2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya sorma gitsin,eskiden anneme falan soruyorum bu kadar olmazmış yediklerimiz içtiklerimiz hep yapay ondan mı nedir .bence olabilir hormonlardan mahfoldu herşey.
kızlar ben bugün doktora gidicem içerde gözüken bikanama vardı progestan kullanıyodum umarım geçmiştir çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum

uslucum iyi haberlerini bekliyoruz canım.geçmiştir diye düşünüyorum ve iyi haber bekliyorum inşallahhh.

herkese günaydııınnn..
mehtapgülü çok geçmiş olsun çok kötü oldum ben de ama bak ne güzel yavruların var Allah onları sana bağışlasın...
ne güzel ki bebeğin olabiliyor
onun yiyecek ekmeği yokmuş demek ki ve sizi diğer tarafta şefaatçi olarak beklemek için önce gitmiş...
hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

merhaba hanımlar,
hepinize hayırlı cumalar,

maşallah ne kadar çok ilerlemişsiniz, güzel haberlerinizi okudukça çok mutlu oluyorum,

mehtapgülü o kadar çok üzüldüm ki, allah sana sabır versin, çoçuklarına hayırlı ömür versin, burda kocaman bir aile olduk, birbirimizi görmesekte şurda paylaştığımız duygular bizi o kadar yakınlaştırdı ki, keşke acını hafifletecek elimizden birşeyler gelse,bizi bırakma olurmu, sende bir annesin ve daha paylaşacak çok şeyimiz olacak , deneyimlerine ihtiyacımız var,

Mehtap Gülü senin adına çok üzüldüm , yazdıklarını okuyunca kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm ne mutlu sana ki çocukların var ve seni en kısa zamanda teselli ederler. Umarım iyileştiğinde tekrar hamile kalır ve o zaman tadını çıkartırsın ...

Günaydın hanımlar , nasılsınız bakalım ?

sağol canım çok yoruldum bu tedirginlik insanı mahvediyo

sağol canım çok yoruldum bu tedirginlik insanı mahvediyo

uslucum rahatlamaya çalış ama uzun süreli stresten bebişin de strese giriyor biliyorsun..
dualarımız birbirimiz için olsun, dua edelim bol bol, herşey Allah'tan...
ama düşüncenin ve duanın gücünü göz ardı etmeden yapmak lazım bunları yerimseniben

benim de düşük tehlikem var ilk andan beri sürekli progestan kullanıyorum, ama çok soğukkanlı olduğum için mi yoksa babacımı kaybettiğimden beri hayatı daha az ciddiye aldığım için mi bilmiyorum, çok fazla takmıyorum kafama.. çünkü ne yaparsak yapalım olacağına varır, ama dediğim gibi, dualarla ve güzel düşünmekle yaşamak lazım a.s

Dragos Sifayi biliyorum, evlenmeden önce Kartal'da oturuyordum, Erdem Ümraniye Çakmak köprüsünün üstünde güzel bir hastane ama fiyatlar sanirim biraz yüksek ve bu testi SSK karsilamiyor, sen toplamdami 50 TL verdin yani ense kalinligi ölçümü ve kan testleri için?CADIARZU

hayırlı cumalar arkadaşlar mehtapcım çok üzüldüm canım allah sana sabır versin herşeyde hayır vardır ama çok üzmemeye çalış kendini. EEkızlar sizler nasılsınız benim gece dişim çok ağrıdı uyumadım hiç

bende tıp fakültesinde yaptırcağım ikili testi 113 istiyor benim gittiğim hastane tıp da yaptırıp öle gidecem doktoruma sonuçta devletin imkanı varken vermek istemiyorum o kadar para o parayla bebeğimin bir eksiğini alırım

haklısın canım yapabilsem dediğini okadar zorki heran kaybetme korkusu içini kemiriyor insanın dualarım hep onunla seninde başın sağolsun mekanı cennet olsun

Alla Alla ben Ankara da özel bir hastaneye gidiyorum özellikle sordum 2 li test için ücret alıyormusunuz diye muayene ücretinin içinde dediler bana muayene ücreti 10 tl, gidince bir daha sorayım en iyisi .

canım muayenesi ssk karşılamak üzere 25+10 eczane katkı payı ile 35+50 (ultrason ile ense kalınlığı ölçümü ve kan testi) yani toplam 85 muayene ile.tahlil sonucuna ücret ödemiyorsun zaten.
geçmiş olsun canım zor zor geçicek bu zamanlar hayırlısı ile.

gammacım haklısın.bende zaynep kamil devlet hastanesinden gün aldım üçlü test için.yazık imkan varken niye boşa para verelim dimi ama.ikili teste yer bulamamıştım ama üçlü için şimdiden aldım:)

kızlar ben günlüğe senin doğduğun yıl diye bir sayfada ekledim önemli olayları yazıyorum lig şampiyonu, eurovision, seçimler, Başbakanımızın Davos çıkışı gibi başlıklar tutuyorum Allah ilerde bebeğime okumayı nasip etsin hayırlısıyla gelsin

Alla Alla ben Ankara da özel bir hastaneye gidiyorum özellikle sordum 2 li test için ücret alıyormusunuz diye muayene ücretinin içinde dediler bana muayene ücreti 10 tl, gidince bir daha sorayım en iyisi .

valla eğer öyleyse süper ama yinede bir sor canım

geçmiş olsun canım,dişağrısı berbat birşeydir, bilirim,
önceki sayfalarda, bayağı önceki sayfalarda yanlış hatırlamıyorsam ankarada doktor ya da hastane mi sormuştun canım,

geçmiş olsun canım,dişağrısı berbat birşeydir, bilirim,
önceki sayfalarda, bayağı önceki sayfalarda yanlış hatırlamıyorsam ankarada doktor ya da hastane mi sormuştun canım,

ya ben çok zayıfım 45 kilo yemek falanda yiyemiyorum o yüzden sanırım dişlerimden alıyo yavrum calsiumu bugünden sonra zorlucam kendimi gerçekten çok zor diş ağrısı.evet canım ben sormuştum canım ya büyük doğuma gidiyorum ama hiç bişi söylemiyolar varmı önerdiğin biyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…