fussilet namaz kılmaya doğmadan başlıyorlar, Allahım hayır güzellik versin onlara
malesef hep alttan alan biziz gammacım, istediğimiz sadece anlayış, çok birşey değil
msms evet kız olursa en yakın arkadaşım 5 aylık hamile onun oğlu olcakmış, ona hediye ederim artık
buarada bisey söylecem türkiyede varmi bilmiyorum ama bi bakin burda kiraz cekirdegi torbalari var bebekler icin bebeklerin gaz sancilari oldugu zaman onu firinda yada mikrodalgada isitiyorsunuz. karnina koyuyorsunuz cok iyi geliyor. ben yigenim icin almistim gercekten faydasini gördük. onu mutlaka listenize eklemenizi tavsiye ederim. belki kendinizde yapabilirsiniz ama bilmiyorum arastirmak lazim. bilmeyenler icin paylasmak istedim
Canımmm nasıl üzüldüm senin için ve eşine nasıl kızdım anlatamam. Ki sen evlenmeden bunu belirtmiş açık sözlülükle durumunu anlatmışsın. Anlatmasan ne yazar ki??? Onu da anlayabilmiş değilim. Seni üzmek istemem ama eşine gerçekten çok kızdım...Siz evlendikten sonra Allah korusun birinizden birine birşey olsa evliliğinizi mi bitireceksiniz?
Ben sana kendimden örnek vereyim. Eşim ünv. yıllarında yaşadığı ( ben onu o zamanlar tabi tanımıyordum) bir ameliyat nedeniyle bebeğinin olmama gibi bir durumu söz konusuymuş. Ama tabi durumun ne kadar ciddi olduğunun farkında değilmiş, sonradan öğrenmiş ne kadar ciddi bir durum olduğunu. Bunu bana evlendikten en az 1 yıl sonra ağlaya ağlaya ne olur beni affet diye söyledi bir gece. İnan bana ondan çok benim canım yandı, ben onunla hüngür hüngür ağladım o gece ama bebeğimiz olmayacak diye değil, O bu yüzden hep suçluluk hissedecek diye... Onu hep avutmaya çalıştım inan hiç kendisini kötü hissetmemesi için elimden gelen herşeyi yaptım ta ki bebeğimiz ben burdayım diyene kadar. Onun evlenmeden önce söylememesini yemin ederim hiç sorun etmedim ne içimde ne ona karşı. Zaten söylese de evlilik fikrinde en küçük değişiklik olmaz , yine onunla evlenmek için bir saniye bile düşünmezdim. O hep benden çok istedi bebeğimizin olmasını, ben ise tek o istiyor diye, üzülmesin diye daha çok istedim. Çünkü bu elbette çok güzel bir duygu ama eşim bana Allahın verdiği en güzel hediyelerin ilkiydi. Ve eğer bir bedel ödemek gerekliyse ben ona da razıydım tek gözlerimi birgün onunla kapayabilmek için... Şimdi ki mutluluğumu ise anlatmam mümkün değil hem o hep yanımda , hem bebeğimiz var hemde en önemlisi artık o hiç üzülüp tasalanmıyor...Ben Allahtan daha ne isteyeyim ki????
Canımmm nasıl üzüldüm senin için ve eşine nasıl kızdım anlatamam. Ki sen evlenmeden bunu belirtmiş açık sözlülükle durumunu anlatmışsın. Anlatmasan ne yazar ki??? Onu da anlayabilmiş değilim. Seni üzmek istemem ama eşine gerçekten çok kızdım...Siz evlendikten sonra Allah korusun birinizden birine birşey olsa evliliğinizi mi bitireceksiniz?
Ben sana kendimden örnek vereyim. Eşim ünv. yıllarında yaşadığı ( ben onu o zamanlar tabi tanımıyordum) bir ameliyat nedeniyle bebeğinin olmama gibi bir durumu söz konusuymuş. Ama tabi durumun ne kadar ciddi olduğunun farkında değilmiş, sonradan öğrenmiş ne kadar ciddi bir durum olduğunu. Bunu bana evlendikten en az 1 yıl sonra ağlaya ağlaya ne olur beni affet diye söyledi bir gece. İnan bana ondan çok benim canım yandı, ben onunla hüngür hüngür ağladım o gece ama bebeğimiz olmayacak diye değil, O bu yüzden hep suçluluk hissedecek diye... Onu hep avutmaya çalıştım inan hiç kendisini kötü hissetmemesi için elimden gelen herşeyi yaptım ta ki bebeğimiz ben burdayım diyene kadar. Onun evlenmeden önce söylememesini yemin ederim hiç sorun etmedim ne içimde ne ona karşı. Zaten söylese de evlilik fikrinde en küçük değişiklik olmaz , yine onunla evlenmek için bir saniye bile düşünmezdim. O hep benden çok istedi bebeğimizin olmasını, ben ise tek o istiyor diye, üzülmesin diye daha çok istedim. Çünkü bu elbette çok güzel bir duygu ama eşim bana Allahın verdiği en güzel hediyelerin ilkiydi. Ve eğer bir bedel ödemek gerekliyse ben ona da razıydım tek gözlerimi birgün onunla kapayabilmek için... Şimdi ki mutluluğumu ise anlatmam mümkün değil hem o hep yanımda , hem bebeğimiz var hemde en önemlisi artık o hiç üzülüp tasalanmıyor...Ben Allahtan daha ne isteyeyim ki????
hikayen gerçketen çok etkileyici..sabrına hayran kaldım ve mükafatını bebeişinle vermiş sana Rabbim bundan sonrada çok mutlu ol inş.dilekçimsenağlama
slm eslem cim yazdıklarını okudum canım allah sana sabır versin hakkaten eşinin yaptıgına cok sinirlendim seni bu dönemde bu kadar üzüp ağlattıgı için pişman olup özür dilemesini beklemek en doğal hakkın canım tabi ama erkekler kadınlar kadar duygusal olamıyolar bizler kadar hassas davranmıyolar üzülme canım allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat huzur versin a.s.
doğru diyosun okyanus, erkeğe tulum kıza elbise diye düşündüğüm için ortak renk seçmedim
bu yelek ve patiğide dayımın tornu için ördüm
jileyide arkadaşımın kızı olmuştu geçen sene ona örmüştüm
örgü sevenler örnek alabilirler
doğru diyosun okyanus, erkeğe tulum kıza elbise diye düşündüğüm için ortak renk seçmedim
bu yelek ve patiğide dayımın tornu için ördüm
jileyide arkadaşımın kızı olmuştu geçen sene ona örmüştüm
örgü sevenler örnek alabilirler
sıcaklar gelmeden ördün ördün yoksa sıcakta hiç örülmüyor, ellerin yapış yapış olur
evde bi sarı birde turuncu bebe ipim var
ne örsem karar veremedim, örnek bulabilirsem başlicam hemen
sende başla hemen , belki örnek çalarım senden yerimseniben
sıcaklar gelmeden ördün ördün yoksa sıcakta hiç örülmüyor, ellerin yapış yapış olur
evde bi sarı birde turuncu bebe ipim var
ne örsem karar veremedim, örnek bulabilirsem başlicam hemen
sende başla hemen , belki örnek çalarım senden yerimseniben
erkek evlat isteyenler Rabbim böyle tatlı bi tosuncuk versin
eltimin oğlu 6 aylık
erkek evlat isteyenler Rabbim böyle tatlı bi tosuncuk versin
eltimin oğlu 6 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?