2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende artık yiyebiliyorum ama bulantılar devam ediyo ara ara midem bulanıyo yanıyo bi garip yeyeince yine yanı yemeyince yine aynı bende 6 martta yine gidicem bebeğimide görücem hemde sonuçlarımı götürcem

bizim de ikili testimiz haftaya inşallah güzel haberler alıcaz

sizde kabızlık sorunu olan var mı? bende bu aralar böyle bi sorun çıktı

günaydın annişler nasılsınızz kaydirigubbakcemile3
bizim bugün kontrolümüz var, kalp atışlarını duyacağız ilk kez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saat 12 de ama sabredemiyorum delikafadulden

hayırlı haberlerle don ınsallah canım.ama sen daha yenı mı gıdıceksın kalp atıslarını duymaya?

Tabi cnm. Şimdi gidince görceksin. Kıpır kıpır kollar bacaklar oynuyodur. Bişiler yiyip git karnın tok olsun.

karnım fazlasıyla tok çünkü eskisi gibi açlığa dayanıklı değilim canım :roflol: :roflol:
ya ben şimdi kollarını bacaklarını kıpraştırdığını görebilecek miyim gerçekten kaydirigubbakcemile3
o kıpırdayıp da ben görmeden inanmayacağım valla içimde olduğuna kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ronican bol bol su iç ve çorba falan tuketmeye dıkkat et. sabahalrıda ac karnına kayısı ve ustune ılık su iç canım ıyı gelır

hayırlı haberlerle don ınsallah canım.ama sen daha yenı mı gıdıceksın kalp atıslarını duymaya?

ilk gittiğimde 5 haftalıktı canım onun için dinlenmedi sanırım..
daha ilk kez bu hafta duyacağım kaydirigubbakcemile3
doktordan rica edeceğim bakalım, kaydedebilme imkanımız var mı kaydirigubbakcemile3

canım bebeklerımız aynı bende dun akşam gordum. kocaman bır kafa kafa kadar bır beden ve el ayak yerlerınde mınık cıkıntılar goreceksın ınsallah. benım kuzum 2,6 cm. ufak tefek hareket edıyor belkı onlarıda gorebılırsın

kızlar birazdan show tvde çağla ile alişanın programında ahmet maranki hamilelerin beslenmesi ile ilgili konuşacakmış izleyin

gu8naydin tatli anneler nasilsiniz bebisler nasil bikac temayi okudum kabiz olan arkadasimiz bolbol sivi tuketsin iyi gelir.sakkurada ilk defa bebegini gorecekmis hadi hayirlisi canim

ilk gittiğimde 5 haftalıktı canım onun için dinlenmedi sanırım..
daha ilk kez bu hafta duyacağım kaydirigubbakcemile3
doktordan rica edeceğim bakalım, kaydedebilme imkanımız var mı kaydirigubbakcemile3
anladım canım.bazı aletler cok gelısmıs olmadıgı ıcın duyulmayabılıo.ama bebegıne dıkkatlı bak doktor soylemeden sen farkedeceksın kalbının atısını.ayy yerım ben onu.nasıl oynuo kımbılır.ınsan o an hıç bıtmesın butun gun ızlesın ıstıo.tom cruse eve ultrason cıhazı almıs ya eşi hamıleyken.valla eşler de bıze alsa butun gun cıkmayız herhalde.o zaman kk'ya kımse ugramaz.olmaz yanı:enbuyukkk:

düşüncesi bile muhteşem yaa, inşallah görürüm ben de inşallah inşallah kaydirigubbakcemile3

kızlar birazdan show tvde çağla ile alişanın programında ahmet maranki hamilelerin beslenmesi ile ilgili konuşacakmış izleyin

şansa bak :çok üzgünüm: çok severim marankiyi, ama işteyim :çok üzgünüm:

tüh bak keşke kabul etseymişim tom'cuğun teklifini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hayırlı ve güzel haberlerle inşallah kızlar ben yavaş yavaş toparlanayım, patronu arayıp haber falan vericem daha -tatlicadiarzu-
dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar :1hug: görüşmek üzeree a.s. a.s.

Tabiki annesi miniğini görünce çok şaşırcaksın

Tatlım sen izlede yaz bizlerede. Ben burdan izleyemiyorum çünkü

kızlar biz nezaman hareketlerini hissetmeye başlıcaz acaba.bazen bana hareket etti gibi geliyor ama emin olamıyorum 13 haftamızı biticek

canim bazen ani hareket ediyorsan cok az hissedebilirsin ama normalde 16.ve20hafdalarda oluyormus:CüvCüv:

Günaydın hanımlar , nasılsınız ?
iyiyiz canim sen nasilsin bebis nasil:ecrin_bebek:

günaydın kızlar naıslsınız kaç gündür pek giremiyordum herkes nasıl iyi mi? bebişler nasıl?
iyiyiz canim sen nasilsin mide bulantilarinla aran nasil-tatlicadiarzu- ve en onemlisi bebisin nasil:CüvCüv:

Kızlar folik asiti bitene kadar iç sonra kan hapına başlıcaz dedi bana

dr ne dediyse onu yap canim sonucda dr gozetimi altindasin baskalarinin degil ok.ihmalde etme ilaclarinicokacimcoook

arkadaslar sebamed'e maıl atıp bebek ıcın numune setlerınden ısteyebılıomusuz.ben ıstedım dun.sız de ıstersenız maıl atın gelsın.evler sımdıden bebiş koksun

arkadaslar sebamed'e maıl atıp bebek ıcın numune setlerınden ısteyebılıomusuz.ben ıstedım dun.sız de ıstersenız maıl atın gelsın.evler sımdıden bebiş koksun

delikafaduldendelikafadulden ya canim aldaki linkini nasil yaptin catlicam ya sizinkileri gorurken sanki bebeginizi goruyor gibi oluyorum ama benim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:1no2::1no2: nasil yapildigini biliomusun bir ara bendede olmasin dedim ama harika hgorunuyorlar bende istiyorummmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…