maşallah güzel haberlerle dönmene sevindim
bu yıl nedense herkesin oğluşu oluyor
2 arkadaşımın oğlu olcakmış, sağlıklı olsunlarda pek önemi yok aslında
ben 2 martta 2li test yaptırcam, 90 tl dediler
normalde daha pahalı 2li test 200 - 250 tlden bahsediliyor çünkü
Merhaba kızlar. Umarım herkes iyidir. Geçmişe birgözattım ama hepsine bakamadım.İkili test için doktora gittim bugün. Bebeğim neredeyse 13 haftalık 7 cm olmuş minik yavrum.Düşük tehlikesi olduğu için üç haftadır yatıyordum. İyi olduğu için inanılmaz sevindim. Doktor bayagı bir ugrastı. O sırada pipisini gösterdi bize:)))))) Büyük olasılıkla erkek dedi.Cinsiyetinin ne olacağı hiç önemli değildi eşimi çin de benim için de.Yeter ki saglıklı bir şekilde kavuşabilelim kuzucuğuma.Allah tüm hamişlere sağlıklı bebişler versin.
slm kızlar güzel haberlerle geldim doktordan gördük meleğimizi kıpır kıpırdı uzun uzun baktı doktorumuz ense kalınlığını 0.84 olarak ölçtü normalmi diye sordum evet cok iyi dedi 12+4 olmuşuz 60 mm boyu bas popo mesafesi var dedi 2 cm de bacakları sayarsak 8 cm olmuş bebişimiz cinsiyeti için burda pipiye benzer bişey var ama emin değilim dedi 3 hafta sonra geldiğimisde netleşecekmiş sağlıklı oldugunu öğrendimya kız erkek önemli değil .bu arada elvit kullanıyodum artık gerek yokmuş bırak dedi 12 haftadan sonra gerek yokmuş.çarsamba günüde tstlerin sonucunu alacagız inşallah. kızlar siz ne kadar ödediniz 2 li test için bizden 80 lira tahlil ücreti aldılar normalmi acaba
bencede yeterki sağlıklı olsunlarda hiç önemi yok cinsiyetin nasıl olsa ikisindende yok rabbim ikisininde tadını tatrırsın inşallah ...
demekki normal bizim ödedğimiz rakam özel hastane oldugu için tereddüt etmiştim fazlamı normalmi diye daha fazlası bile varmış baksana inşallah senin sonuçlarda güzel çıkar canım
kaydirigubbakcemile5 oh be oldu dılekcım cok saol sen olmasan yapamazdım tesekkurler
maşallah maşallah canım Allah daha iyi etsin seninkinide hepimizinkinide.Merhaba kızlar. Umarım herkes iyidir. Geçmişe birgözattım ama hepsine bakamadım.İkili test için doktora gittim bugün. Bebeğim neredeyse 13 haftalık 7 cm olmuş minik yavrum.Düşük tehlikesi olduğu için üç haftadır yatıyordum. İyi olduğu için inanılmaz sevindim. Doktor bayagı bir ugrastı. O sırada pipisini gösterdi bize:)))))) Büyük olasılıkla erkek dedi.Cinsiyetinin ne olacağı hiç önemli değildi eşimi çin de benim için de.Yeter ki saglıklı bir şekilde kavuşabilelim kuzucuğuma.Allah tüm hamişlere sağlıklı bebişler versin.
eslemcim çok şükür canım seni sormalı nasıl durumlar inşallah iyisindir.bugün test sonucumu aldım düşük risk çıktı şükürler olsun yarabbim.darısı başına ve tüm hamişlerein başına şekercim.selam annişler
nasılsınız? ben elhamdülillah iyiyim, moralimde iyi şükür
slm kızlar güzel haberlerle geldim doktordan gördük meleğimizi kıpır kıpırdı uzun uzun baktı doktorumuz ense kalınlığını 0.84 olarak ölçtü normalmi diye sordum evet cok iyi dedi 12+4 olmuşuz 60 mm boyu bas popo mesafesi var dedi 2 cm de bacakları sayarsak 8 cm olmuş bebişimiz cinsiyeti için burda pipiye benzer bişey var ama emin değilim dedi 3 hafta sonra geldiğimisde netleşecekmiş sağlıklı oldugunu öğrendimya kız erkek önemli değil .bu arada elvit kullanıyodum artık gerek yokmuş bırak dedi 12 haftadan sonra gerek yokmuş.çarsamba günüde tstlerin sonucunu alacagız inşallah. kızlar siz ne kadar ödediniz 2 li test için bizden 80 lira tahlil ücreti aldılar normalmi acaba
amanda aman herkesin bebişi büyümüş maşallah
canım 80 normal benım arkadas 3lü testi 90 a yaptırdı o aralardır demek kı fıyatlar
ya pekı bişey sorcam bu testleri sigorta kurumu karşılamıyormu
Günaydın canım. Ben hem ikili testimin sonucunu hem de ilk üç ayda yapılması gereken tahlillerimin sonucunu pzt günü aldım. Sonuçları için dün doktorla görüştüm. Çok şükür sonuçlar güzel, hiç bir problem yok. Sadece vücudum bu aralar biraz su kaybetmiş, daha fazla sıvı almam gerekliymiş. İnşallah senin sonuçlarında iyi çıkar tatlım.
canım arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye,yakalarsam bebeğim benimle kalacakmış gibi hissttim o an,ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.senağlamainanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
burcu canımm beni listeden çıkart bitanemm.hepinizi öpüyorum, RABBİM hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin,sizleri bebişlerinizden ayırmasınn..:Saruboceq:
sağlıcakla kalın arkadaşlar..a.s.
canım arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye,yakalarsam bebeğim benimle kalacakmış gibi hissttim o an,ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.senağlamainanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
burcu canımm beni listeden çıkart bitanemm.hepinizi öpüyorum, RABBİM hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin,sizleri bebişlerinizden ayırmasınn..:Saruboceq:
bugun bende doktora gıdenlerdenım bebişimi gördüm. allaha şükür herşey cok güzel cıktı darısı dıger hamile arkadaslara
bebişin kaç haftalık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?