12+3 günlük canım ikili test için gittim. cinsiyetini öğrenemedim ama(
guluncani senin bebişin nekadarlık
ya cinsiyet meselesini bende cok merak ediyorum erkek kız farekmez ama ınsan merak ediyo n olcaksa
1 ay sonra bellı olur canım herşey yolundaymış ne guzel hayırlısı ile sonuçlarınıda alırsın ınş.
benım ki 10+1 teyzesi
daha küçük bende haftaya gidecegim dr bakalım 2 lı test için ne zmaana gün verir
normalde 11ve 14.haftalar arası yapılıyo doktora baglı ısterse gıttıgın gun yapabılır haftaya zaten 11 haftalık olur
evet canım bakalım yapar ınş. ınsan telaş yapıyo olsun diye
ınş. allah gönlüne göre verir canım bi kız bi erkek tam ıdeal yani
resimdekı kızın galıba allah bagışlasın canım ınş. bu bebişinide hayırlısı ile kucagına alırsın
canım benimde bulantılarım var çok çabuk acıkıyorumm fena oluyorum sonra.. ama bugün çok yoğun bir gün olması sebebi ile çok daha rahattım... bizim bebekler daha çok küçük yaa miniklerimiz bizimm çok seviyorumm yaa....
kızlar sızlere allah rahatlık versın ben yatıyorum herkese ıyı gecelerr
valla canım anlamıyorum ya canım sıkılıyor..seninde dediğin gibi peçeteye geliyor..ama şimdi yine biraz pembe gibi bişey geldi dr aradım normal dedi zaten progestan kullanıyorum..ama canım çok sıkıldı yatıyorum valla inşallah bişey olmaz..ama dün bebeğim maşşallah çok hareketliydi kalp atışlarıda normal dedi dr..beklicem artık ama çok korkuyorum..sağol canım ilgilendiğin için..a.s.
Evet ya bide insan hamileyken özellikle kalbine doğuyo sanki artniyetle bakan insan, Allaha havale et gitsin cnım kendisi fil gibi olur merak etme yaa bebeğimin sağlığı için dua etceğine bunlra takıln dostu ben neyliyim o dostmudurki acep?kötükedihüsoBenimde çok öyle etrafımda artniyetli insanlar. Hala kilo almadım diye delirenler var. Ben hep zayıftım , çevremde yakın olduğum kilolu insanların bakışlarından anlayabiliyorum nasıl gözle baktıklarını. Bir tanesi benim en yakın arkadaşlarımdan biri ve hemen hemen hergün soruyor ne zaman kilo alacaksın diye..Acayip kompleksli biri ve bazen beni acayip sinir ediyor...
Canım üzülme bende kullanıcam, zarar vermeyen antibiyotikler var ayrıca şükretki anlamışız, 5. aydan sonra düşük yapıyo o mikroplar orda kalırsa, eltime oldu kızcağız 6. ayın girmişti bide, yıkıldı. Çok şükürki biz farketmişiz mikrop olduğunu, hiiiç dert etme benim çok antibiyotik kullanan arkadaşım oldu hepsinin bebişi fıstık gibi. Yalnız 3 ayın dolsun sonra başla canım.Kızlar ıdrar kultur sonucum geldı. Antıbıyotık kullanacakmısımureme olmus malesef canım sıkıldı
Merhaba kızlar. Umarım herkes iyidir. Geçmişe birgözattım ama hepsine bakamadım.İkili test için doktora gittim bugün. Bebeğim neredeyse 13 haftalık 7 cm olmuş minik yavrum.Düşük tehlikesi olduğu için üç haftadır yatıyordum. İyi olduğu için inanılmaz sevindim. Doktor bayagı bir ugrastı. O sırada pipisini gösterdi bize:)))))) Büyük olasılıkla erkek dedi.Cinsiyetinin ne olacağı hiç önemli değildi eşimi çin de benim için de.Yeter ki saglıklı bir şekilde kavuşabilelim kuzucuğuma.Allah tüm hamişlere sağlıklı bebişler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?