sağol dilek. yaa canım sıkılıyor elbette. inşallah 10 gunluk tedavıde cozume kavusur. sonra tekrar kultur vercez. durum netlesecek. bebegıme zarar gelmesın tek teraddutum bu
sağolun kızlar valla aynı durumdakı ınsanlar boyle soyleyınce daha ıkna edıcı oluyor. hamılenın halınden hamıle anlar:) ilaca yarın baslıycam ınsallah şifa olur son olur. hiç bırınızınde boyle bişey basına gelmezGeçmiş olsun canım , bu hepimizin her an başına gelebilir ,hamilelikte daha sık idrar yolu enfeksiyonu olma olasılığı varmış . Sonuçta dr. bebeğine zarar erecek hiç bir şey yapmaz umarım kısa zaman da iyileşirsin .
Kızlar ıdrar kultur sonucum geldı. Antıbıyotık kullanacakmısımureme olmus malesef canım sıkıldı
canım hiç şikayetım yoktu. dr um baya yoğun cıkmıs sıkayetın olmaması hayret dedı. belkı kasık agrısı yapmıstır sen gebelıge yormussundur dedı. sisit etkılerı oluyormus. ıdrarda yanma falan.
bebegıme zararı yokmus. dr a ısrarla sordum. yok merak etme dedı. tedavı olması sartmıs
eee canım süt ve süt ürünleri yemıcekmışızde biz nasıl kalsıyum alcakmışız yeşil saplı sebzelerde folık asit varmış okey ama kalsıyum ne olcak süt içmeyince almamız gerekenı zaten tamamlayamayız bütün bıldıklerimiz yanlış ozaman CADIARZU
sağolun kızlar. Allah baska dert vermesın ilaç kullanmayı hiç istemıyordum ama yıne onun için kullanacagım
cnm çok geçmiş olsun üzülme nolur valla bende sabahtan beri kendime gelemiyorum ilacı mı aldım dr gelmene gerek yok dedi bakalım hafta sonu benim dr ne dicek allahtan şuanda yok bişey sabah kan görünce çıldırcak gibi oldum ama neyse şuan yok ama cnm benimde idrarımı yaptıktan sonra olması acaba bende üşüttüm falanmı hamile olunca hemen aklıma bebeğim geldi belki başka bişeydir
kızlar hepinize teşekkür ederim sorup merak etmişsiniz canlarım yaaa.
sonuçlar Allah'ıma bin şükür iyi çıktı.risk düşük şu anda.daha sonrada bir problem çıkmayacaktır inşallah.darısı tüm test yaptıracaklara,tüm annelere.
bu arada free hcg seviyesi 32 çıkmış.50 altı olursa erkek,üstü olursa kız deniyordu ama ne dersiniz.aksini söleyende var.meraktan çatlıcamya hcg değerine bakıyom :)
bu arada okudum yazılanları ve geömiş olsun güzel annişler,Allah şifalar versin inşallah.
meme sağlığı olayınıda ciddiye alın dediğim gibi ellemeyin fasla :)
buketcim sende gör gel bakalım bebişiniyerimsenibenyerimseniben
sabah ben seyrettim ve moralim bozuldu ya ne sinir bi adam
et süt ürünleri ekmek tüketmicekmişiz süt bile önermiyomuş onun yerine marul roka tere falan yicekmişiz 7-14 mart arası beden temizliği falan bişeyler dedi ıspanak roka tere suyu içicekmişiz detoks gibi bişey galibaa
ii sölediği bi ayva yiyin iğde çekirdeği yiyin ağaçlarının etrafında dolaşın dedi çocuklarımız güsel olurmuş-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ben burda iğde ağacını nerde bulcam alla allaCADIARZU
bide cep telefonu bilgisayar çamaşır makinesi çalışırken yanında durmayacakmışız:))
evet ya dediğin gibi belli olmuyor ama çeşitli saptama yolları işte:)Çok sevindim cnm testlerinin iyi çıkmasına. Free hcg ile cinsiyet tespiti doğru değilmiş cnm. 50 nin altında çıkıp kız doğuranlar varmış. Bence ona takılı kalma
valla arkadaşlar 10 yıl birfiil fazla mesailerle dolu bir iş yaşamından yeni çıktım çok iyi anlıyorum sizi.Allah yardımcısı olsun tüm çalışan annişlerin.bugün başağrısı beni de mahvetti ekrana bile bakamıyorum saat beş olsada evime gitseydimsenağlama
canııım çok sağolasın,seninde inşallah.ayfersmu cnm gözün aydın çok sevindim senin adına hayırlısı olsun
yaw kıs ne patatesi Allah korusun.kesinkez boyu kilosu şu kadar olacak demiyor.civarında yani.bu arada sen doktoru değiş bak ne güzel dikkatle özenle bakılacak.kızlar kağan kocatepenin sitesinde yazana göre şu an bebeğimin 5,5 cm civarı olması lazım (kesin değil ortalama tabii ki)
ama benimki 24 mm yani 2,5 cm..
bi de ağırlığı ortalama 6 gram falan olmalı, benimki 9 gram kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
benimki patatese benzer bişey mi olacak yani şimdi yaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
yok yok yarın gidiyorum yeni doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?