ya sorma gitsin,eskiden anneme falan soruyorum bu kadar olmazmış yediklerimiz içtiklerimiz hep yapay ondan mı nedir .bence olabilir hormonlardan mahfoldu herşey.Meptapçığım çok üzüldüm senin için allah sabır versin.
Günaydın kızlar allaha şükür bugün iyiz dün bir kere oldu idrarımı yaptıktan sonra 2 damla bidaha bişey olmadı allahıma şükür ama korkuyorum yarın dr gidicez bakalım ne dicek idrar yollarıyla ilgili gibi geliyor bana çünkü sonra yine idrarımı yaptıktan sonra açık kahve gibi peçeteye silince olmuştu (afedersiniz) çamaşırımda bişey olmadı hem 2'li sonuçlarımızı alıcam inşallah iyi sonuç alırım.14 haftalık olduk ama nezaman biticek bu tehlikeler
kızlar ben bugün doktora gidicem içerde gözüken bikanama vardı progestan kullanıyodum umarım geçmiştir çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
ya sorma gitsin,eskiden anneme falan soruyorum bu kadar olmazmış yediklerimiz içtiklerimiz hep yapay ondan mı nedir .bence olabilir hormonlardan mahfoldu herşey.
uslucum iyi haberlerini bekliyoruz canım.geçmiştir diye düşünüyorum ve iyi haber bekliyorum inşallahhh.
sağol canım çok yoruldum bu tedirginlik insanı mahvediyo
canım ben Kartal Dragos Şifa Hastanesinde yaptırdım.Cevizlide minibüs yolu üzerinde.Erdem'i duydum ama neredeydi canım ya?bu arada Delta Hospitalde küçükyalı E-5 te ve fiyatı uygun aynı hemen hemen ama yer bulamadımdı.
uslucum rahatlamaya çalış ama uzun süreli stresten bebişin de strese giriyor biliyorsun..
dualarımız birbirimiz için olsun, dua edelim bol bol, herşey Allah'tan...
ama düşüncenin ve duanın gücünü göz ardı etmeden yapmak lazım bunları yerimseniben
benim de düşük tehlikem var ilk andan beri sürekli progestan kullanıyorum, ama çok soğukkanlı olduğum için mi yoksa babacımı kaybettiğimden beri hayatı daha az ciddiye aldığım için mi bilmiyorum, çok fazla takmıyorum kafama.. çünkü ne yaparsak yapalım olacağına varır, ama dediğim gibi, dualarla ve güzel düşünmekle yaşamak lazım a.s
canım muayenesi ssk karşılamak üzere 25+10 eczane katkı payı ile 35+50 (ultrason ile ense kalınlığı ölçümü ve kan testi) yani toplam 85 muayene ile.tahlil sonucuna ücret ödemiyorsun zaten.Dragos Sifayi biliyorum, evlenmeden önce Kartal'da oturuyordum, Erdem Ümraniye Çakmak köprüsünün üstünde güzel bir hastane ama fiyatlar sanirim biraz yüksek ve bu testi SSK karsilamiyor, sen toplamdami 50 TL verdin yani ense kalinligi ölçümü ve kan testleri için?CADIARZU
geçmiş olsun canım zor zor geçicek bu zamanlar hayırlısı ile.hayırlı cumalar arkadaşlar mehtapcım çok üzüldüm canım allah sana sabır versin herşeyde hayır vardır ama çok üzmemeye çalış kendini. EEkızlar sizler nasılsınız benim gece dişim çok ağrıdı uyumadım hiç
bende tıp fakültesinde yaptırcağım ikili testi 113 istiyor benim gittiğim hastane tıp da yaptırıp öle gidecem doktoruma sonuçta devletin imkanı varken vermek istemiyorum o kadar para o parayla bebeğimin bir eksiğini alırım
Alla Alla ben Ankara da özel bir hastaneye gidiyorum özellikle sordum 2 li test için ücret alıyormusunuz diye muayene ücretinin içinde dediler bana muayene ücreti 10 tl, gidince bir daha sorayım en iyisi .
hayırlı cumalar arkadaşlar mehtapcım çok üzüldüm canım allah sana sabır versin herşeyde hayır vardır ama çok üzmemeye çalış kendini. EEkızlar sizler nasılsınız benim gece dişim çok ağrıdı uyumadım hiç
geçmiş olsun canım,dişağrısı berbat birşeydir, bilirim,
önceki sayfalarda, bayağı önceki sayfalarda yanlış hatırlamıyorsam ankarada doktor ya da hastane mi sormuştun canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?