ben ankaradayım burda biçok özel hastane ücresiz yapıyo 3 lü testi
Ben yine sorarım ama , sanırım yanlışı yok çünkü özellikle sordum ücretli mi diye hayır dediler hatta ben bütün testlerimi ücretsiz yaptırdım . Ben Akay' agidiyorum ...
slm sakuracım sen nasılsın bugün???
valla ne günlüük ne bişi yaptım malesef yaa:)ne güzel yapmışsın sen.defteremi yazıyorsun yoksa bilgisayarda mı?kızlar ben günlüğe senin doğduğun yıl diye bir sayfada ekledim önemli olayları yazıyorum lig şampiyonu, eurovision, seçimler, Başbakanımızın Davos çıkışı gibi başlıklar tutuyorum Allah ilerde bebeğime okumayı nasip etsin hayırlısıyla gelsin
valla ne güzel,senin adına ve Ankaralı anneler adına güzel bişi.olan bize yazık:)ben ankaradayım burda biçok özel hastane ücresiz yapıyo 3 lü testi
kızlar bebak acıbadem kremı aldım dun arkadasımın tavsıyesı ıle. akşam bol bol surdum. hala yumusak karnım. su ara kullanmak için guzel bır krem hem ucuz. kasıntıma ıyı geldı. sadece kokusundan çok hoşlanmadım:)
kızlar bebak acıbadem kremı aldım dun arkadasımın tavsıyesı ıle. akşam bol bol surdum. hala yumusak karnım. su ara kullanmak için guzel bır krem hem ucuz. kasıntıma ıyı geldı. sadece kokusundan çok hoşlanmadım:)
slm cnm bende katkısız vazelin kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim herkese
iyiyim tatlım çok şükür, hiç bi problem yok Allahıma şükürler olsun
diğer doktor için randevu da aldım c.tesiye içim rahat a.s
seni sormalı, sen nasılsın_?
hamdolsun cnm ben de sabırsızlıkla 6 martı bekliyorum.özledim bebişimi görmek istiyorum..sağ salim inş.:çok üzgünüm:
karnınız mı çıktı kızlar sizin :1shok: :1shok: :1shok:
benim sadece yağdan oluşan bi göbeğim oldu gerçi hayatımda ilk kez göbek yaptım ama daha bebekle alakalı değil bu sırnaşık şey
vazelin çatlak ouşumunu da engellese ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
tam bi hafta kalmış bak çok az a.s
ama o bi hafta bi ömür geliyor insana değil mi sırnaşık şey
ya sanki eskiye göre daha şişim gibi geliyo bana e yavaş yavaş başlıcak artık çıkmaya teyzesi 12+2 olduk.Allah ın izniyle belki engeller vazelin.ya bide benim aldığım yerdeki yetkili beyfendi dedi ki senin cildin çatlama yapıcekse ne sürersen sür çatlama yapar....ben bu ay gidince bi arkadaş ismini vermişti bonel diye dr yazıyomuş ondan isticem bakalım ne dicek dr um??:1hug:
ya ben çok zayıfım 45 kilo yemek falanda yiyemiyorum o yüzden sanırım dişlerimden alıyo yavrum calsiumu bugünden sonra zorlucam kendimi gerçekten çok zor diş ağrısı.evet canım ben sormuştum canım ya büyük doğuma gidiyorum ama hiç bişi söylemiyolar varmı önerdiğin biyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?