Sanırım deneyimli anneler daha çabuk hissedebiliyorlar , peki ikili testlerde cinsiyet belli olabilir mi ?
canım benim de ilk bebeğim belki kuruyorumdur bu hafta başladı.Ben geçen hafta gittiğimde ısrarla sordum dr ama bu hafta sonu 2'li test sonuçlarımı da götürücem ve haftaya söylerim yanılma olmasın dedi ama 2'li testle alakası varmı bilemem
Günaydın güzel annişler. Herkes iyidir umarım. Keyfileriniz nasıl?
Hayırlı haberlerle gel canım
Çok geçmiş olsun cnm. İçini ferah tut sen
canım benim de ilk bebeğim belki kuruyorumdur bu hafta başladı.Ben geçen hafta gittiğimde ısrarla sordum dr ama bu hafta sonu 2'li test sonuçlarımı da götürücem ve haftaya söylerim yanılma olmasın dedi ama 2'li testle alakası varmı bilemem
sağol canım. artık dr un dedıkelrını kulak arkası edıyorum. bebegım buyuyor. sorun gorunmuyor. diğer bebek yuzunden bazı aksaklıklar elbet olacak. onlarda sorunsuz gececk ınsallah
inşallah cnm. Bu bebişini allah sana bağışlasın :saruboceq:
mozijiku günaydın nasılsın???
gununuz aydın olsun canlarım?herkes ii masallah.
bır tek eslemın kalcası agrıoms.gecmıs olsun cok.a.s.
baska aklımda tutamadıgım varsa onlara da.
herkes ıcın cok gusel bı gun olur ınsallah.
Günaydın canım. Sende iyisin inşallahhh yerimseniben
iyiyim allaha cok sukur.yenı uyandım hemen sıze koştum.ayılamadım daha.mirmirmirmirnapım merak edıorum neler konusulmus bısey kacırmıyım dımı amayerimseniben
günaydın annişler nasılsınızz kaydirigubbakcemile3
bizim bugün kontrolümüz var, kalp atışlarını duyacağız ilk kez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saat 12 de ama sabredemiyorum delikafadulden
canım çok sevindim darısı başıma artık. dün akşam askerimiz vardı onu uğurladık gece 1 de bindi donduk ayaklarım dondu korktum bebeğime bişiy olucak diye ama o güvende o üşümedi biraz karnım ağrıyo şimdiGünaydın canım. Ben hem ikili testimin sonucunu hem de ilk üç ayda yapılması gereken tahlillerimin sonucunu pzt günü aldım. Sonuçları için dün doktorla görüştüm. Çok şükür sonuçlar güzel, hiç bir problem yok. Sadece vücudum bu aralar biraz su kaybetmiş, daha fazla sıvı almam gerekliymiş. İnşallah senin sonuçlarında iyi çıkar tatlım.
hamdolsun bircan cım sen nasılsın nasıl bebiş?? ay benimde taaaa 6 martta görcem bebişimi 2 li test olucak 10 gün oldu gideli özledim bebişimi görmek istiyom ne olsun..işler güçler ben 2-3 gündür daha iyiyimdaha güzel yemek yiyorum bugün 3.ayım bitiyor Allah ın izniyle.sende ne var ne yok????sengözlerimebaksanab
canım çok sevindim darısı başıma artık. dün akşam askerimiz vardı onu uğurladık gece 1 de bindi donduk ayaklarım dondu korktum bebeğime bişiy olucak diye ama o güvende o üşümedi biraz karnım ağrıyo şimdi
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım bnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?