delikafaduldendelikafadulden ya canim aldaki linkini nasil yaptin catlicam ya sizinkileri gorurken sanki bebeginizi goruyor gibi oluyorum ama benim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:1no2::1no2: nasil yapildigini biliomusun bir ara bendede olmasin dedim ama harika hgorunuyorlar bende istiyorummmmmmmmmmmm
arkadaslar sebamed'e maıl atıp bebek ıcın numune setlerınden ısteyebılıomusuz.ben ıstedım dun.sız de ıstersenız maıl atın gelsın.evler sımdıden bebiş koksun
canım peki şimdiden gelse biraz erken olmayacakmı? ne bılıyım bozulşur falan. ben 7. ayımı beklıyorum numuneler için[/QU
zaten onlar numune ıkı kulllanmayla bıter.o yuzden ben kullanmak ıcı dııl kendımı o kokuyla sımdıden tatmın etmek ıcın ıstedım cnm
son adet tarıhını nyaz ben sana yapım canım
arkadaslar sebamed'e maıl atıp bebek ıcın numune setlerınden ısteyebılıomusuz.ben ıstedım dun.sız de ıstersenız maıl atın gelsın.evler sımdıden bebiş koksun
selam arkadaslar ben centrumun hamileler icin olan multivitaminini yanindada demir hapi iciyorum. doktorum dogal yoldan al dedi vitaminleri ama ben kendime pek güvenemedim birini alsam öbürünü kaciririm belki diye sonra bana centrumu yazdi. onun icindede folikasit var ben bunu hamileligim boyunca icicem neden folik asiti kesiyorlar 3 aydan sonra.
bende istiyorum nasil yapiliyor anlatirsan sevinirim :)
günaydın kıslar nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl?
aslıcım canım inşallah sonuçların ii çıkar ii haberlerini bekliyos benimki göstermedi cinsiyeti umarım senin belli oluryerimsenibenyerimseniben
msms çok geçmiş olsun içini ferah tut umarım önemli bişey diildir
sakura meleğinin kalp atışlarını duyarsın inşallah
dilekcim sonucun ii çıkmasına çok sevindim
dün benimde kan sonucu belli oldu sonuçlar normalmiş çok şükür bide şu 3 lü testi yaptırcaz oda ii çıksın hayırlısıyla iice rahatlıcamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
çok sevimdim canım yaaa.darısı başıma inş.:ecrin_bebek:
çok sağol canım. gozun aydın. üçlü testınde guzel gelır ınsallah sorunsuz bıter gebelıklerımızgünaydın kıslar nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl?
aslıcım canım inşallah sonuçların ii çıkar ii haberlerini bekliyos benimki göstermedi cinsiyeti umarım senin belli oluryerimsenibenyerimseniben
dün benimde kan sonucu belli oldu sonuçlar normalmiş çok şükür bide şu 3 lü testi yaptırcaz oda ii çıksın hayırlısıyla iice rahatlıcamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın kıslar nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl?
Pregnancy Ticker Adoption Ticker Baby Ticker Forum Ticker Countdown Tickers
burdan yapabılırsın mesela.yapamazsan sole yıne yardımcı olmaya calısırım
cnm banada yapabilirsen sevinirim engelli olduğu için giremiyorum / 20 Kasım benim
çok sağol canım. gozun aydın. üçlü testınde guzel gelır ınsallah sorunsuz bıter gebelıklerımız
Çok sevindim cnm testinin iyi çıkmasına hihoyyyt
Teşekkür ederim tatlım. Bende çok sevindim senin sonuçlarının da iyi çıkmasına.
Üçlü test içinde iyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?