2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya daha çok erken zaten benim ablam da 7 aylık hamile daha yeni yeni almaya başladı:CüvCüv::CüvCüv:

ben şimdiden başladım bişeyler örmeye
havalar ısınınca örgü elime alamam diye
erkek çocuğu için tulum ördüm, ilk eltimin oğluna ördüm, çok yakışınca birtanede kendime ördüm
tabi kız olursa giyemez, resmi eklemek isterdim ancak imageshacus sayfası sorunlu
başka nerden eklenir bilmiyorum

Namazıda kıldım rahatladım
ohh beee, boğazımda bir düğüm kaldı ama geçer oda inşallah
tekrar teşekkürler , iyiyki varsınız canlarımkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

işte burda ördüğüm tulum , alttan çıt çıtlı

Eklentiler

• $DSC01919.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 27
Namazıda kıldım rahatladım
ohh beee, boğazımda bir düğüm kaldı ama geçer oda inşallah
tekrar teşekkürler , iyiyki varsınız canlarımkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

Allah kabul etsin canım sen kendini üzmemeye çalış kadınlar her zaman maalesef alttan almak idare etmek durumunda kalıyor o yüzdende Allah kadınlara annelik gibi bir mucizeyi bahşetmiş diye düşünüyorum erkekler bizim çektiklerimizin yarısına katlamaz bebeğini düşün içini ferah tutmaya çalış:1hug:

Eslem çok cici olmus. Gule gule kullansın ınsallah. Kızda olursa artık verırsın bırıne

Herkes bişeyler örmeye başlamış bense örgüden hiç anlamam helede bu halimle hiç yapamam heralde iyice uykucu oldum fırsatını bulduğum an uyuyorum hatta bazen sınıfta bile.Artık annemin örgülerini bekliyicem

fussilet namaz kılmaya doğmadan başlıyorlar, Allahım hayır güzellik versin onlara

malesef hep alttan alan biziz gammacım, istediğimiz sadece anlayış, çok birşey değil

msms evet kız olursa en yakın arkadaşım 5 aylık hamile onun oğlu olcakmış, ona hediye ederim artık

canim kafana takma lutfen erkekler isde.sen herseyden once bebegini dusun okey.

canim gecmis olsun esin belki korkusundan ole solemisdir bebege bisey olur diye ama sen lutfen kendini fazla uzme bebegini dusun :ecrin_bebek:

Eslem çok cici olmus. Gule gule kullansın ınsallah. Kızda olursa artık verırsın bırıne

harikasin eslem ya mukemmel olmus.kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
PETIBÖRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR cok sag ol canim ya benimde oldu artik.tatlim senin sayende tekrar tesekkur ederiz teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool:

teşekkür ederim, beğenmenize sevindim
eltim örgü ustasıdır, takıldığım noktada ondan yardım alıyorum
yamacımda olaydınız örerdim hepinize birer tane a.s.

teşekkür ederim, beğenmenize sevindim
eltim örgü ustasıdır, takıldığım noktada ondan yardım alıyorum
yamacımda olaydınız örerdim hepinize birer tane a.s.

ahhhhhhhhh canim benim artik hamileligin orgu ormekle gecerdiiiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv:

Canımmm nasıl üzüldüm senin için ve eşine nasıl kızdım anlatamam. Ki sen evlenmeden bunu belirtmiş açık sözlülükle durumunu anlatmışsın. Anlatmasan ne yazar ki??? Onu da anlayabilmiş değilim. Seni üzmek istemem ama eşine gerçekten çok kızdım...Siz evlendikten sonra Allah korusun birinizden birine birşey olsa evliliğinizi mi bitireceksiniz?
Ben sana kendimden örnek vereyim. Eşim ünv. yıllarında yaşadığı ( ben onu o zamanlar tabi tanımıyordum) bir ameliyat nedeniyle bebeğinin olmama gibi bir durumu söz konusuymuş. Ama tabi durumun ne kadar ciddi olduğunun farkında değilmiş, sonradan öğrenmiş ne kadar ciddi bir durum olduğunu. Bunu bana evlendikten en az 1 yıl sonra ağlaya ağlaya ne olur beni affet diye söyledi bir gece. İnan bana ondan çok benim canım yandı, ben onunla hüngür hüngür ağladım o gece ama bebeğimiz olmayacak diye değil, O bu yüzden hep suçluluk hissedecek diye... Onu hep avutmaya çalıştım inan hiç kendisini kötü hissetmemesi için elimden gelen herşeyi yaptım ta ki bebeğimiz ben burdayım diyene kadar. Onun evlenmeden önce söylememesini yemin ederim hiç sorun etmedim ne içimde ne ona karşı. Zaten söylese de evlilik fikrinde en küçük değişiklik olmaz , yine onunla evlenmek için bir saniye bile düşünmezdim. O hep benden çok istedi bebeğimizin olmasını, ben ise tek o istiyor diye, üzülmesin diye daha çok istedim. Çünkü bu elbette çok güzel bir duygu ama eşim bana Allahın verdiği en güzel hediyelerin ilkiydi. Ve eğer bir bedel ödemek gerekliyse ben ona da razıydım tek gözlerimi birgün onunla kapayabilmek için... Şimdi ki mutluluğumu ise anlatmam mümkün değil hem o hep yanımda , hem bebeğimiz var hemde en önemlisi artık o hiç üzülüp tasalanmıyor...Ben Allahtan daha ne isteyeyim ki????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…