2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

destekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım
azda olsa hafifledim, gözyaşlarım inci gibi takılı kaldı yanaklarımda
o sözler öyle bir anda çıkmadı eşimin ağzından
.ok düşünerek söyledi, duş aldıktan sonra söyledi bunları
kafasında kurup kurup durdu yol boyunca ve duşta
ve dayanamayıp patladı yüzüme içindekiileri

canım benim yaaa kıyamam sana :1hug: biz anneyiz artık daha güçlü olmamız lazım daha güçlü durmamız lazım o seni umursamıyosa sende onu umursama bebişine ii bak yeter

Rabbim yavruma sağlık sıhhat versin
üzülmemeye gayret göstercem, yanımda olduğunuzu bilmek, dualarınızı hissetmek beni biraz daha güçlü kılcaktır
bu hafta sonu anneme gidip kalcam, rahatlamam için değişik bir ortama ihtiyacım var

cevaplarınız için inanın çok teşekkür ediyorum
Hakkınızı helal edin, canınızı sıktım, meşgul ettim sizi
Allah razı olsun, iyiyki varsınız canlarım

Üzülme tatlım. Bebeğini düşün annesi. Bol bol dua et. Herşeyde vardır bir hayır.

ya inanamıyorum bu erkekler ne kadar bencil üzlüme diyeceğim ama gerçektende çok zor bir durum inan söylecek kelime bulamıyorum

ben kalkıp namaz kılayım, kaçmasın, borcumuzu eda edelim
dualarımdasınız her daim;
gelirim tekrar

evet annecığıne gt.bak benım annem 26 saat uzakta aylar oldu goremedım.senağlama bu arada helal hoş olsun da oyle seyler dusunme.ınan burda kımın canı sıkkınsa hepımız onunla bırlıkte uzuluoruz.malum hormonlar yerimseniben:1hug:

ah canım yaa kıyamam sana sen boşver eşini falan valla ne hali varsa görsün sen bebişini düşün şimdi en önemli şey o rabbim sana ve bebişine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
eşinide allah ıslah etsin şu halde senin kalbini kırıp ağlatmış yaa dicek söz bulamıyorum aslında varda burda yazamıyorum arkadaşım
sen rahatlamaya bak bebeişinde huzursuz olur snrŞenizŞeniz

ay ben tutamiyorum kendimi daha erken bakma diyorum bir yandan icim icimi yiyor ayaklarim gidiyor magzalara

dün ben bikaç parça bişey aldım bebişime ama akşam burnumdan geldi tabii
ama genelde cinsiyette göre bişiler var
ben birçok şey beğendim ama ya mavisi var yada pembesi
alamadım tabii, 4, aydan sonra öğrenirsek cinsiyeti ona göre alırız artık

ben dayanamadım bir iki parça aldım hele bir de cinsiyeti belli olsun daha neler alıcam yerim ben onun cicilerini.

canlarım yarına nasıl çıkacağımızı bile bilmiyoruz Allah korusun insanın başına herşey gelebilir elbette herkes kendi sevdikleri sağlıklı olsun ister ama böyle olmadığı zamanda kimse kimseyi başında atmaz yada hasta diye laf etmez en sağlıklı insanın sağlığı kırmızı ışıkta geçen bir araba ile biranda değişebilir bugün sen dünyanın en değerli şeyini taşıyorsun geleceği düşünerek bugünü zehir etmesi eşinin çok yanlış

ben daha hiç bakmadım bebek kıyafeti falan zaten burdan bişey almayı da düşünmüyorum 7.ayımda inşallah burdan gitmiş olcam o zaman almaya başlıcam sadece klap atışlarını duyduğumda donansın diye külot aldım bide bakır aldım paralı olsun diyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buarada bisey söylecem türkiyede varmi bilmiyorum ama bi bakin burda kiraz cekirdegi torbalari var bebekler icin bebeklerin gaz sancilari oldugu zaman onu firinda yada mikrodalgada isitiyorsunuz. karnina koyuyorsunuz cok iyi geliyor. ben yigenim icin almistim gercekten faydasini gördük. onu mutlaka listenize eklemenizi tavsiye ederim. belki kendinizde yapabilirsiniz ama bilmiyorum arastirmak lazim. bilmeyenler icin paylasmak istedim

bızım burda da pek bısı yok.ben netten bakıorum aman allahım neler var oyle ya.battanıyelr,alt açmalar,filli arılı tulumlar.zor tutuom kendımı.izmire gıdersem ordan daha cok cesıt bulurm dıe kendımı avutuorum sımdılık.ayyy cimcimelerim,minik aslanlarım benim

eslem canım yazdıklarını okudum. üzülmene çok üzüldüm bende. eşlerin zaman zaman esref saatleri olabılıyo malesef bız bayanlar kadar ınce düşünemıyorlar her zaman. eminim oda anlayacaktır hatasını. lütfen üzülme bebişini düşün. şimdi dr lar hissetmez dese de ben hıssettıklerıne ınanıyorum. lütfen bebegın için yuzunun gulmesını sagla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…