2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende yaza doğru vazelin ağır gelirse bana(ki gelir) badem yağı ve kakao yağı denemeyi düşünüyorum bakalım

herkese slm arkadaşlar
mehtapgülü çok üzüldüm rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah en kısa sürede hamiş kalıp aramıza dönersin
birbelemir maşallah bebişine kocaman olmuş
bende burda özele gidiyorum hiç para ödemiyorum kurumlar karşılıyo diye biliyorum
sakura ii olmanıza çok sevindim aman ya valla bebişler korkutuyo bizi böle
fussilet mozijiku az kaldı sizinde test tarihine inşallah sizde ii haberlerle gelirsiniz:Saruboceq:
bakalım sizin bebişler göstercek mi cinsiyetini:uhm:

gamma tebrikler ne güzel ama ben vakit bulamadığım için yazamıyorum.ama resim albümü en afillisinden yapıcam inş.

herkese slm arkadaşlar
...
sakura ii olmanıza çok sevindim aman ya valla bebişler korkutuyo bizi ...

selam okyanuscum a.s.
hayat bu napalım, alacak olan nefesi mutlaka geliyor...
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin isteyen herkese inşallah :Saruboceq:

canım şimdi ben bağkurluyum ama bu ara işlerim çok kötüydü 3 4 aydır yatıramadım bağkurumu büyük doğumdada parayla yaptırdım zaten doktorun ismini verebilirmisin canım bi bakım eğer olmazsa giderim napım çünkü hiçbişi sölemiyolar banadevlet hastanesinde. ikili test için gittiğimde bile ultrasonda ben kafamı zar zor kaldırdımda öle gördüğm bebeğimi gaziyide gidebilirim
ama emekli sandığına bakıyo sadece diye biliyorum

ya tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun mühim değil ama.şimdi herkes bişi almak istiyo cins.belli olmadığından sarı yeşil alalım diyolar bende sinir oluyom yaa kız sa pembe oğlansa mavi olsun diyom kimselere bişi aldırmıyom gıcık oldum iyice...:ecrin_bebek:

ben de herkese söylüyorum şimdiden, "kız olduğunu duysanız da sakın ha sakın pembe bişey almayın!"
k.valide bir sürü şey örüyor "içinde hiç pembe olmasın anne biliyorsun" diyorum
nefret ederim ben pembeden :roflol: mor olsun kırmızı sarı yeşil olsun ama pembe aslaaa :lepi: :roflol:

EEe haketmiş d,iğer arkadaşını takdir ettim, sen hamile kızın üstüne git yanına kalsın aferim onada iyi dostmuş.

ya ben kıs olunca illa pembe erkek oluncada mavi düşünmüyorum açıkçası sarı yeşil yani cinsiyeti öğrendiğim zamanda hep öle renkler alıcamkaydirigubbakcemile2
gıcık olma hayatım herkes bi heves hazırlanmaya uğraşıyo işte napıcankaydirigubbakcemile5

turuncu olur
ama ben çok severim pembeyi

kıslar ben kaçıyorum snr belki yine gelirim bugün bi halzislik var üstümde hepinizi ve bebişleri öpüyorum ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…