Günaydın için biraz geç oldu ama anca bu hafta sonu ikili test yaptırıcaz umarım bizimkide iyi çıkar.Zaten çok huzursuz oluyorum sürekli bi sorun varmı diye endişeleniyorum çokmu pimpirikliyim
bende gitmeyi düsünüyordum ama zaten korkuyorum ucaktan buda tuz biber oldu. bide hamileyken nasil olurum ucakta tahmin edemiyorum. arkadasim var hostes onu aradim teli kapali mürettabatla ilgili bilgi verdilermi duydunuzmu?
sağol canım inşallah ne zaman senin testin:sm_confused:
selam annişler
ağlamaktan klavyedeki hafrleri göremiyorum
dünkü yaşadıklarım hayatımda hiç unutmayacağım şeylerdi
çok üzgünüm kızlar çooookkk :''(((((((
selam annişler
bişiy diil de henuz yapıstrmadın mı tıckerın cıkmamıs da.yapıstr bısıyler yaz bakalım olucakmı
sana da gunaydın hemşehrim.hyr pimpirikli diilsin.ınsan hamıleyken kendınden once baskasını dusundugu ıcın oyle ister istemez pimpirikli oluo.ama sen rahat olmaya calıs ki bebeğin de gerilmesın onlar hıssedıolar her turlu huzursuzluğu.rahat ol allahın ıznıyle hersey temız ve sonucların cok ıyı cıkar ınsallah.
ay canım tesekkur edrım hangı sıteden yaptım hatırlamıorum hatta sad dıe arkadasa da yapıcaktım bulamadım o sıteyı rastgele bulmustumm herhalde ben bunupetibör senin tickerın çok şeker yesinler bebişini
selam annişler
selam annişler
nie ki ya:uhm:
dogru yere yapıstrdın kılo takıp bolumune sonra da kaydettın dımı.valla nıe olmadıgını anlamadım bole yapılıo yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?