2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

erkek evlat isteyenler Rabbim böyle tatlı bi tosuncuk versin
eltimin oğlu 6 aylık
ya bu ne yaacokacimcoook ama ben onu yerımm.hakkaten tosun masallah.eslem ısırsana onu benım yerıme

uyuşukluk etmeyin alın elinize şişlerinizi
ben elişi yaparak stres atıyorum valla :))
kız valla canımı cektrdın bu sogukta gıdıp ip aldım geldım.ıyy dondum.ama olsun baslıyim bari

30 sıra örüp kestikten snr kaç sıra ters düz örces:uhm:

oha falan oldum yanı :1shok:fotograftan sayılarını hesaplayıp patıgı ormeyı ogrendım demeyın dusup bayılırım burdakafamçokkarışt

tıckerın olduguna com sevındım canım.yesin onu teyzesiiŞeniz

Son düzenleme:

örgü haroşa zaten de sırasını ilmeğini eslem söledi nasıl sayalım kıs burdan-tatlicadiarzu-

kızlar bugün tv'de çağlanın programında biri çıkıcaktı konuyla ilgili bilgi vericektiniz

maşallah eylül annelerine bu ne maharet valla bi örnek gördünüz hemen başladınız ohh ne güsel sağlıcakla giysin bebişlerr

Dilekcim sabrına ve metanetine hayran kaldım. Resmen film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Allah sizi hiç ayırmasın inş. Bebeğinizle mutlu ve huzurlu bir hayat sürün.

Hayırlı haberlerle gel canım

saol cnm geldım :CüvCüv: dr herseyın yolunda oldugunu soledı cok sevındım kan tahlılımı haftaya persembe alıcam tekrar gosterıcem druma cınsıyetını ısrarla sordum ben cok ısrar edınce garantı vermemekle bırlıkte kız oldugunu solyledı ama yınede hazırlık yapma daha cok erken falan dedı 16.haftamda soylıcekmıs kesın olarak delikafadulden saglıklı olsunda cınsıyetı falan onemlı deıl ya allah bhebeklerımızı bıze bagıslasın hepımızın saglıkla inşallah

hadi gözün aydın canım kan sonucunda ii çıkar inşallah:Saruboceq:

her iki ucu tutup dikiyorsunuz canlarım
ter düz olan lastikli yeri büzüştürerek dikiyosunuz
bikaç resim çektim koyayım
olmadı tekrar başalrım patiğe adım adım resimlerim

Eklentiler

• $DSC01962.webp
    29 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC01960.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $DSC01961.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 24

Canımm çok sevindim. Gözünaydın. Kan testlerinde iyi çıkar inş. Darısı başıma :ecrin_bebek:

Dilekcim sabrına ve metanetine hayran kaldım. Resmen film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Allah sizi hiç ayırmasın inş. Bebeğinizle mutlu ve huzurlu bir hayat sürün.

dilekçim rabbim sabrının iyi niyetinin mükafatını sana vermiş bundan sonrası içinde umarım herşey gönlünce olur

harikasin dilekkkkkkkk allah hep yuzunu guldursun bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.ESLEMMMMMMMMMMMMMMMMMM ya bunlar harika bir yerlerim sisiyor walla bunlari gorunce patigi nasil yaptin canim.tiglami sislemi.:lepi:

Amin canlarım...Allah herkesi mutlu etsin, herkese sağlıklı şekilde bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin. Bence tüm bunlar benim içimdeki sabırla değil de daha çok sevgiyle ilgili.. Sevginin olduğu yerde aşılamayacak hiçbir şey yoktur herhalde diye düşünüyorum.

Eslemcim çok güzel şeyler örmüşsün ya. Bayıldım valla . Ellerine sağlık arkadaşım. Ama bende bu yetenek yok valla. Nasıl örülür hiç bilmiyorum

HAKLISIN tatlım sana katılıyorum

dilek Allah eşinle mutluğunuzu hiç bozmasın.. Allahın sevgili kuluymuşsunuz sizi üzmeden bebeğiziz size gelmiş çok sevindim ve tüylerim ürperdi çok duygulandım sen BİTANESİNNN

eslem seninde ördüklerine bayıldım ellerine sağlık Allah sağlıkla giydirmek naip etsin

işallah hayırlı ve iyi sonuçlar alısın sonrada gitmeyenler gider ve herkes iyi haberlerle döner inşaallahh... çok zor beklemek.. bu bitecek belki dr. 3lü tarama diyecek... hep bi çaba bekleyiş stres... Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…