gözünaydın canım çok sevindim,maşallah
Inşallah test sonuçlarında güzel çıkar. Kız erkek farketmez sağlıklı olsunda.
gunaydın kızlar bend ebırazdan ıkılı test için gıdıcem ayy cok heyecanlıyım delikafadulden
inşallah cınsıyetınıde ogrenırım:Saruboceq:
Merhaba kızlar,
Benim doktorum 12. hafta bitince folic acid'i bırakmamı istedi. Ayrıca da demir hapı (kan hapı ) verdi. Ama sanırım henüz kimse kullanmıyor daha erken mi acaba bu hapı kullanmak için. Ben vitamin almıyorum doktor vermedi, sanırım vitamini besinlerden almamı istedi.
hayırlsı olsun tatlım güzel haberlerini bekliyoruz inş.
hihoyyyt
günaydın kıssslar nasılsınız????
inşallah tatlım sen ne zaman alıyorsun çarşambamı inşallah hepimizin iyi çıkar
iyiz tatlım senden naber?:teytey:
dilek cim bize de dua et.hayırlısıyla sen atlattın çok şükür darısı başımıza inş.
dilek benım bıldıgım 12. haftadan sonra folıc bırakılıyor. elevıt ve demir hapı verıyor dr lar. bazende omega 3
16-20. haftalar arasındaymıs. 20 haftadan sonra çok hıssedılıyormus. ama ben cevremde daha erken hıssedenlerde duydum.kızlar biz nezaman hareketlerini hissetmeye başlıcaz acaba.bazen bana hareket etti gibi geliyor ama emin olamıyorum 13 haftamızı biticek
gunaydın kızlar bend ebırazdan ıkılı test için gıdıcem ayy cok heyecanlıyım delikafadulden
inşallah cınsıyetınıde ogrenırım:Saruboceq:
kızlar gunaydın. dün dr a gıttıkten sonra gıremedım sıteye. dr un rahımde gordugu anlam veremedıgı sey kuculmeye baslamıs çok sukur. sımdıde bebegımın kordon bagında basıt kıstık yapı gormus. onemlı değilmiş ama gormus. inşallah onemlı değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?