2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

işte burda ördüğüm tulum , alttan çıt çıtlı

eslemcim yaptıkların çok güzel hemen kaydettim... ben geçen yıl bir hırka birde yelek örmüştüm bebişime.. başka bişey yapmadım...eslemcimm hiç bişeyi kafana takma.. bebişin üzülmesin....erkeklerin hepsi aynı.. hiç biri diğerinden farklı değil...ben eşimi yanıma yaklaştırmıyorum yaa bulantılarım çok kötü...yemek yiyorum 1 saat sonra tekrar acıkıyorum...kafamçokkarıştı

selam kızlar; henüz yeni geldim eve..bugün olanları anlatayım size çok kötü başladım günüme..sabah lavaboya kalktım hiçbirşeyim yoktu..sonra yine uyumuşum saat 12 gibi tekrar lavaboya girdim ama hiç sancım yada ağrım yoktu çok özür dilerim peçete kağıdına böyle ne kahverengi ne kırmızı bir akıntı geldi yani sarının biraz daha koyusu..aklım çıktı çok gelmedi ama böyle parça parça..hemen dr aradım bugün ameliyat günü neyse o yoktu ve hemen yakın hastaneye gittim..ama bi görseniz beni kızlar nasıl ağlıyorum..eyvah dedim bebeğimin kalp atışı durdu diye..dr hemen aldı ve bebeğimin kalp atışını gördüm rabbim sana şükürler olsun..hemen oynamaya başladı kurban olduğum kıpır kıpır bi görseniz..dr hiçbir sorun yok dedi bu haftalarda bebeğin eşi oluşuyormuş ondan olabilir dedi..şimdi yok akıntım inşallah sorun olmaz kızlar..ama bu korku yetti bana bugün..

kızzlar ii geceler hepinize sabah okuyacak olanlarada günaydınkaydirigubbakcemile2 herkes iyidir inşallah buaralar çok sık yazamıorum ama okuyorym ara ara, ikili testi yaptıran arkadaşlarım hayırlı olsun gözünüz aydın benimde haftaya inşallah gidicem doktora herkesi çok öpüyoruma.s. kendinize ve bebişlere çoook ii bakın:ecrin_bebek:

kızlar mehtapgülünden bir haber varmı inş bebişine birşey olmamıştır

yok snırım tatlım.inş.iidirler

mehtap gülü topiktesin sanırım nasılsın canım.iyimisin

kıslar beni merak etmişsiniz,çok teşekkür ederim canlarım.p.tesi gününden beri,dua ederek :Saruboceq:yatıyorum,kanama tamamen kırmızı oldu,ağrılarımda iyice çoğaldı.yarın son gün bakalım dr ne diycek.inşallah RABBİMİN izniyle bebişimin kalp atışı düzelmiştir.:Saruboceq:eğer durduysa kürtaj olup gelecem..senağlama

kıslar kociş kızıyo yat dinlen artık diye.ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum.RABBİM bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşşşş.kendinize ve bebişlerinize dikkat edin iyi geceler......

kızlar bebeğimi düşürmeseydim şidi aranızda olucaktım allah hepinize bebeğinizi kcağınıza almayı nasip etsin....ben hala tedaviye devam artık

kızlar bebeğimi düşürmeseydim şidi aranızda olucaktım allah hepinize bebeğinizi kcağınıza almayı nasip etsin....ben hala tedaviye devam artık

canım çok geçmiş olsun üzülme lütfen işallah tekrar bir bebek nasip eder sana Rabbim... onun hikmetinden sual olunmaz bundada bir hayır vardır.. hemde kalbi atan ve göbek bağı oluşan bebek annesi ahirete gidene kadar onun şefaatçisi olurmuş.... benimde gebeliğim ikiz başladı kalbi atan sapasağlam bebek yokoldu gitti ama kalanım ömürlü olur inşallah diyerek teselli buluyorum.. üzülme ve dr ne diyosa onu yap lütfen ilaç tedavi vs herneyse.... Allah büyük; buda senin sınavınmış işte belliki..... :Saruboceq:

aman sonunun iyi gelmesine sevindim canım yaa Allah hiçbirimize bu korkuları yaşatmasın hayırlısı ile.bebişinede sanada sağlık diliyorum.
canım çok teşekkürler,seninde iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile.benim yarın sonuçlar ay zor sabrediyom alayım artık diyeee.tabi iyi çıkar inşallah herşey.
yavrum inşallah inşalllaaah.Allah'tan ümit kesilmez,herşeyi veren o.hayırlısını versin inşallah.

İnşallah tedavilerin sonuç verir canım ya en yakın zamanda anneler topiğinde görürüz inşallah senide.

bu arada kıslar hepinize günaydın.
dün annemi zeynep kamil hastanesine üroloji için götürdüğümde beklerken seminer yaptı başhemşire.meme sağlığı ile ilgili.çok güzel anlattı.bu arada gebelerin gebeliği süresince elle ve mamografi ile meme kontrolü yapmayacağını biliyor muydunuz?ben bilmiyordum.neden diye sorduğumda fizyolojik yapımızın ,yaradanın muazzamlığını bir kez daha hayran oldum.
göğüs ellendikçe vücut bebeğin vaktinin geldiğini sanıp süt üretmek için harekete geçiyor ve kasılma ile bebeği atmaya çalışıyormuş.hatta cinsel hayatta bile dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.ha hoş bu arada yabancı değiliz artık cinsel hayatta pek kalmadıya neyse dikkatli olalım yani kızlar.eşlerimizlede konuşup tolerans isteyelim tabi Şeniz

Canım inşallah herşey iyi çıkar bugün. Dualarımız seninle ve bebeğinle. Allah onu sana bağışlar inşallah...

Çok geçmiş olsun tatlım. Çok zor bir dönemden geçtiğine eminim ama demek ki hayırlısı böyleymiş hem sizin için hem onun için.. Allah en kısa sürede sana sağlıklı bir bebek daha nasip eder inşallah canım...

Kızlar günaydın bu sabah uyandım ve idrarımı yaptım sildiğimde pembemsi kan vardı ama çamaşırımda yoktu çok korktum çok ağladım 14 haftalık olucaz kısmetse şuanda yine yok kan ama dr gelmesini bekliyorum arıcam allah hepimize yardım etsin çamaşırıma geçen bişey olmadı kontrol ediyorum sabah 6:30'dan beri

aynısı oldu çok korktum canım korku ne demek öldüm öldüm dirildim uyku sersemi inşallah bişey yoktur cumartesi gidicektim dr hem 2'li testimin sonuçlarını alıcam hemde cinsiyeti belli olucaktı düşücek diye çok korktum ağlamaktan gözlerim şişti

canım allah bebeğini sana bağışlasın

iyi haberler ver bize arkadaşım ama içimde kötü bi his yok.belki sonuçlarında çıkmıştır erkenden alırsın hayırlısı ile.

iyi haberler ver bize arkadaşım ama içimde kötü bi his yok.belki sonuçlarında çıkmıştır erkenden alırsın hayırlısı ile.

şimdi wc gittim geldim hiç bişey yok cnm ama korkusu yetti 3 ayı atlatalım derken zaten her wc gittiğimde peçeteye bakıyordum tik yaptım kendime

Canım umarım korktuğun gibi değildir. Bu şekilde ara ara kanamaların olması normal galiba. Uzun sürmediği sürece bir problem olacağını sanmıyorum. Sen içini ferah tut..
Dua et...İnşallah herşey yolundadır...

günaydın güzel eylül anneleri
valla verdiğin bilgi için teşekkür ederim bende bilmiyordum söylediğin iyi oldua.s.

şimdi wc gittim geldim hiç bişey yok cnm ama korkusu yetti 3 ayı atlatalım derken zaten her wc gittiğimde peçeteye bakıyordum tik yaptım kendime

ay valla insan öyle bir tik sahibi oluyor aynen.ama bebek yer yapıyor diye düşünüyorum ki ilk haftalarda lekelenme denen bu yer yapmadan kaynaklı oluyormuş.bu da öyle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…