2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende gitmeyi düsünüyordum ama zaten korkuyorum ucaktan buda tuz biber oldu. bide hamileyken nasil olurum ucakta tahmin edemiyorum. arkadasim var hostes onu aradim teli kapali mürettabatla ilgili bilgi verdilermi duydunuzmu?

Günaydın için biraz geç oldu ama anca bu hafta sonu ikili test yaptırıcaz umarım bizimkide iyi çıkar.Zaten çok huzursuz oluyorum sürekli bi sorun varmı diye endişeleniyorum çokmu pimpirikliyim

sana da gunaydın hemşehrim.hyr pimpirikli diilsin.ınsan hamıleyken kendınden once baskasını dusundugu ıcın oyle ister istemez pimpirikli oluo.ama sen rahat olmaya calıs ki bebeğin de gerilmesın onlar hıssedıolar her turlu huzursuzluğu.rahat ol allahın ıznıyle hersey temız ve sonucların cok ıyı cıkar ınsallah.

bende gitmeyi düsünüyordum ama zaten korkuyorum ucaktan buda tuz biber oldu. bide hamileyken nasil olurum ucakta tahmin edemiyorum. arkadasim var hostes onu aradim teli kapali mürettabatla ilgili bilgi verdilermi duydunuzmu?

yok vermedıler.sadece 1 olu,20 yaralı varmıs onu soyledıler.

selam annişler
ağlamaktan klavyedeki hafrleri göremiyorum
dünkü yaşadıklarım hayatımda hiç unutmayacağım şeylerdi
çok üzgünüm kızlar çooookkk :''(((((((

Teşekkür ederim canım umarım herşey iyi olur buarada hemşerimiyiz?

petibör senin tickerın çok şeker yesinler bebişini
ay canım tesekkur edrım hangı sıteden yaptım hatırlamıorum hatta sad dıe arkadasa da yapıcaktım bulamadım o sıteyı rastgele bulmustumm herhalde ben bunu

selam annişler
ağlamaktan klavyedeki hafrleri göremiyorum
dünkü yaşadıklarım hayatımda hiç unutmayacağım şeylerdi
çok üzgünüm kızlar çooookkk :''(((((((

noldu eslem ya.hayır olsun

yaşadıklarım özelim ancak birileriyle paylaşmasam bu ağlamalarım hiç durmicak

kalçamdaki ağrılardan sebep dün ortopedi doktoruna gittik eşimle
kalçamdaki sorun mazisi olan bişey
bebekken düşürmüşler ve kalçam yerinden çıkmış
8 yaşına kadar götürmemişler doktora, derken almanyaya gitmiştik ailece
orda ameliyat olmuştum

eşimle tanıştığımızda eşimi iyice tanıdıktan sonra kalçamdaki problemden bahsetmiştim
bişey demedi ve biz evlendik
dün doktordan geldik eve, ve " sen bana bu sorununu neden daha önceden ilk tanıştığımız gün söylemedin, beni aldattın, kumpasa getirdin, söylemiş olsaydın içimde bu ukte kalmazdı " dedi
halbuki ben söylediğimde ne sözlü nede nişanlıydı, istese evlenmeyebilirdi
ancak evlendi ve şimdi açık dille ifade etmesede pişman olduğunu dolaylı yoldan ifa ediyor

neymiş onun hiçbir rahatsızlığı yokmuş ( bel fıtığı var, ve çok zorladığında eşimin omuzu çıkıyor, bunlarda benim özrüm sanki)
ama ben ortopedik özürlüymüşüm
bende " eğer bu ukte hep içinde olcaksa, ve söylerken pişmanlığını dile getirceksen, ben evliliği devam ettiremem, canım çok acır, istemiyorsan şimdide ayrılabiliriz, zorlama kendini" dedim

yok artık devam etcekmiş, sabah kadar ağladım, inanın kızlar bebeğim var diye katlanmaya çalışcam
aksi durumda olsaydım boşanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…