2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol dilek. yaa canım sıkılıyor elbette. inşallah 10 gunluk tedavıde cozume kavusur. sonra tekrar kultur vercez. durum netlesecek. bebegıme zarar gelmesın tek teraddutum bu

Geçmiş olsun canım , bu hepimizin her an başına gelebilir ,hamilelikte daha sık idrar yolu enfeksiyonu olma olasılığı varmış . Sonuçta dr. bebeğine zarar erecek hiç bir şey yapmaz umarım kısa zaman da iyileşirsin .

sağolun kızlar valla aynı durumdakı ınsanlar boyle soyleyınce daha ıkna edıcı oluyor. hamılenın halınden hamıle anlar:) ilaca yarın baslıycam ınsallah şifa olur son olur. hiç bırınızınde boyle bişey basına gelmez

Kızlar ıdrar kultur sonucum geldı. Antıbıyotık kullanacakmısım ureme olmus malesef canım sıkıldı

Tatlım geçmiş olsun. Ama endişelenme. Doktorum banada söylemişti. Bu tip rahatsızlıklar hamilelik döneminde olabiliyormuş. Doktorun sana uygun bir ilaç verip tedavi edecektir. Bebeğinede birşey olmaz. Lütfen sıkma canını tamammı? :teselli:

anladım canım geçmiş olsun tekrar sıkma canını inşallah fazla antibiyotik kullanmadan atlatırsın.

valla canım hiç bilmiyorum kafam karıştı yanii bide ultrasona girmeyin diyo ee bebişlerimizi nasıl görcez zaten 3 haftada bir gidiyos bişey olmas herhalde yaa

sağolun kızlar artık su tuketımını ıyıce arttırdım. bende tedavıme yardımcı olucam. zaten tetsı vermeden oncede dr demişti. gunde yaklasık 3 lt su tuketıyorum

sağolun kızlar. Allah baska dert vermesın ilaç kullanmayı hiç istemıyordum ama yıne onun için kullanacagım

cnm çok geçmiş olsun üzülme nolur valla bende sabahtan beri kendime gelemiyorum ilacı mı aldım dr gelmene gerek yok dedi bakalım hafta sonu benim dr ne dicek allahtan şuanda yok bişey sabah kan görünce çıldırcak gibi oldum ama neyse şuan yok ama cnm benimde idrarımı yaptıktan sonra olması acaba bende üşüttüm falanmı hamile olunca hemen aklıma bebeğim geldi belki başka bişeydir

kızlar hepinize teşekkür ederim sorup merak etmişsiniz canlarım yaaa.
sonuçlar Allah'ıma bin şükür iyi çıktı.risk düşük şu anda.daha sonrada bir problem çıkmayacaktır inşallah.darısı tüm test yaptıracaklara,tüm annelere.
bu arada free hcg seviyesi 32 çıkmış.50 altı olursa erkek,üstü olursa kız deniyordu ama ne dersiniz.aksini söleyende var.meraktan çatlıcamya hcg değerine bakıyom :)

bu arada okudum yazılanları ve geömiş olsun güzel annişler,Allah şifalar versin inşallah.

meme sağlığı olayınıda ciddiye alın dediğim gibi ellemeyin fasla :)

sende sıkma canını. ben hala progestoron destegı alıyorum en basından berı. dınlen kendını yorma. bır kaç gun hiç iş yapma.ç yemek bıle yapma. hatta cevrende varsa bırılerı bı kaçgun sana baksınlar. çalışıyorsan dr un rapor yazsın. bende 1 hafta evde yattım. ama sukur sımdı ıyıyız

ayrıca baş ağrısı son üç gündür çok var bendede.şakaklarımda özellikle.kan basıncımız bu haftalarda artıyormuş ondanmış.ilaçta alamıyos Allah yardımcımız olsun.

akıntı derseniz bendede baştan beri var.beyazımsı,koyu kıvamda.idrarda üreme olmadı ama doktor tek kullanımlık ovül verdi.kullanmadım korkudan ne biliyim.hijyenik ve kuru tutuyorum,peçete koyuyorum dediğiniz gibi,idrarımı tutmuyorum mecbur kalmadıkça.bol su iç dedi doktorum.eritrosit ve lökosit çıkmıştı çünkü idrarda.

gaz olayına gelince hepiniz anlatmışınız çok güldüm yaa:) kocam yurtdışında annemin yanında rahatımda ben kocamın yanında yapamıyom çok utanıyom yaa.15 günlüğüne gidicem patlamazsam gazdan iyidir:)kaçarsa yapacak bişi yok.dediğiniz gibi kocalar pek bi rahat hiiç umurları değil sanki gebe onlar:)

Çok sevindim cnm testlerinin iyi çıkmasına. Free hcg ile cinsiyet tespiti doğru değilmiş cnm. 50 nin altında çıkıp kız doğuranlar varmış. Bence ona takılı kalma

bugün başağrısı beni de mahvetti ekrana bile bakamıyorum saat beş olsada evime gitseydimsenağlama

Biraz saçma geldi banada olur mu öle şey süt yoğurt yemeden olur mu hiç birde yapılan deneylerde detoks diye bir şey olmadığı ispatlandı bunu tamamen bir saçmalık olduğunu bilim adamları kanıtladı sırf marul ile olur mu tek yönlü beslenme olur dengeli beslenme bunun neresinde

ben de progestanı geciktirdiğim için şapşallaştım :roflol: :roflol:
sabahleyn 9 civarı aldım aldım, sonrasına kalırsa uyku etkisi mahvediyor kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

kızlar kağan kocatepenin sitesinde yazana göre şu an bebeğimin 5,5 cm civarı olması lazım (kesin değil ortalama tabii ki)
ama benimki 24 mm yani 2,5 cm..
bi de ağırlığı ortalama 6 gram falan olmalı, benimki 9 gram kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
benimki patatese benzer bişey mi olacak yani şimdi yaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
yok yok yarın gidiyorum yeni doktoruma

Çok sevindim cnm testlerinin iyi çıkmasına. Free hcg ile cinsiyet tespiti doğru değilmiş cnm. 50 nin altında çıkıp kız doğuranlar varmış. Bence ona takılı kalma
evet ya dediğin gibi belli olmuyor ama çeşitli saptama yolları işte:)
bugün başağrısı beni de mahvetti ekrana bile bakamıyorum saat beş olsada evime gitseydimsenağlama
valla arkadaşlar 10 yıl birfiil fazla mesailerle dolu bir iş yaşamından yeni çıktım çok iyi anlıyorum sizi.Allah yardımcısı olsun tüm çalışan annişlerin.
ayfersmu cnm gözün aydın çok sevindim senin adına hayırlısı olsun
canııım çok sağolasın,seninde inşallah.
yaw kıs ne patatesi Allah korusun.kesinkez boyu kilosu şu kadar olacak demiyor.civarında yani.bu arada sen doktoru değiş bak ne güzel dikkatle özenle bakılacak.

kızlar herkeze mrb bu aralar aşırı baş ağrım olduu için habire yatıorum. ikili test sonucumu aldım.. bi prb yok çok şükür 1 ay sonra 3 lü test için çağırdı.. merak etme bi prb yok sadece bu testi tamamlayan bazı testler onda mevcut olduu için yapıcaz dedi.. bu arada f-bhcg değerlerine takılmayın benim 80 çıktı ama oğlum olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…