2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam annişler
ağlamaktan klavyedeki hafrleri göremiyorum
dünkü yaşadıklarım hayatımda hiç unutmayacağım şeylerdi
çok üzgünüm kızlar çooookkk :''(((((((

canım hayırdır inşallah önemli bişey değildir inşallah içim hop etti şimdi

canım kıyamam sana lütfen ama lütfen üzülme bebeğin için ama bu yenide olmuş olabilirdi insan başına herşey gelebilir eşinin yaptığı çok yanlış umarım seni çok kırdığını en yakın zamanda anlar ve gönlünü alır

Ne yazcağımı şaşırdım valla. İyide anacım bu bir sağlık sorunudur yani. Bu adam neden sana destek olmuyorki? Ne demek beni aldattın falan. Duyanda sen gerçekten onu aldattın falan sanıcak. Nasıl birbiriyle bağdaştırmış bu olayı ben anlamadım. Çok saçma klava:

Allah yzünü güldürsün canım dikkat et bişi olmaz inşallah.
derse gidiyorum midem de kötü umarım dersimi tamamlayabilirim
tuzlu ayran iç bide simit falan cnaım ya.
Sanırım deneyimli anneler daha çabuk hissedebiliyorlar , peki ikili testlerde cinsiyet belli olabilir mi ?
belli olanlar varmış ultrasonun son model olmasına bağlı ama benimki anlamadı
selam annişler
ağlamaktan klavyedeki hafrleri göremiyorum
dünkü yaşadıklarım hayatımda hiç unutmayacağım şeylerdi
çok üzgünüm kızlar çooookkk :''(((((((

canım bitanem yaşadığın cidden zor yaa ne desem şimdi.bak belki bizim arada sinirlerimiz bozulur saçmalarızya öyle kabul et emi yani içindekinide dşün.hemen boşanmak çözüm değil.

kusura bakma canım ama senin bu kocanı şiddetle dövesim var kötükedihüso ezdirme kendini bu kadar canım biraz sesini çıkar. hamile olan sensin hiç alttan alma :enbuyukkk:

eslemcım senın uzulmene cok uzuldum.eşinin yaptıgı kabalıktan bahsetmeye hıc gerek gormuorum.sonucta sen ona rahatsızlıgından bahsetmıssın evlenmeden once ki bahsetmeseydın bıle bu bı sorun teskıl etmezdı bana gore kucukken her basımızdan geçenı her gecırdıgımız rahatsızlıgı anlatmak zorunda da dııldık ve bu rahatsızlık dogustan dııl sonradan basına gelen bişiy.hepımızın basına gelebılır.kım garantı veriyor kı yarına cıkacagımıza.allah korusun o belınden yatsa kalsa sen ona ben senı aldıgımda sen bole dııldın yuruodun deyıp ayrılmayı mı dusunursun.sacmalamıs o an eşin.kı sen ona dunyanın en gusel seyını vermek için bazı zorluklar yasıyorsn. o bunun kıymetını bılmesı gerekırken,o bebge belkı de bısıy olmasından korktugu ıcın sana oyle dusunmeden kaba davranmıstr.emınım en kısa surede yaptıgı hatanın farkına varacaktır.ama sen uzulmemeye bebeğini de uzmemeye gayret et canım.:1hug:

canım bnm kıyamam bensana bence eşinde şu an gergin ve ne dediğini bilmiyor üzülme tammmı.çok tan pişma oldu belkide söylediğine ama.....bebeişini düşün lütfen..inan geçen eşimle bende hiç yoktan birbirmize girdik ve sonra düzeldi onlarında tüm düzeni değişiyo ,, e erkekler daha çabuk sinirleniyo bence üzülme tamammmı herşey olucağına varır....sen sadece bebişini düşün tamammmı tatlım lütfen:1hug::1hug:

kızlar eşimle aramızda tam 11 yaş var, eşim benden 11 yaş büyük
sanki ben evde kaldım da karşıma o çıktı ve ben hemen evlenmek istedim

ortopedi doktoru en geç 32 yaşında gelip ameliyat olman lazım dedi
bu ameliyat işide dokundu sanırım eşime
sağlık bugün var yarın yok
çok sağlam olursun, bir kaza geçirir yatağa mahkum olursun

yürümemde bir aksama olsa anlicam ama elhamdülillah çok iyiyim
2,5 yıllık evliyiz kalçamla alakalı hiçbir problemim ağrım sızım olmadı
hamilelik sebebiyle siyatik bir ağrı oluştu kalçamda
ve bu sorun oldu malesef, Rabbim sabır versin bana

aklıma geldikçe binbir türlü şey hayal edip ağlıyorum
tutamıyorum kendimi
bebeğim için kendimi rahatlatmam lazım ama olmuyor malesef :''(((

inanmiyorum ya bu bir saglik sorunu insanin basina heran hersey gelebilir. ayrica sen bunu söylemissinde esin neden öyle söylemis pek anlamadim. ama bak hamileyken insan gercekten cok hassas oluyor. senin icin önemli olan bebegin ve sensin unutma senin yasadiklarin direk bebegine yansiyor buyüzden güclü olup esinin sözlerini bebegin icin cokta önemseme. erkekler bazen nereye gidecegini düsünmeden konusuyorlar eminim oda pisman olur bu sözlerinden ve gönlünü alir. üzme cani kendini

canım benim kusura bakma ama eşin cahillik etmiş aynı sorun kendisinde olsaydı sen ona bu şekilde konuşur muydun?insanların rahatsızlıkları olabilir herşeyden önemlisi sen bi bebek bekliyosun sana nasıl böle bişey söleyebilir sana destek olacağına onun kavgasını mı yapıyo allah eşine akıl fikir versin kusura bakma gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim böle bişey olamaz yaa

eşimin özür dileyeceğini hiç sanmıyorum
beklemiyorumda
tek istediğim benide bu evliliğe pişman etmesin, bu sözleri söyleyerek
kalçamla alakalı her konu açıldığında bana bunları tekrar tekrar söylicektir
çok duygusal olduğum için ne kadar sabrederim buna bilemiyorum

dün akşam ağlamaktan gözlerim şişti nerdeyse
hiç umursamadı beni
sanki ben hatam yüzünden ağlıyorum gibi oldum
sağlık olsun napiim
ama eşimin yüzüne her baktığımda bu szöleri gelcek aklıma
öyle bir yara açtı ki gönlümde

Neden böyle birşey söyledi ben anlamadım. Belki kızların dediği gibi o an ne diyeceğini bilemedi. Böyle saçma şeyler çıktı ağzından. Ama ne olursa olsun biz evlenirken hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye imza atıp söz veriyoruz. Bunun yaşanmaması lazımdı. Senin üzülmene çok üzüldüm gerçekten

eşimin özrü olsa tabikide terk etmem onu, onun canının acıması benimki demek
hayatta neler başımıza gelcek, neler yaşayacağız bilemiyoruz malesef
her an her şey olabilir, ben herşeye hazırlıklıyım, ancak sanırım eşim hazır değil

sakat kalırım, meliyat sonrası düzelemem , ona bakamam diye endişe ediyor
çünkü bana rada bir söylerdi
ben sağlam kadın istiyorum, hasta v.s değil

Valla haklısın güzelim. Senin yerinde kendimi koyuyorumda. Çok zor bir durum gerçekten. Ama bence ona kırıldığını belli et. Sende insansın sonuçta. Ayrıca hamilesin ya. bu ne saygısızlık böyle klava:

suan soyledıgımız hıcbır seyın senı teskın etmeyecegını bılıorum.ama sen rabbıme sıgın sadece.ondan şifa ve eşinin nadim olup senden af dılemesını ıste.her şerde bi hayır vardır bunu unutma.allahım yardımcın olsun sana güç kuvvet versın kı tez zamanda atlatasın bu sorunu.bazı erkekler ozur dılemenın nasıl bır erdem oldugunu bılmıolar.ınsallah senınkı onlardan olmasın senı şaşırtıp gonlunu almayı bılsın.hadı ama uzulme artık yavrunu dusun bılıosun kendımızden once onları dusunmek zorundayız.hersey ınsanlar ıcın.gecıcek emın ol.dualarımız senınle.

Son düzenleme:
Benimde ortopedik problemlerim var 10 sene önce cok büyük bir kaza gecirdik kiriklarim vardi hala tasidigim platinlerim bile var ama bende de allahima sükür bi araz kalmadi. ilk hamile oldugumu duydugumda herkes platinlerin var bebege zarari olurmu diye sordu bana tabi bende bu sorular üzerine endiselendim cok ama doktorum hicbir zararinin olmadigini söyledi. demek istedigim insaniz biz hersey bizim icin bak ben bunlara ragmen hayatimda yasadigim bir sürü olumsuzluga ragmen umutla bakiyorum hayata ve hic birsey bebegimden daha önemli degil benim icin o saglikli olsun yeter.gercekten aglama üzülmede. sen su anda hayatin sana verdigi bi mucizeyi yasiyorsun tadini cikart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…