2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebak acıbadem kremı aldım dun arkadasımın tavsıyesı ıle. akşam bol bol surdum. hala yumusak karnım. su ara kullanmak için guzel bır krem hem ucuz. kasıntıma ıyı geldı. sadece kokusundan çok hoşlanmadım:)

diş ağrısını bilmez miyim yaa..
20'lik dişlerimi çıkarttım ben de kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ölüyorum sandım yaaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
o zaman dedim ki sabırsız bi insan olduğum için Rabbim bana şimdiden diş acısını gösterdi ki yavrumun dişleri çıkarken halini anlayayım, sabrımı koruyayım diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla ne günlüük ne bişi yaptım malesef yaa:)ne güzel yapmışsın sen.defteremi yazıyorsun yoksa bilgisayarda mı?
ben ankaradayım burda biçok özel hastane ücresiz yapıyo 3 lü testi
valla ne güzel,senin adına ve Ankaralı anneler adına güzel bişi.olan bize yazık:)

canım bebak badem kremi inanılmaz tüylenme yapar bilgin olsun ama tüylenmeye meyillimisin onada bağlı.

slm cnm bende katkısız vazelin kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim herkese

Canım umarım faydalı olur , kokusunu boşver ben de duydum o markayı ama hiç denemedim .Eczaneden falan mı aldın ?

slm cnm bende katkısız vazelin kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim herkese

karnınız mı çıktı kızlar sizin :1shok: :1shok: :1shok:
benim sadece yağdan oluşan bi göbeğim oldu gerçi hayatımda ilk kez göbek yaptım ama daha bebekle alakalı değil bu sırnaşık şey
vazelin çatlak oluşumunu da engellese ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3

iyiyim tatlım çok şükür, hiç bi problem yok Allahıma şükürler olsun
diğer doktor için randevu da aldım c.tesiye içim rahat a.s
seni sormalı, sen nasılsın_?

hamdolsun cnm ben de sabırsızlıkla 6 martı bekliyorum.özledim bebişimi görmek istiyorum..sağ salim inş.:çok üzgünüm:

hamdolsun cnm ben de sabırsızlıkla 6 martı bekliyorum.özledim bebişimi görmek istiyorum..sağ salim inş.:çok üzgünüm:

tam bi hafta kalmış bak çok az a.s
ama o bi hafta bi ömür geliyor insana değil mi sırnaşık şey

ya sanki eskiye göre daha şişim gibi geliyo bana e yavaş yavaş başlıcak artık çıkmaya teyzesi 12+2 olduk.Allah ın izniyle belki engeller vazelin.ya bide benim aldığım yerdeki yetkili beyfendi dedi ki senin cildin çatlama yapıcekse ne sürersen sür çatlama yapar....ben bu ay gidince bi arkadaş ismini vermişti bonel diye dr yazıyomuş ondan isticem bakalım ne dicek dr um??:1hug:

ben de çok yemekten ve ilaçlardan öyle göbek yaptım ki valla tam 4 aylık gibi duruyor :roflol: :roflol:
aslında satıcı çok doğru söylemiş, çatlayacaksa kaçışımız yok...
aman yaa Allahu Teala bu vücudu sapasağlam getirmemiz için vermemiş ki bize değil mi ama a.s
çatlakları değil de kaşıntıları önlemesi açısından mantıklı aslında vazelin, bi dahaki aya düşünürüm artık ben de...

canım büyük doğum aslında iyi ama çok kalabalık olduğu için ilgilenmiyorlar, ordan bir özel doktorun olursa doktorun herşeyinle ilgileniyor,
ben ilk önce büyük doğumda 4 arkadaşımın tavsiyesiyle bir doktoa gittim özel, doktordan memnunum , çok iyi ilgileniyor, özel yeri var, ultrasona orda bakıyor, kan için hastaneye gidiyorum , sonuçları alınca telefonla bilgi veriyor, geçen ay ona gittim,
bu ay ablamın tavsiyesiyle gazi hastanesi gittim, bana kızdı özele para verme dedi, aynı şeyleri yapıyorlar dedi,gerçekten gazi hastanesi büyük doğuma göre daha rahat, sağlık güvencen olduktan sonra hiç bir tahlil için para vermiyorsun, ablam 6 aylık hamile o gaziye devam ediyor, ama ben karar veremedim, özele mi gaziye mi devam edeceğime,
eğer maddi yönden sıkıntın varsa kesinlikle gaziye git, başkasına bakma, ama maddi sıkıntın yoksa özel doktor düşün, bnim doktorun ismini verebilirim, ankaradaki hastaneleri bende çok araştırdım,

ayfersmu kremıde mı yapıyor ya mıllet yuzu ne gozune kullanıyor onu. aslında tuylerle ılgılı sıkıntım yok ama bellıde olmaz..
fussılet bende duydum katıksız vazelını onuda denerım:) zaten kakao yagıda almıstım:)

Allah iki tadıda tattırsın canım inşallah sanada ,isteyenlerede.

canım tesekkur ederım. ınsallah ıkısının tadınıda cıkarırım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…