ya bu ne yaacokacimcoook ama ben onu yerımm.hakkaten tosun masallah.eslem ısırsana onu benım yerımeerkek evlat isteyenler Rabbim böyle tatlı bi tosuncuk versin
eltimin oğlu 6 aylık
kız valla canımı cektrdın bu sogukta gıdıp ip aldım geldım.ıyy dondum.ama olsun baslıyim bariuyuşukluk etmeyin alın elinize şişlerinizi
ben elişi yaparak stres atıyorum valla :))
30 sıra örüp kestikten snr kaç sıra ters düz örces:uhm:
ya bu ne yaacokacimcoook ama ben onu yerımm.hakkaten tosun masallah.eslem ısırsana onu benım yerıme
kız valla canımı cektrdın bu sogukta gıdıp ip aldım geldım.ıyy dondum.ama olsun baslıyim bari
oha falan oldum yanı :1shok:fotograftan sayılarını hesaplayıp patıgı ormeyı ogrendım demeyın dusup bayılırım burdakafamçokkarıştı
SAD,tıckerın olduguna com sevındım canım.yesin onu teyzesiiŞeniz
Hayırlı haberlerle gel canım
saol cnm geldım :CüvCüv: dr herseyın yolunda oldugunu soledı cok sevındım kan tahlılımı haftaya persembe alıcam tekrar gosterıcem druma cınsıyetını ısrarla sordum ben cok ısrar edınce garantı vermemekle bırlıkte kız oldugunu solyledı ama yınede hazırlık yapma daha cok erken falan dedı 16.haftamda soylıcekmıs kesın olarak delikafadulden saglıklı olsunda cınsıyetı falan onemlı deıl ya allah bhebeklerımızı bıze bagıslasın hepımızın saglıkla inşallah
saol cnm geldım :CüvCüv: dr herseyın yolunda oldugunu soledı cok sevındım kan tahlılımı haftaya persembe alıcam tekrar gosterıcem druma cınsıyetını ısrarla sordum ben cok ısrar edınce garantı vermemekle bırlıkte kız oldugunu solyledı ama yınede hazırlık yapma daha cok erken falan dedı 16.haftamda soylıcekmıs kesın olarak delikafadulden saglıklı olsunda cınsıyetı falan onemlı deıl ya allah bhebeklerımızı bıze bagıslasın hepımızın saglıkla inşallah
hadi gözün aydın canım kan sonucunda ii çıkar inşallah:Saruboceq:
Dilekcim sabrına ve metanetine hayran kaldım. Resmen film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Allah sizi hiç ayırmasın inş. Bebeğinizle mutlu ve huzurlu bir hayat sürün.
dilekçim rabbim sabrının iyi niyetinin mükafatını sana vermiş bundan sonrası içinde umarım herşey gönlünce olur
harikasin dilekkkkkkkk allah hep yuzunu guldursun bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.ESLEMMMMMMMMMMMMMMMMMM ya bunlar harika bir yerlerim sisiyor walla bunlari gorunce patigi nasil yaptin canim.tiglami sislemi.:lepi:
Amin canlarım...Allah herkesi mutlu etsin, herkese sağlıklı şekilde bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin. Bence tüm bunlar benim içimdeki sabırla değil de daha çok sevgiyle ilgili.. Sevginin olduğu yerde aşılamayacak hiçbir şey yoktur herhalde diye düşünüyorum.
banada yaparmısınız takvim kızlar sat 27 kasım yapamıorum ya sınır oldum
al canım bunu profıl duzenleden kılo takıp cızelgenın oldugu yere yapıstırıp kaydet
http://www.familyticker.com/ticker/tickers/vv5qzcy2ujiikfn2.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?