2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bencede yeterki sağlıklı olsunlarda hiç önemi yok cinsiyetin nasıl olsa ikisindende yok rabbim ikisininde tadını tatrırsın inşallah ...
demekki normal bizim ödedğimiz rakam özel hastane oldugu için tereddüt etmiştim fazlamı normalmi diye daha fazlası bile varmış baksana inşallah senin sonuçlarda güzel çıkar canım

ooo büyümüş bebişin annesi test sonuçlarında hayırlısı ile cıkar inş.
busene erkek senesi galıbaa.s

amanda aman herkesin bebişi büyümüş maşallah
canım 80 normal benım arkadas 3lü testi 90 a yaptırdı o aralardır demek kı fıyatlar
ya pekı bişey sorcam bu testleri sigorta kurumu karşılamıyormu

amiin canım inşallah benimde sonucum güzel çıkar

malesef sigorta karşılamıyor bu testleri, özele giriyor sanırım

maşallah maşallah canım Allah daha iyi etsin seninkinide hepimizinkinide.
selam annişler
nasılsınız? ben elhamdülillah iyiyim, moralimde iyi şükür
eslemcim çok şükür canım seni sormalı nasıl durumlar inşallah iyisindir.bugün test sonucumu aldım düşük risk çıktı şükürler olsun yarabbim.darısı başına ve tüm hamişlerein başına şekercim.

maşallah senin bebişede canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.bu arada test 80,00 idi ben yaptırdım.ssk ile 50 ödedim muayene hariç.başka erlerde 140-300 arası.

canım benim gittiğim hastanede sordum hiç farketmiyor dedi sigortalıyıda sigortası olmayanada 80 demişti

maşallah senin bebişede canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.bu arada test 80,00 idi ben yaptırdım.ssk ile 50 ödedim muayene hariç.başka erlerde 140-300 arası.[/QUOTE]

canım sen çok iyi ödemişin hastaneden hastaneye değişiyo tabi fiyatlar .

dilekcim bişey sorcam senin yaptırdıgın ilk üç ay için olan testlerde neler var hangilerini yaptırdın bende bi sürü yaptırdım ama eksık bişey olmasın

canım arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye,yakalarsam bebeğim benimle kalacakmış gibi hissttim o an,ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.senağlamainanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
burcu canımm beni listeden çıkart bitanemm.hepinizi öpüyorum, RABBİM hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin,sizleri bebişlerinizden ayırmasınn..:Saruboceq:
sağlıcakla kalın arkadaşlar..a.s.

Son düzenleme:

canım seni topikte görünce soracaktım nasılsındiye ama cesaret edemedim.insanın bebeginden ayrılmasının ne zor olduğunu bilirim canım.ama allah sabır versin seni kızınave oğluna bağışlasın canım.allah onlara uzun ömürler versin.doktorun verdiği süreden sonra biran önce tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağın alırsın bebeğini inşallah canım.dualarım seninle.:Saruboceq:

mehtapcım geçmiş olsun.. rabbim diğer çocuklarını sana bağışlasın..UMARIM kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın...dualarımız senınle...

canım çok üzüldüm böle bi durumda geçmiş olsun mu denir başın saolsun bılmıyorum
allah cocuklarına uzun versin onların yoklugunu aratmasın ınş. en kısa zamanda yıne bebişine kavusursun cok zor bı durum allah sabır versin

canım öncelikle allah sabır versin. Herşeyde bir hayır vardır. allah sana sağlık sıhhat versin sonrada nur topu gıbı bır evlat nasip etsin.

bugun bende doktora gıdenlerdenım bebişimi gördüm. allaha şükür herşey cok güzel cıktı darısı dıger hamile arkadaslara

kızlar sizler nasılsınız... ben bugün daha iyyyidimm çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…