inşallah canım öyle heyecanlıyım ki, belki şekli bile belli olur kaydirigubbakcemile3
bende artık yiyebiliyorum ama bulantılar devam ediyo ara ara midem bulanıyo yanıyo bi garip yeyeince yine yanı yemeyince yine aynı bende 6 martta yine gidicem bebeğimide görücem hemde sonuçlarımı götürcem
günaydın annişler nasılsınızz kaydirigubbakcemile3
bizim bugün kontrolümüz var, kalp atışlarını duyacağız ilk kez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saat 12 de ama sabredemiyorum delikafadulden
Tabi cnm. Şimdi gidince görceksin. Kıpır kıpır kollar bacaklar oynuyodur. Bişiler yiyip git karnın tok olsun.
hayırlı haberlerle don ınsallah canım.ama sen daha yenı mı gıdıceksın kalp atıslarını duymaya?
canım bebeklerımız aynı bende dun akşam gordum. kocaman bır kafa kafa kadar bır beden ve el ayak yerlerınde mınık cıkıntılar goreceksın ınsallah. benım kuzum 2,6 cm. ufak tefek hareket edıyor belkı onlarıda gorebılırsınkarnım fazlasıyla tok çünkü eskisi gibi açlığa dayanıklı değilim canım :roflol: :roflol:
ya ben şimdi kollarını bacaklarını kıpraştırdığını görebilecek miyim gerçekten kaydirigubbakcemile3
o kıpırdayıp da ben görmeden inanmayacağım valla içimde olduğuna kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anladım canım.bazı aletler cok gelısmıs olmadıgı ıcın duyulmayabılıo.ama bebegıne dıkkatlı bak doktor soylemeden sen farkedeceksın kalbının atısını.ayy yerım ben onu.nasıl oynuo kımbılır.ınsan o an hıç bıtmesın butun gun ızlesın ıstıo.tom cruse eve ultrason cıhazı almıs ya eşi hamıleyken.valla eşler de bıze alsa butun gun cıkmayız herhalde.o zaman kk'ya kımse ugramaz.olmaz yanı:enbuyukkk:ilk gittiğimde 5 haftalıktı canım onun için dinlenmedi sanırım..
daha ilk kez bu hafta duyacağım kaydirigubbakcemile3
doktordan rica edeceğim bakalım, kaydedebilme imkanımız var mı kaydirigubbakcemile3
canım bebeklerımız aynı bende dun akşam gordum. kocaman bır kafa kafa kadar bır beden ve el ayak yerlerınde mınık cıkıntılar goreceksın ınsallah. benım kuzum 2,6 cm. ufak tefek hareket edıyor belkı onlarıda gorebılırsın
kızlar birazdan show tvde çağla ile alişanın programında ahmet maranki hamilelerin beslenmesi ile ilgili konuşacakmış izleyin
anladım canım.bazı aletler cok gelısmıs olmadıgı ıcın duyulmayabılıo.ama bebegıne dıkkatlı bak doktor soylemeden sen farkedeceksın kalbının atısını.ayy yerım ben onu.nasıl oynuo kımbılır.ınsan o an hıç bıtmesın butun gun ızlesın ıstıo.tom cruse eve ultrason cıhazı almıs ya eşi hamıleyken.valla eşler de bıze alsa butun gun cıkmayız herhalde.o zaman kk'ya kımse ugramaz.olmaz yanı:enbuyukkk:
karnım fazlasıyla tok çünkü eskisi gibi açlığa dayanıklı değilim canım :roflol: :roflol:
ya ben şimdi kollarını bacaklarını kıpraştırdığını görebilecek miyim gerçekten kaydirigubbakcemile3
o kıpırdayıp da ben görmeden inanmayacağım valla içimde olduğuna kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar birazdan show tvde çağla ile alişanın programında ahmet maranki hamilelerin beslenmesi ile ilgili konuşacakmış izleyin
ronican bol bol su iç ve çorba falan tuketmeye dıkkat et. sabahalrıda ac karnına kayısı ve ustune ılık su iç canım ıyı gelır
kızlar biz nezaman hareketlerini hissetmeye başlıcaz acaba.bazen bana hareket etti gibi geliyor ama emin olamıyorum 13 haftamızı biticek
iyiyiz canim sen nasilsin bebis nasil:ecrin_bebek:Günaydın hanımlar , nasılsınız ?
iyiyiz canim sen nasilsin mide bulantilarinla aran nasil-tatlicadiarzu- ve en onemlisi bebisin nasil:CüvCüv:günaydın kızlar naıslsınız kaç gündür pek giremiyordum herkes nasıl iyi mi? bebişler nasıl?
Kızlar folik asiti bitene kadar iç sonra kan hapına başlıcaz dedi bana
arkadaslar sebamed'e maıl atıp bebek ıcın numune setlerınden ısteyebılıomusuz.ben ıstedım dun.sız de ıstersenız maıl atın gelsın.evler sımdıden bebiş koksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?