13 haftamızı biticek
16-20. haftalar arasındaymıs. 20 haftadan sonra çok hıssedılıyormus. ama ben cevremde daha erken hıssedenlerde duydum.

Günaydın güzel annişler. Herkes iyidir umarım. Keyfileriniz nasıl?

gunaydın kızlar bend ebırazdan ıkılı test için gıdıcem ayy cok heyecanlıyım delikafadulden
inşallah cınsıyetınıde ogrenırım:Saruboceq:

Hayırlı haberlerle gel canım

Çok geçmiş olsun cnm. İçini ferah tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…