2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

son adet tarıhını nyaz ben sana yapım canım

arkadaslar sebamed'e maıl atıp bebek ıcın numune setlerınden ısteyebılıomusuz.ben ıstedım dun.sız de ıstersenız maıl atın gelsın.evler sımdıden bebiş koksun

canım peki şimdiden gelse biraz erken olmayacakmı? ne bılıyım bozulşur falan. ben 7. ayımı beklıyorum numuneler için

günaydın kıslar nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl?
aslıcım canım inşallah sonuçların ii çıkar ii haberlerini bekliyos benimki göstermedi cinsiyeti umarım senin belli oluryerimsenibenyerimseniben
msms çok geçmiş olsun içini ferah tut umarım önemli bişey diildir
sakura meleğinin kalp atışlarını duyarsın inşallah
dilekcim sonucun ii çıkmasına çok sevindim
dün benimde kan sonucu belli oldu sonuçlar normalmiş çok şükür bide şu 3 lü testi yaptırcaz oda ii çıksın hayırlısıyla iice rahatlıcamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selam arkadaslar ben centrumun hamileler icin olan multivitaminini yanindada demir hapi iciyorum. doktorum dogal yoldan al dedi vitaminleri ama ben kendime pek güvenemedim birini alsam öbürünü kaciririm belki diye sonra bana centrumu yazdi. onun icindede folikasit var ben bunu hamileligim boyunca icicem neden folik asiti kesiyorlar 3 aydan sonra.

arkadaslar sebamed'e maıl atıp bebek ıcın numune setlerınden ısteyebılıomusuz.ben ıstedım dun.sız de ıstersenız maıl atın gelsın.evler sımdıden bebiş koksun

ya bend e atıyım bakalım ne seti bu.bebeğin kullanabileceği ürünler dimi

cunku o içtıgın multıvıtamının ıcınde folık asıt de var o yuzden ayrıyeten ıcmemize gerek duymuyor doktorlar

çok sevimdim canım yaaa.darısı başıma inş.:ecrin_bebek:

çok sağol canım. gozun aydın. üçlü testınde guzel gelır ınsallah sorunsuz bıter gebelıklerımız

Çok sevindim cnm testinin iyi çıkmasına hihoyyyt

ay kızlar thy ucagı dusmus cok kotu oldum ya.ınsallah olen yoktr.bır ay sonra ben de memlekete gtmeyı dusunuodum gıdemıcem herhalde bu korkuyla

Günaydın için biraz geç oldu ama anca bu hafta sonu ikili test yaptırıcaz umarım bizimkide iyi çıkar.Zaten çok huzursuz oluyorum sürekli bi sorun varmı diye endişeleniyorum çokmu pimpirikliyim

çok sağol canım. gozun aydın. üçlü testınde guzel gelır ınsallah sorunsuz bıter gebelıklerımız

amin canım hepimiz inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz

Çok sevindim cnm testinin iyi çıkmasına hihoyyyt

sağol şekerim darısı başınakaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim tatlım. Bende çok sevindim senin sonuçlarının da iyi çıkmasına.
Üçlü test içinde iyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey

amin canım ya ii düşünüyorum da işte etraftan bişeyler duyunca bazen insanın aklına kötü şeyler geliyo:teselli:
rabbim korusun hepimizi meleklerimizi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…