2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlımmm bendende 60 ytl aldılar ama bir yere sordum 80 lira almışlarda nasıl denk gelirse öyle alıyorlar bebekler iyi olsunda önemli dğeil inşallah sonuçlar temiz çıkar . bebeişin de büyüm maşallah çok sevindim bebeğini gördüğüne

çok üzüldüm diyecek bir şey bulamıyorum canım en kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz üzülme nasip böylemiş canım

ay kızlar mehtapgulune çok uzuldum İnsallah rabbım en guzel ve hayırlı evlat nasıp etsın ona tekrar Allahım sabır versın kımseye yasatmasın amın kızlar kaç haftalıktı arkadas ya ben çok korkuyorum ben 18 aydan sonra hamıle kaldım çok sevındım ama smdı çok korkuyorum hıç bı sancım kotu bı durum yok çok sukur ama insan bıran elınden gıdıverecekmıs gıbı hıssedıyor rabbım sağlılkı evlat nasıp etsın hepımıze

Meptapçığım çok üzüldüm senin için allah sabır versin.

Günaydın kızlar allaha şükür bugün iyiz dün bir kere oldu idrarımı yaptıktan sonra 2 damla bidaha bişey olmadı allahıma şükür ama korkuyorum yarın dr gidicez bakalım ne dicek idrar yollarıyla ilgili gibi geliyor bana çünkü sonra yine idrarımı yaptıktan sonra açık kahve gibi peçeteye silince olmuştu (afedersiniz) çamaşırımda bişey olmadı hem 2'li sonuçlarımızı alıcam inşallah iyi sonuç alırım.14 haftalık olduk ama nezaman biticek bu tehlikeler

dilekcim bişey sorcam senin yaptırdıgın ilk üç ay için olan testlerde neler var hangilerini yaptırdın bende bi sürü yaptırdım ama eksık bişey olmasın

Canım hemen söyleyeyim ben sana hangi testleri yaptırdığımı;
- AKS
- Toxoplazma IgM
IgG
- Rubella IgG
- HbsAg HIV
- Hemogram
- Tam idrar

Çok geçmiş olsun canım... Allah bu zor günlerinde sana ve ailene sabır ve güç versin inşallah. Demek ki hakkınızda hayırlısı bu şekildeymiş , lütfen sende öyle düşün. Allahın takdiri diye kendini teselli et. Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama elimizden maalesef başka birşey gelmiyor. Allah geride kalan çocuklarını başından eksik etmesin inşallah.

Aynen canım haklısın,bende öyle düşünüyorum ve insanlara hakkettiği kadar değer veriyorum. Kendisi zaten bir hayli kilolu az değil yani:)) Dün birlikte yemekteyken arkadaşın biri şöyle dedi : Dilek ne kadar uğraşırsan uğraş sen onu geçemeyeceksin. :lepi:
Arkadaş tam da yarasına tuz bastı.. Resmen küstü bunu söyleyen arkadaşımıza sırnaşık şey

ya kızlar bende bı kılo alsam nasıl sevınecem bı bılsenız gunluk zorla 3 ekmek yıyorum yoğurt cevız kuru uzum canımın ıstedıkşlerını ama yok anacuım ben uzun boylu karnı sıs (içinde bebek var....!) ve zayıf bı anne olcam herhalde ya bende kılo alayım sız nasıl alıylorsu nuz 70 kılo olsam bıle yeter sonra 10unu versem gerıye 60 kalır matamatık super haa............

kızlar gunaydın
mehtapgulu Allah sabırlar versin canım. çok uzuldum. yeri dolsun ınsallah tez zamanda.
sevil canım 3. ayı bekleyemıyoruz ılaca baslamak için çünkü baya yoğunmus. zaten hangı ılaclara vucudun tepkısı ne bakılmıs. ona gıore ılac verdı dr um. inşallah zararı olmaz bebegime

cangema bir çok anne adayı ılk 3 ay zaten kılo almıyor. 3 aydan sonra baslıyor. hatta benım kuzenım 6. aya kadar almadı:) toplamda 5 kılo alarak dogum yaptı. bebekler saglıklı olsun kılo fazlasıda azıda onemlı değil

ewet canım çok sukur bebeğımınde benımde sağlık sorunum yok ama çok zayıfım boyda uzun bıde boyle bebeğıme bısey olcak dıye korkuyorum canım hep aklımda dusuk var çok sukur sıkıntımız yok ama arkadasların yazıları bızlerı uzuyor çınkı herkesın basında Rabbım olanlara sabır versın yeter kı sağlıklı olsunlar gerısı önemlı değil bıde kızlar 11 hafta çok kırıtık dıyolar hem drlar bu haftada bebek çok buyurmus en hızlı buyuduğu hafta bu haftaymıs bıde hamıle kalmadan önce 11 haftalık dusukler dıye bı yazı vardı kk de aslında bıdahadda okumayacam bu yazıları sadece stres yapıyor Insallah bızım basımıza gelmez bunlar amın kızlar bugun cuma bol bol dua edelım bırbırımıze

Merhaba, ben de Istanbul'dayim. Muayeneler için Aanadolu yakasinda Erdem Hastanesine gidiyorm orada 2'li testi 250 TL. dediler. Sen nerede yaptirdin 50 TL'ye acaba?:CüvCüv:

canım olumsuz düşünme. dünyada rızkı varsa hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alacagız. 11. haftada daha dıkkatlı olouruz. gelecegı varsa gelecek yoksa da kısmet işte. elbette ınsanın basına vermesın Allah çok zor çok uzucu olur. benım ıkızlerden bırı gıttı uzulmedım Allahım sen diğerini bağışla diye dua ettım ama buda gıderse bunun tesellısı elbette daha zor. ama ben hep bu dogacak saglıklı olacak dıye düşünüyorum. sende oyle düşün. yavrularımız Allaha emanet..

mehtapgülü çok üzüldüm canım allah sabır versin sanada sağlık versin üzme kendini demek bişey ifade etmez belki ama yinede fazla yıpratma tatlı canını

canım çok üzüldüm Allah sabır versin

herkese hayırlı cumalar...

kızlar ben bugün doktora gidicem içerde gözüken bikanama vardı progestan kullanıyodum umarım geçmiştir çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,,hayırlı cumalar.mehtap gülü çok üzüldüm Allah sabır versin.herşey Allah tan ne yapalim..
uslu güzel haberlerle dön inş.dualarımız seninle...

canım o anlattığın an inan gözümün önüne geldi.ne diyim yani öyle kötü oldum ki.senin duygularını tahmin edebliyorum.Allah sabır versin ve hayırlısını versin canım benim yaa.
bu benim ikinci bebişim. 16 aylık bir kızım var. öncelikle saglıklı olması ama ınsan yınede farklı olsun ıstıyor. kım ıstemez 1 kız 1 erkek. hayırlısı artık. 1 ay daha sabredecem:)
Allah iki tadıda tattırsın canım inşallah sanada ,isteyenlerede.

canım sana ve gıyabında tüm hamişlere tavsiye.ben tek çare peynir ekmek buldum.az yada çok biraz ye bastır derim.bulantı azalıyor.çok yersekte çoğalıyor ay Allah yardımcımız olsun.

Merhaba, ben de Istanbul'dayim. Muayeneler için Aanadolu yakasinda Erdem Hastanesine gidiyorm orada 2'li testi 250 TL. dediler. Sen nerede yaptirdin 50 TL'ye acaba?:CüvCüv:

canım ben Kartal Dragos Şifa Hastanesinde yaptırdım.Cevizlide minibüs yolu üzerinde.Erdem'i duydum ama neredeydi canım ya?bu arada Delta Hospitalde küçükyalı E-5 te ve fiyatı uygun aynı hemen hemen ama yer bulamadımdı.

Günaydın kızlar. Nabersiniz?

Candy5 ,birbelemir ve hzenbil, çok sevindim cnm bebişlerinizin iyi olmasına.

mehtap gülü , geçmiş olsun canım. Allah diğer yavrularını sana bağışlasın inşallah. Allahın takdiri. Hayırlısı böyleymiş canım. Kendine dikkat et.

Kızlar bende haftaya gidicem 2 li test için. Doktorum Hıfzıssıha da yaptırmamı istedi. Birtek orda yapılıyormuş. 22 tl imiş. Sağlık ocağından sevkettirirsem eğer hiç ücret ödemeyeceğim test için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…