canım seni çok iyi anlıyorum benimde içerde gözüken bi kanama var 1,5 aydır progestan kullanıyorum cuma günü tekrar gidicez umarım iyidir meleğim çok korkuyorum zaten göğüs ağrımdan ve bel ağrımdan başka hiç bişey yaşamıyorum oda beni çok tedirgin ediyo
hamilelikte akıntı normal bişi cnm rahim gerildikçe fazla sıvıyı dışarıya atıyor çünki
ayyy kıslaar az önce hastaneyi aradım ya şansıma belki ikili tarama testi sonuçlarım çıkmıştır diye ki daha yarını zor sabrediyordum çıkmış yaa.hemen koşup alıp geliyim ayy çok heyecan yaptııımmm!!!
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay güldürdün kız beni . Haklısın ama. Aynı muameleyi banada yapıyolar. Yok çok genişlemişim. Göbeğim erkenden çıkmış. Bende zor tutuyorum kendimi vallaklava:
eslem kıs dün gaza getirdin beni elimde şişle dolaşıyom bi yandan yazıyom bi yandan örüyom hee
Arkadaslar ben bir soru sorucam sizlere, benim göbek bölgemde tüylenme son dönemde artti, siz de de ayni sorun varsa ne yapiyorsunuz, yani bir müdahalede bulunuyormusunuz?
selam kızlar; inanın yeni kalktım diyebilirim ama uyumadım yaa..dünkü korkudan sonra..kızlar şimdiki akıntım sarının biraz daha koyusu ama şükür sancım falan yok..sadece peçeteye gelen bir akıntı inşallah normaldir..ama kanama yada kahverengi leke yok..
birde kızlar ist. oturanlar için söylüyorum hafta sonu CNR bebek fuarı var bilgilerinize..
ben kaçtım kızlar bebişlere iyi bakın
amin canım seninde hepimizinde bebişleri Allah'a emanet.iyi akşamlar sanada.anladım canım bebişlerimiz allaha emanet rabbin korusun onları:Saruboceq::Saruboceq:
herkese ii akşamlar kıslar a.s.a.s.
sorma gitsin canımcım çalışırken hep başındasın ona bakarsan olur mu öyle şey.korkutuyolar ha bizi boşu boşunaa.bencede öle olması gerekiyo teknoloji çok ilerledi bütün zararlar en aza indirildi yanii aman işte insanın içine kurt düşürüyolar
ben bütün gün bilgisayarın başındayım çalışan arkadaşlar öle ne alaka dimi:1closedeyes:
benimde çok akıntım var bazen çok korkuyorum kızlar birde karnım nasıl kaşınıyor böyle karıncalaşıyor
canım benim bende merak ettim sonuçlarını bende yarın öğrenicem bende dayanamayıp aradım yarın alabilirmişim ama yinede ara dediler çok sabırsızım Allah bize sabır versin sonuçlarımız temiz çıksın :Saruboceq:
canım benim bende merak ettim sonuçlarını bende yarın öğrenicem bende dayanamayıp aradım yarın alabilirmişim ama yinede ara dediler çok sabırsızım Allah bize sabır versin sonuçlarımız temiz çıksın :Saruboceq:
kızlar ıkı gun once gordum bende kuzumu bas popo mesafesı 5cm dı bacaklar harıc.dık duruyodu ayakta gıbı cok guldum.sonra yattı sırt ustu..cok mutlu olduk.ama bısey sorcam 2 gundur dısım kudurdu cok agrıyo.dıscı antıbıotık verdı .dr umda kullanabılırsın dedı.hamılelerın kullandıgı bıseymıs kullanmasammı acaba.kızlar dıslerınıze ıyı bakın 16.haftaya kadar ellenmıyomus.dun gece sabahladım.daha 4 haftam var yandım dua edın bana gecsıııınnn yaaa
agırlıgını degıl amakız gıbı gorunuyo dedı.degısmezse dedı 6 martta 2lı testımız var
içini frah tut canımcım sen iyi düşün ki iyi olsun bebeğin seninle olsun
merhaba kızlar. Umarım herkes iyidir. Geçmişe birgözattım ama hepsine bakamadım.ikili test için doktora gittim bugün. Bebeğim neredeyse 13 haftalık 7 cm olmuş minik yavrum.düşük tehlikesi olduğu için üç haftadır yatıyordum. Iyi olduğu için inanılmaz sevindim. Doktor bayagı bir ugrastı. O sırada pipisini gösterdi bize:)))))) büyük olasılıkla erkek dedi.cinsiyetinin ne olacağı hiç önemli değildi eşimi çin de benim için de.yeter ki saglıklı bir şekilde kavuşabilelim kuzucuğuma.allah tüm hamişlere sağlıklı bebişler versin.
canım hadı gozun aydın ne guzel buyumus mınık yavrun. Inşallah sağlıklada gelır. Genelde erkek olunca yanılma olmuyor. Hayırlı evlat olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?