2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eslem şişi alsakda elımıze bişey yapamıycaz.beceremıyorum ben anca atkı :)

ooo atkı örüyorsan bunlarıda örebilirsin canım
sadece bazı yerde arttırmak, bazı yerde de kesmek gerekiyor okadar
ben istediğiniz örneği bildiğim kadarıyla anlatırım
hatta yapılışını resimleyip koyarım
yeterki yapmayı isteyin, cep telle kare kare resimlerim ben

harikasin dilekkkkkkkk allah hep yuzunu guldursun bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.ESLEMMMMMMMMMMMMMMMMMM ya bunlar harika bir yerlerim sisiyor walla bunlari gorunce patigi nasil yaptin canim.tiglami sislemi.:lepi:

Dediğin gibi tatlım önemli olan içini ferah tutmak,nasıl olsa Allah bizim için en hayırlısını verecektir. Sen çok güzel düşünüyorsun... İnşallah herşey yoluna girer canım.
Fazla üzmemeye çalış kendini. Senin için hayattaki en önemli şey bebeğin olsun...
Zaten bundan sonra farklı düşüneceğini de hiç zannetmiyorum.. Onun iyiliği için dikkat et kendine... Ayrıca çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah hepimize kucağımıza alıp büyütmeye nasip eder inşallah...

eslemcim patik haroşa örülmüş galiba kaç sıra ördün kaç ilmek başladın :uhm:
elimde şişle bekliyom ona göre:))

hikayen gerçketen çok etkileyici..sabrına hayran kaldım ve mükafatını bebeişinle vermiş sana Rabbim bundan sonrada çok mutlu ol inş.dilekçimsenağlama

Çok teşekkür ederim canım... Çok naziksin...İnşallah Allah hem evliliklerimizde hem bebeğimizle ilgili olan her konuda hepimizin yüzünü güldürür.

okyanus çözdün patiği maşallah
5848BL canım şişle ördüm
28 ilmekle başla, 30 sıra haroşa ör
sonra ilk 6 ilmği kes ve 3 sıra düz, 3 sıra ters ör

bu eklediğim resim açıklayıcı olur patik için umarım
ama bu resimdeki benim verdiğim sayılardan büyük
siz verdiğim sayılarla örün

Eklentiler

• $DSC01949.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 28
Çok teşekkür ederim canım... Çok naziksin...İnşallah Allah hem evliliklerimizde hem bebeğimizle ilgili olan her konuda hepimizin yüzünü güldürür.

amin canım cümlemiz inş.tüm genç çiftler birbirlerini anlayarak geçim versim Allah ım.çok zor kurulu düzenin bozulması.kimsenin bozulmasın inş...hamilenin duası kabul olurmuş dualarda buluşalım arkadaşlar

Son düzenleme:
Eslemcim maşallah canım ne beceriklisin, ellerine kollarına sağlık ördüklerin harika olmuş.
Allah giyecek olan bebişlere iyi günlerde giymeyi nasip etsin inşallah. Benim bu konuda hiç becerim yoktur. Ama maşallah annem çok güzel örer. Sonra örneklerden bende koyarım size...

selamkızlar biraz geçmişi okudum eslemcim canım bu erkekleri anlamak çok zor evlenirken iyi günde kötü günde hastalıkta dağlıkta diye söz veriliyor ama nedense bu sözler çok çabuk unutuluyor onlar için ama eşin söylediklerinde pişman olacaktır senden af dilicektir ama insanın kalbi bir kırıldımı tamiri mümkün olmuyor
bende yeni evlendiğim zamanlarda bir baygınlık geçirdim doktor epilepsi teşhisi koydu eşim değil ama eltilerim araştırmaya başladı acaba önceden varmıydı bu hastalık diye ben nekadar yok desemde annemleri falan arayıp kendi çaplarında bir araştırma yaptılar ozaman çok zoruma gitmişti çok şükür şimdi iyileştim bişeyim kalmadı umarım sende en kısa zamanda bu durumu atlatırsın

dilekçim rabbim sabrının iyi niyetinin mükafatını sana vermiş bundan sonrası içinde umarım herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…