2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mrb aysecim
benim biraz bulantım var akşamları oluyo genelde ama gunduz bişey yok senınde bulantılar mı canım rahatsız edıyo

12+3 günlük canım ikili test için gittim. cinsiyetini öğrenemedim ama(

ya cinsiyet meselesini bende cok merak ediyorum erkek kız farekmez ama ınsan merak ediyo n olcaksa
1 ay sonra bellı olur canım herşey yolundaymış ne guzel hayırlısı ile sonuçlarınıda alırsın ınş.

ya cinsiyet meselesini bende cok merak ediyorum erkek kız farekmez ama ınsan merak ediyo n olcaksa
1 ay sonra bellı olur canım herşey yolundaymış ne guzel hayırlısı ile sonuçlarınıda alırsın ınş.

bu benim ikinci bebişim. 16 aylık bir kızım var. öncelikle saglıklı olması ama ınsan yınede farklı olsun ıstıyor. kım ıstemez 1 kız 1 erkek. hayırlısı artık. 1 ay daha sabredecem:)

canım benimde bulantılarım var çok çabuk acıkıyorumm fena oluyorum sonra.. ama bugün çok yoğun bir gün olması sebebi ile çok daha rahattım... bizim bebekler daha çok küçük yaa miniklerimiz bizimm çok seviyorumm yaa....

normalde 11ve 14.haftalar arası yapılıyo doktora baglı ısterse gıttıgın gun yapabılır haftaya zaten 11 haftalık olur

evet canım bakalım yapar ınş. ınsan telaş yapıyo olsun diye
ınş. allah gönlüne göre verir canım bi kız bi erkek tam ıdeal yani
resimdekı kızın galıba allah bagışlasın canım ınş. bu bebişinide hayırlısı ile kucagına alırsın

evet canım resımdeki prensesim allah hepımızın bebişlerini bızlere bagıslasın. bu arada fazla telas yapma gunler gecmıyo snra:))

aynı sorun bende de var canım ya sankı karnımda fil var hep acıkıyorum dıkkat etmeye calışıyorum yoksa eylülde top oluruz ama akşam 9 dan sonra bulantım başlıyo zaten saat gibi erken başlamıyo cok garıp

iyi geceler kızlar.. şuanda açım ama bişey yemek istemiyorumm..

kılo sorunun varmı canım ben en şişman halımde hamış kaldım yazın 52 kıloydum
59 la hamış kaldım tayın oldugumuz yerde ılk sene hep kılo alıyorum benım dıkkat etmem lazım
senın kılo sorunun yoksa rahat yıyebılırsın canım ye bebişin için

canım bana 8 haftalıkken oldu önce kırmızı pembemsi beyazla karışık geldi çok az ,sonra bordo ardından kahverengiye döndü , dönünce rahatladı doktorum ban 3 tane progestn verdi sonr fitil gibi olana çevirdi ylnız o beni mahvetti yaa acaip şişirdi ve cinler tepemde halada kullanıyorum ne zamana kadar bilmiyorum canım ya bazısının 5. aya kadar sürebiliyomuş düşük tehditi aman canımi stirahat bol bol sıvı soya filizi küçük patates böğürtlen çayı benim bildiğim doğal progestanlar, İnşallah düzelicek canım korkma, benimde 10 gün kdar peçeteye geldi sonr geçti geçmiş olsun.

Evet ya bide insan hamileyken özellikle kalbine doğuyo sanki artniyetle bakan insan, Allaha havale et gitsin cnım kendisi fil gibi olur merak etme yaa bebeğimin sağlığı için dua etceğine bunlra takıln dostu ben neyliyim o dostmudurki acep?kötükedihüso

Kızlar ıdrar kultur sonucum geldı. Antıbıyotık kullanacakmısım ureme olmus malesef canım sıkıldı
Canım üzülme bende kullanıcam, zarar vermeyen antibiyotikler var ayrıca şükretki anlamışız, 5. aydan sonra düşük yapıyo o mikroplar orda kalırsa, eltime oldu kızcağız 6. ayın girmişti bide, yıkıldı. Çok şükürki biz farketmişiz mikrop olduğunu, hiiiç dert etme benim çok antibiyotik kullanan arkadaşım oldu hepsinin bebişi fıstık gibi. Yalnız 3 ayın dolsun sonra başla canım.

Kızlar canınız en çok neler istiyor, ben kızımda acaip meyve aşerdim, birde tatlı. (Ye tatlıyı doğur atlıyı olmadı ama hihi ,ben yedim tatlıyı doğurdum tatlıyı) şimdide tatı istiyo ama meyveyle pek işim yok daha çok peynir, et filan aşeriyorum. Sizde durumlar nedir.
Birde nasıl besleniyosuuz nelere dikkat ediyosunuz yada doktorunuz ne tavsiye etti.Benimki bol protein soya filizi (ıyk yanına bile yanaşamıyprum hiç canım istemiyo) süt ürünleri tavsiye etti, sizden naber..Tavsiyeleri aliyim:icecream: Ayy bunee yaaa, görünce canım dondurma istedii buzz gibiii, burger king sundae, üstüne bol çikolata sosuuuu, saat birde uyandırsammı adamcaızı? kim koyuyo bu smiley leri buraya yaaa sefacıı, bide mangalda sucuk yapanını filan koysunlarda iyice mahvolalım, zaten yasak.Hayret bişiii, burdan gülümsemeleri koyan arkadaşa:tomato:teessüf.

İyi sabahlar kızlar. Uyku tutmadı.
Mehtap Gülü geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Elsemi gören varmı ben yazısına hiç rastlamadım da merak ettim.

AMİN tatllım. canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…