2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım deneyimli anneler daha çabuk hissedebiliyorlar , peki ikili testlerde cinsiyet belli olabilir mi ?

canım benim de ilk bebeğim belki kuruyorumdur bu hafta başladı.Ben geçen hafta gittiğimde ısrarla sordum dr ama bu hafta sonu 2'li test sonuçlarımı da götürücem ve haftaya söylerim yanılma olmasın dedi ama 2'li testle alakası varmı bilemem

Niye kurasın , belki erken hissedilebiliyordur. Ah ben de hayırlısıyla bir o günleri görsem heyecanlanıyorum ayrıca hiç bir şey hissetmedikçe üzülüyorum aslında doğla bir süreç ama ne bileyim :)

Günaydın güzel annişler. Herkes iyidir umarım. Keyfileriniz nasıl?

Hayırlı haberlerle gel canım

Çok geçmiş olsun cnm. İçini ferah tut sen

sağol canım. artık dr un dedıkelrını kulak arkası edıyorum. bebegım buyuyor. sorun gorunmuyor. diğer bebek yuzunden bazı aksaklıklar elbet olacak. onlarda sorunsuz gececk ınsallah

2 li test sonucları dr a tahmınde yardımcı oluyor. benım arkadasıma ıkılı testte ense kalınlıgı ve kan değerine gore erkek gıbı dedı. erkek bebegı

sağol canım. artık dr un dedıkelrını kulak arkası edıyorum. bebegım buyuyor. sorun gorunmuyor. diğer bebek yuzunden bazı aksaklıklar elbet olacak. onlarda sorunsuz gececk ınsallah

İnşallah cnm. Bu bebişini Allah sana bağışlasın :Saruboceq:

gununuz aydın olsun canlarım!herkes ii masallah.
bır tek eslemın kalcası agrıoms.gecmıs olsun cok.a.s.
baska aklımda tutamadıgım varsa onlara da.
herkes ıcın cok gusel bı gun olsun ınsallah.

Son düzenleme:
günaydın annişler nasılsınızz kaydirigubbakcemile3
bizim bugün kontrolümüz var, kalp atışlarını duyacağız ilk kez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saat 12 de ama sabredemiyorum delikafadulden

canım çok sevindim darısı başıma artık. dün akşam askerimiz vardı onu uğurladık gece 1 de bindi donduk ayaklarım dondu korktum bebeğime bişiy olucak diye ama o güvende o üşümedi biraz karnım ağrıyo şimdi

kızlar yeni uyananlara günaydınn hihoyyyt ben işteyim yazdıklarınızı okuyorum ara ara fırsatım olursa cevaplıyorum... ancak işteyken açabiliyorum evde de internet var ama akşam da bilgisayarla uğraşamıyom tüm gün başındayım zaten .... inşallah bugüne güzel başlamışşınızdırrr.:dance:

bende artık yiyebiliyorum ama bulantılar devam ediyo ara ara midem bulanıyo yanıyo bi garip yeyeince yine yanı yemeyince yine aynı bende 6 martta yine gidicem bebeğimide görücem hemde sonuçlarımı götürcem

Allah kavuştursun canım hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah askeriniz. Senin sonuçlarında eminim ki iyi çıkacak hiç kafanda soru işaretleri yaratma. Ayaklarına da dikkat et.. Botununun altından kalın çorap falan giy böyle durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…