2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

içini frah tut canımcım sen iyi düşün ki iyi olsun bebeğin seninle olsun

canım benim bende merak ettim sonuçlarını bende yarın öğrenicem bende dayanamayıp aradım yarın alabilirmişim ama yinede ara dediler çok sabırsızım Allah bize sabır versin sonuçlarımız temiz çıksın :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay güldürdün kız beni . Haklısın ama. Aynı muameleyi banada yapıyolar. Yok çok genişlemişim. Göbeğim erkenden çıkmış. Bende zor tutuyorum kendimi valla klava:

aynı kilodayım ama herkes genişledin diyor sinirim bozuluyor ama karnımda birazcık çıktı gibi ama sabahları çıkmıyorr

eslem kıs dün gaza getirdin beni elimde şişle dolaşıyom bi yandan yazıyom bi yandan örüyom hee

ne güsel tatlım ellerine sağlıkk

Arkadaslar ben bir soru sorucam sizlere, benim göbek bölgemde tüylenme son dönemde artti, siz de de ayni sorun varsa ne yapiyorsunuz, yani bir müdahalede bulunuyormusunuz?

benimde tüylenme çok arttı aynada baktımda göbek çevremde çokkk fazla

normaldir canım benimde bazen birazcık koyu gibi oluyor merak etme

anladım canım bebişlerimiz allaha emanet rabbin korusun onları:Saruboceq::Saruboceq:
herkese ii akşamlar kıslar a.s.a.s.
amin canım seninde hepimizinde bebişleri Allah'a emanet.iyi akşamlar sanada.
sorma gitsin canımcım çalışırken hep başındasın ona bakarsan olur mu öyle şey.korkutuyolar ha bizi boşu boşunaa.
benimde çok akıntım var bazen çok korkuyorum kızlar birde karnım nasıl kaşınıyor böyle karıncalaşıyor

karnın kaşınıyorsa aman kakao yağı sür çatlamasın.zayıfsın galiba hemen etkiliyor gerilme seni.akıntı normalmiş bu anlaşıldı arkadaşlar.
sonucumu aldım canım şükürler olsun risk düşük çıktı.Ay şükürler olsun yarabbim.darısı başına yarın iyi haberlerini bekliyoruz.darısı tüm hamişlerin başına.

amin cnm.için ferah olsun inş.bişi çıkmaz.Allah yardımcımız olsunhihoyyyt

çok geçmiş olsun cnm kıyamam bensana benimde böbreklerim ağrıyo 2 gündür inş.taş filan yoktur.ablam 7.ayında taş düşürdü çok zor oldu ilaç veremediler falan.Allah bize hamileliğimizi sağ salim geçirmeyi nasip etsin inş.a.s.a.s.a.s.

Merhaba kızlar. Umarım herkes iyidir. Geçmişe birgözattım ama hepsine bakamadım.İkili test için doktora gittim bugün. Bebeğim neredeyse 13 haftalık 7 cm olmuş minik yavrum.Düşük tehlikesi olduğu için üç haftadır yatıyordum. İyi olduğu için inanılmaz sevindim. Doktor bayagı bir ugrastı. O sırada pipisini gösterdi bize:)))))) Büyük olasılıkla erkek dedi.Cinsiyetinin ne olacağı hiç önemli değildi eşimi çin de benim için de.Yeter ki saglıklı bir şekilde kavuşabilelim kuzucuğuma.Allah tüm hamişlere sağlıklı bebişler versin.

canım hadı gozun aydın ne guzel buyumus mınık yavrun. Inşallah sağlıklada gelır. Genelde erkek olunca yanılma olmuyor. Hayırlı evlat olsun ınsallah

slm kızlar güzel haberlerle geldim doktordan gördük meleğimizi kıpır kıpırdı uzun uzun baktı doktorumuz ense kalınlığını 0.84 olarak ölçtü normalmi diye sordum evet cok iyi dedi 12+4 olmuşuz 60 mm boyu bas popo mesafesi var dedi 2 cm de bacakları sayarsak 8 cm olmuş bebişimiz cinsiyeti için burda pipiye benzer bişey var ama emin değilim dedi 3 hafta sonra geldiğimisde netleşecekmiş sağlıklı oldugunu öğrendimya kız erkek önemli değil .bu arada elvit kullanıyodum artık gerek yokmuş bırak dedi 12 haftadan sonra gerek yokmuş.çarsamba günüde tstlerin sonucunu alacagız inşallah. kızlar siz ne kadar ödediniz 2 li test için bizden 80 lira tahlil ücreti aldılar normalmi acaba

maşallah güzel haberlerle dönmene sevindim
bu yıl nedense herkesin oğluşu oluyor
2 arkadaşımın oğlu olcakmış, sağlıklı olsunlarda pek önemi yok aslında
ben 2 martta 2li test yaptırcam, 90 tl dediler
normalde daha pahalı 2li test 200 - 250 tlden bahsediliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…