Eslem şişi alsakda elımıze bişey yapamıycaz.beceremıyorum ben anca atkı :)
malesef bu tarz konularda bir bir çoğunluk olarak kadınlar daha düşünceli ve anlayışlı
aynı şey tam tersi olsaydı erkekler bu kadar özveri ve anlayış gösterirlermiydi, muamma??
Rabbim için imkansız diye birşey yok, herşey onun kudretinde, dilerse bizim için olmamicak olanı var eder, bziler aciziz, bu anlayışda ve idrakte olunca Rabbim zaten nasip ediyor,kii sizinde öyle olmuş maşallah
Rabbim tamamında erdirir inşallahda kucağınıza alıp büyütürsünüz yavrunuzu
hikayen gerçketen çok etkileyici..sabrına hayran kaldım ve mükafatını bebeişinle vermiş sana Rabbim bundan sonrada çok mutlu ol inş.dilekçimsenağlama
erkek evlat isteyenler Rabbim böyle tatlı bi tosuncuk versin
eltimin oğlu 6 aylık
erkek evlat isteyenler Rabbim böyle tatlı bi tosuncuk versin
eltimin oğlu 6 aylık
okyanus çözdün patiği maşallah
5848BL canım şişle ördüm
28 ilmekle başla, 30 sıra haroşa ör
sonra ilk 6 ilmği kes ve 3 sıra düz, 3 sıra ters ör
dilekcim allah senin sabrını metanetini bebeğinle ödüllendirmiş çok güsel ya herkes senin gösterdiğin sabrı gösteremez bence mutlugunuz daim olsun canım
Çok teşekkür ederim canım... Çok naziksin...İnşallah Allah hem evliliklerimizde hem bebeğimizle ilgili olan her konuda hepimizin yüzünü güldürür.
bu eklediğim resim açıklayıcı olur patik için umarım
ama bu resimdeki benim verdiğim sayılardan büyük
siz verdiğim sayılarla örün
bu eklediğim resim açıklayıcı olur patik için umarım
ama bu resimdeki benim verdiğim sayılardan büyük
siz verdiğim sayılarla örün
Canımmm nasıl üzüldüm senin için ve eşine nasıl kızdım anlatamam. Ki sen evlenmeden bunu belirtmiş açık sözlülükle durumunu anlatmışsın. Anlatmasan ne yazar ki??? Onu da anlayabilmiş değilim. Seni üzmek istemem ama eşine gerçekten çok kızdım...Siz evlendikten sonra Allah korusun birinizden birine birşey olsa evliliğinizi mi bitireceksiniz?
Ben sana kendimden örnek vereyim. Eşim ünv. yıllarında yaşadığı ( ben onu o zamanlar tabi tanımıyordum) bir ameliyat nedeniyle bebeğinin olmama gibi bir durumu söz konusuymuş. Ama tabi durumun ne kadar ciddi olduğunun farkında değilmiş, sonradan öğrenmiş ne kadar ciddi bir durum olduğunu. Bunu bana evlendikten en az 1 yıl sonra ağlaya ağlaya ne olur beni affet diye söyledi bir gece. İnan bana ondan çok benim canım yandı, ben onunla hüngür hüngür ağladım o gece ama bebeğimiz olmayacak diye değil, O bu yüzden hep suçluluk hissedecek diye... Onu hep avutmaya çalıştım inan hiç kendisini kötü hissetmemesi için elimden gelen herşeyi yaptım ta ki bebeğimiz ben burdayım diyene kadar. Onun evlenmeden önce söylememesini yemin ederim hiç sorun etmedim ne içimde ne ona karşı. Zaten söylese de evlilik fikrinde en küçük değişiklik olmaz , yine onunla evlenmek için bir saniye bile düşünmezdim. O hep benden çok istedi bebeğimizin olmasını, ben ise tek o istiyor diye, üzülmesin diye daha çok istedim. Çünkü bu elbette çok güzel bir duygu ama eşim bana Allahın verdiği en güzel hediyelerin ilkiydi. Ve eğer bir bedel ödemek gerekliyse ben ona da razıydım tek gözlerimi birgün onunla kapayabilmek için... Şimdi ki mutluluğumu ise anlatmam mümkün değil hem o hep yanımda , hem bebeğimiz var hemde en önemlisi artık o hiç üzülüp tasalanmıyor...Ben Allahtan daha ne isteyeyim ki????
kızlar mehtapgülünden bir haber varmı inş bebişine birşey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?