slm kızlar güzel haberlerle geldim doktordan gördük meleğimizi kıpır kıpırdı uzun uzun baktı doktorumuz ense kalınlığını 0.84 olarak ölçtü normalmi diye sordum evet cok iyi dedi 12+4 olmuşuz 60 mm boyu bas popo mesafesi var dedi 2 cm de bacakları sayarsak 8 cm olmuş bebişimiz cinsiyeti için burda pipiye benzer bişey var ama emin değilim dedi 3 hafta sonra geldiğimisde netleşecekmiş sağlıklı oldugunu öğrendimya kız erkek önemli değil .bu arada elvit kullanıyodum artık gerek yokmuş bırak dedi 12 haftadan sonra gerek yokmuş.çarsamba günüde tstlerin sonucunu alacagız inşallah. kızlar siz ne kadar ödediniz 2 li test için bizden 80 lira tahlil ücreti aldılar normalmi acaba
canım arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye,yakalarsam bebeğim benimle kalacakmış gibi hissttim o an,ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.senağlamainanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
burcu canımm beni listeden çıkart bitanemm.hepinizi öpüyorum, RABBİM hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin,sizleri bebişlerinizden ayırmasınn..:Saruboceq:
sağlıcakla kalın arkadaşlar..a.s.
dilekcim bişey sorcam senin yaptırdıgın ilk üç ay için olan testlerde neler var hangilerini yaptırdın bende bi sürü yaptırdım ama eksık bişey olmasın
canım arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye,yakalarsam bebeğim benimle kalacakmış gibi hissttim o an,ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.senağlamainanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
burcu canımm beni listeden çıkart bitanemm.hepinizi öpüyorum, RABBİM hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin,sizleri bebişlerinizden ayırmasınn..:Saruboceq:
Evet ya bide insan hamileyken özellikle kalbine doğuyo sanki artniyetle bakan insan, Allaha havale et gitsin cnım kendisi fil gibi olur merak etme yaa bebeğimin sağlığı için dua etceğine bunlra takıln dostu ben neyliyim o dostmudurki acep?kötükedihüso
cangema bir çok anne adayı ılk 3 ay zaten kılo almıyor. 3 aydan sonra baslıyor. hatta benım kuzenım 6. aya kadar almadı:) toplamda 5 kılo alarak dogum yaptı. bebekler saglıklı olsun kılo fazlasıda azıda onemlı değil
maşallah maşallah canım Allah daha iyi etsin seninkinide hepimizinkinide.
eslemcim çok şükür canım seni sormalı nasıl durumlar inşallah iyisindir.bugün test sonucumu aldım düşük risk çıktı şükürler olsun yarabbim.darısı başına ve tüm hamişlerein başına şekercim.
maşallah senin bebişede canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.bu arada test 80,00 idi ben yaptırdım.ssk ile 50 ödedim muayene hariç.başka erlerde 140-300 arası.
ewet canım çok sukur bebeğımınde benımde sağlık sorunum yok ama çok zayıfım boyda uzun bıde boyle bebeğıme bısey olcak dıye korkuyorum canım hep aklımda dusuk var çok sukur sıkıntımız yok ama arkadasların yazıları bızlerı uzuyor çınkı herkesın basında Rabbım olanlara sabır versın yeter kı sağlıklı olsunlar gerısı önemlı değil bıde kızlar 11 hafta çok kırıtık dıyolar hem drlar bu haftada bebek çok buyurmus en hızlı buyuduğu hafta bu haftaymıs bıde hamıle kalmadan önce 11 haftalık dusukler dıye bı yazı vardı kk de aslında bıdahadda okumayacam bu yazıları sadece stres yapıyor Insallah bızım basımıza gelmez bunlar amın kızlar bugun cuma bol bol dua edelım bırbırımıze
canım o anlattığın an inan gözümün önüne geldi.ne diyim yani öyle kötü oldum ki.senin duygularını tahmin edebliyorum.Allah sabır versin ve hayırlısını versin canım benim yaa.canım arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye,yakalarsam bebeğim benimle kalacakmış gibi hissttim o an,ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.senağlamainanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
Allah iki tadıda tattırsın canım inşallah sanada ,isteyenlerede.bu benim ikinci bebişim. 16 aylık bir kızım var. öncelikle saglıklı olması ama ınsan yınede farklı olsun ıstıyor. kım ıstemez 1 kız 1 erkek. hayırlısı artık. 1 ay daha sabredecem:)
canım benimde bulantılarım var çok çabuk acıkıyorumm fena oluyorum sonra.. ama bugün çok yoğun bir gün olması sebebi ile çok daha rahattım... bizim bebekler daha çok küçük yaa miniklerimiz bizimm çok seviyorumm yaa....
Merhaba, ben de Istanbul'dayim. Muayeneler için Aanadolu yakasinda Erdem Hastanesine gidiyorm orada 2'li testi 250 TL. dediler. Sen nerede yaptirdin 50 TL'ye acaba?:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?