2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ama olsun yinede annenin güzel işlerde bulunması gerek,güzel şeylere bakıp,güzel şeyler düşünmeli ki onun bu dünyayla bağı biziz....Allah kerkonuda yardımcımız olsun inş.kaydirigubbakcemile

ewet cok iyi oluyor birde uzum cekirdeklerinden olan var mikrowelle koyuyorsun oluyordelikafadulden

mrb kızlar ne cok yazmıssınız oku oku bitiremedim.-tatlicadiarzu-
dilekcim üçlü test için uyarıların için teşekürler canım.yaptırırız hepsini de canım.

eslemcim üzme sen canını eşin düşünmeden konuşmuş canım.sağlık bu ileride hangimizin başına ne gelecek belli degil canım.allah daha büyük sağlık problemi vernmesin .inşallah hamileliğini güzel bir sekilde gecirir ve bebişini kucagına alırsın canım.üzme sen kendini.
eslem bu arada ördüğün tulum cok cici olmuş:lepi:

malesef bu tarz konularda bir bir çoğunluk olarak kadınlar daha düşünceli ve anlayışlı
aynı şey tam tersi olsaydı erkekler bu kadar özveri ve anlayış gösterirlermiydi, muamma??
Rabbim için imkansız diye birşey yok, herşey onun kudretinde, dilerse bizim için olmamicak olanı var eder, bziler aciziz, bu anlayışda ve idrakte olunca Rabbim zaten nasip ediyor,kii sizinde öyle olmuş maşallah
Rabbim tamamında erdirir inşallahda kucağınıza alıp büyütürsünüz yavrunuzu

eslemcim tutlum çok güsel olmuş bari sarı beyaz falan örseydin kız da giyerdi erkekteyerimsenibenyerimseniben

hikayen gerçketen çok etkileyici..sabrına hayran kaldım ve mükafatını bebeişinle vermiş sana Rabbim bundan sonrada çok mutlu ol inş.dilekçimsenağlama

slm eslem cim yazdıklarını okudum canım allah sana sabır versin hakkaten eşinin yaptıgına cok sinirlendim seni bu dönemde bu kadar üzüp ağlattıgı için pişman olup özür dilemesini beklemek en doğal hakkın canım tabi ama erkekler kadınlar kadar duygusal olamıyolar bizler kadar hassas davranmıyolar üzülme canım allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat huzur versin a.s.

doğru diyosun okyanus, erkeğe tulum kıza elbise diye düşündüğüm için ortak renk seçmedim
bu yelek ve patiğide dayımın tornu için ördüm
jileyide arkadaşımın kızı olmuştu geçen sene ona örmüştüm
örgü sevenler örnek alabilirler

Eklentiler

• $DSC01959.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $jile.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 31
hikayen gerçketen çok etkileyici..sabrına hayran kaldım ve mükafatını bebeişinle vermiş sana Rabbim bundan sonrada çok mutlu ol inş.dilekçimsenağlama

evet maşallahı var dileğimin, Rabbim mutluluğunu daim etsin
yavrularını mutluluklarının uzun yıllar sürmesine vesile kılsın inşallah

amiin Allahım sabrımı arttırsın
hamile kaldığımdan beridir hiç bukadar ağlamadım galiba
inşallah bebeğimin gelişimini etkilemez
güzel temenniler için teşekkür ederim canım a.s.

çok güseller canım yaa bende ip aldım 2 ay önce patik başliim diye ama hiç oralı bile olmuyom duruyo ölecehihoyyythihoyyyt
patik hele çok güsel bende öriim bari bu örnekten

sıcaklar gelmeden ördün ördün yoksa sıcakta hiç örülmüyor, ellerin yapış yapış olur
evde bi sarı birde turuncu bebe ipim var
ne örsem karar veremedim, örnek bulabilirsem başlicam hemen
sende başla hemen , belki örnek çalarım senden yerimseniben

ayy eslemcim bayıldım yaaa.ellerine sağlık.aayyy bende istiyom yaasüprizzzzz

ay ne güzel ben bi atkı başladım arkadaşıma akşam ları 10 dk zor alıyom elime bütün gün yoruluyoz zaten işte

valla doru sölüyosun akşam başlayım barii çocuma bi patik öreyim yeter bu kadar uyuşukluk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

dilekcim allah senin sabrını metanetini bebeğinle ödüllendirmiş çok güsel ya herkes senin gösterdiğin sabrı gösteremez bence mutlugunuz daim olsun canım

erkek evlat isteyenler Rabbim böyle tatlı bi tosuncuk versin
eltimin oğlu 6 aylık

Eklentiler

• $DSC01957.webp
    33 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSC01956.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…