2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ıkı gun once gordum bende kuzumu bas popo mesafesı 5cm dı bacaklar harıc.dık duruyodu ayakta gıbı cok guldum.sonra yattı sırt ustu..cok mutlu olduk.ama bısey sorcam 2 gundur dısım kudurdu cok agrıyo.dıscı antıbıotık verdı .dr umda kullanabılırsın dedı.hamılelerın kullandıgı bıseymıs kullanmasammı acaba.kızlar dıslerınıze ıyı bakın 16.haftaya kadar ellenmıyomus.dun gece sabahladım.daha 4 haftam var yandım dua edın bana gecsıııınnn yaaa

agırlıgını degıl amakız gıbı gorunuyo dedı.degısmezse dedı 6 martta 2lı testımız var

hayırlısı dicez o zaman desene:)bu baş ağrıları geçer umarım yakın zamanda.test sonucunun iyi çıkmasınada sevindim maşallah hep iyi haberler gelsin böyleee.
Allah yardımcın olsun yaa ne diyim .her hamilelikte bir diş gidermiş ama ağrılı olupta ilaç kullanamamkta kötüü.

nihal ve ayfersmu ikinizede çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
gammacım bende çok şaşırdım bide ultrasona da girmicekmişiz o da zaralıymış zaten 3 haftada bi görüyos bebişlerimizi bişey olmaz herhalde dimi yaa uufff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
detoksu ben söledim dr demedi beden tamizliği için sebzelerin suyunu sıkın için falan dedi zaten galiba diye belirttim canım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

çok şükür bu hafta daha hızlı geçti gibime geldi yarın cuma çok güzel umarım güzel bir hafta sonu olur herkes için...

ok canım

ya sanmıyorum ben ilk duydum ultrason zararlı olayını.
detoks olayına gelince hiçbirşey yemeden sadece o meyve-sebze sularını içerek yapılıyor detoks.o yüzden bize göre değiil.

maşallah bebişe
o diş ağrısı bendede oluyo arada bi zonkluyo çok fena ya ilaç alamıyorus ama napıcaz bilmiyorum canım geçmiş olsun inşallah geçerde ağrın biras rahat edersin:Saruboceq:

kızlar ben her hafta ultrasona gırdım zararı falan yokmus. hurafe onlar. çok ufak dalgaları varmıs zaten

ya sanmıyorum ben ilk duydum ultrason zararlı olayını.
detoks olayına gelince hiçbirşey yemeden sadece o meyve-sebze sularını içerek yapılıyor detoks.o yüzden bize göre değiil.

anladım canım bebişlerimiz allaha emanet rabbin korusun onları:Saruboceq::Saruboceq:
herkese ii akşamlar kıslar a.s.a.s.

ben salı gunu bebegımı gordum kılosunu soylemedı ama boyumuz 2,6 ıdı. normal dedı dr

evet baş ağrısı bende de var kızlar 2 gündür çok ağrıyo ya bide benim hiç bulantım olmamıştı 12+5 günlük oldu ve mide bulantım var hiçbişi yiyemiyoruum

canım bende 11+5 im şimdiye kadar hiç bulantı şikayetim olmada artık olmaz diye düşünüyodum ama yanılmışım umarım olmaz bende senin işin zor valla ben yaşamadım ama çok zor oluyomuş

canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim gerçekten. baya kilo almışsın dikkat tatlım doğumun zor olucak sonra fazla kilo iyi değil

kızlar ben her hafta ultrasona gırdım zararı falan yokmus. hurafe onlar. çok ufak dalgaları varmıs zaten

bencede öle olması gerekiyo teknoloji çok ilerledi bütün zararlar en aza indirildi yanii aman işte insanın içine kurt düşürüyolar
ben bütün gün bilgisayarın başındayım çalışan arkadaşlar öle ne alaka dimi:1closedeyes:

canım bende bir kaç gündür kabızım çok kötü bir durum kuru yemekten anneler ne güsel yemekler yapıyor hiç bişiy olmuyo dimi Keşke benim annemde her gün eve gittiğimde evde olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…