2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilek Allah eşinle mutluğunuzu hiç bozmasın.. Allahın sevgili kuluymuşsunuz sizi üzmeden bebeğiziz size gelmiş çok sevindim ve tüylerim ürperdi çok duygulandım sen BİTANESİNNN

Canım benim a.s. Allah sizin mutluluğunuza da daim etsin inşallah. Sizde birbirinize çok yakışan bir çiftsiniz,maşallah...Allah hiç bir seveni ayırmasın...

Kızlar yaa karnınız kaşınıyormu? Ben bu 4. Ayda baslar dıye bılıyordum. çatlıcammı ne olacak yaa

Yaa öyle duymustum. Vucut çok gerılınce kasınırmıs. Bol bol yağ kullanmak lazım demekkı. Banyodan sonra bebeyagı suruyordum. Bugun kakao yagı aldım hergun surucem valla. Zayıfım. Hep zayııftım ondan karnım bıraz cıktı. Demekkı derım çok sıkı

Kızlar yaa karnınız kaşınıyormu? Ben bu 4. Ayda baslar dıye bılıyordum. çatlıcammı ne olacak yaa

benım kasınmıo henuz fakat ben gecelerı yatarken nıveanın yogun nemlendırıcı kremınden suruorum.kasınıosa sakın sıddetlı kasımayın.nemlı tutun sureklı.

benim karnım kaşınmıyor ama ağırıyor, karnım çıktı
akşamları midemde şişince vücudumda karpuz varda onu taşıyom gibi oluyorum valla
sayıf olunca insan daha çok belli oluyor nedense
yediğim herşey ödem yapıyor galiba (

patiği yapan varsa resmini koysun merak ettim
olmadıysa bugün başlarım bitane daha detaylı resim çeker koyarım
ama siz beceriklisiniz yapmışsınızdır :))

Elsem eşinin kabalığını için söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum. Sen inançlı bir insansın. Rabbim ne demiş size zulüm edene sizde onun yaptığı kadarıyla karşılık verebilirsiniz. Şayet karşılık vermeyip sabrederseniz mükafatınız çok büyük olacaktır.. Allah ibadetleriniz kabul etsin. Bende namazımı kılıyordum 5 senedir ama şimdi düşük tehdidim var diye kılamıyorum Allah affetsin diyeceğim ama bunu affıda yok.
Yaptığın şeyler çok hoş Emeğine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…