valla ne günlüük ne bişi yaptım malesef yaa:)ne güzel yapmışsın sen.defteremi yazıyorsun yoksa bilgisayarda mı?
Bilgisayarda yazıyorum renkli yazıcım var çıktı alıp bebekli dosyalar var onda dosyalıyorum ultrason resimlerini de tarayıp ekliyorum
ayfersmu kremıde mı yapıyor yamıllet yuzu ne gozune kullanıyor onu. aslında tuylerle ılgılı sıkıntım yok ama bellıde olmaz..
fussılet bende duydum katıksız vazelını onuda denerım:) zaten kakao yagıda almıstım:)
herkese slm arkadaşlar
...
sakura ii olmanıza çok sevindim aman ya valla bebişler korkutuyo bizi ...
canım büyük doğum aslında iyi ama çok kalabalık olduğu için ilgilenmiyorlar, ordan bir özel doktorun olursa doktorun herşeyinle ilgileniyor,
ben ilk önce büyük doğumda 4 arkadaşımın tavsiyesiyle bir doktoa gittim özel, doktordan memnunum , çok iyi ilgileniyor, özel yeri var, ultrasona orda bakıyor, kan için hastaneye gidiyorum , sonuçları alınca telefonla bilgi veriyor, geçen ay ona gittim,
bu ay ablamın tavsiyesiyle gazi hastanesi gittim, bana kızdı özele para verme dedi, aynı şeyleri yapıyorlar dedi,gerçekten gazi hastanesi büyük doğuma göre daha rahat, sağlık güvencen olduktan sonra hiç bir tahlil için para vermiyorsun, ablam 6 aylık hamile o gaziye devam ediyor, ama ben karar veremedim, özele mi gaziye mi devam edeceğime,
eğer maddi yönden sıkıntın varsa kesinlikle gaziye git, başkasına bakma, ama maddi sıkıntın yoksa özel doktor düşün, bnim doktorun ismini verebilirim, ankaradaki hastaneleri bende çok araştırdım,
herkese slm arkadaşlar
mehtapgülü çok üzüldüm rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah en kısa sürede hamiş kalıp aramıza dönersin
birbelemir maşallah bebişine kocaman olmuş
bende burda özele gidiyorum hiç para ödemiyorum kurumlar karşılıyo diye biliyorum
sakura ii olmanıza çok sevindim aman ya valla bebişler korkutuyo bizi böle
fussilet mozijiku az kaldı sizinde test tarihine inşallah sizde ii haberlerle gelirsiniz:Saruboceq:
bakalım sizin bebişler göstercek mi cinsiyetini:uhm:
gamma tebrikler ne güzel ama ben vakit bulamadığım için yazamıyorum.ama resim albümü en afillisinden yapıcam inş.
ya tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun mühim değil ama.şimdi herkes bişi almak istiyo cins.belli olmadığından sarı yeşil alalım diyolar bende sinir oluyom yaa kız sa pembe oğlansa mavi olsun diyom kimselere bişi aldırmıyom gıcık oldum iyice...:ecrin_bebek:
EEe haketmiş d,iğer arkadaşını takdir ettim, sen hamile kızın üstüne git yanına kalsın aferim onada iyi dostmuş.Aynen canım haklısın,bende öyle düşünüyorum ve insanlara hakkettiği kadar değer veriyorum. Kendisi zaten bir hayli kilolu az değil yani:)) Dün birlikte yemekteyken arkadaşın biri şöyle dedi : Dilek ne kadar uğraşırsan uğraş sen onu geçemeyeceksin. :lepi:
Arkadaş tam da yarasına tuz bastı.. Resmen küstü bunu söyleyen arkadaşımıza sırnaşık şey
inşallah canım :1hug:
ya tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun mühim değil ama.şimdi herkes bişi almak istiyo cins.belli olmadığından sarı yeşil alalım diyolar bende sinir oluyom yaa kız sa pembe oğlansa mavi olsun diyom kimselere bişi aldırmıyom gıcık oldum iyice...:ecrin_bebek:
ben de herkese söylüyorum şimdiden, "kız olduğunu duysanız da sakın ha sakın pembe bişey almayın!"
k.valide bir sürü şey örüyor "içinde hiç pembe olmasın anne biliyorsun" diyorum
nefret ederim ben pembeden :roflol: Mor olsun kırmızı sarı yeşil olsun ama pembe aslaaa :lepi: :roflol:
hayırlı cumalar kızlar cumanız mübarek olsun
selam okyanuscum a.s.
hayat bu napalım, alacak olan nefesi mutlaka geliyor...
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin isteyen herkese inşallah :Saruboceq:
turuncu olur
ama ben çok severim pembeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?