2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çatlak oluşumunu önleyen tek bişey var gerisi hikaye oda lierac diye bir markanın çatlak kremi, kendisi elli milyon, günde iki kere sürülüyor, ben geçen sefer palmers kakao yağıyla dnüşümlü kullandım 4. ay başladım ayda bir tane gidiyo, son aylarda iki tane gidiyodu 9. ay bıraktım direkk çatladı, ama Allahtan sadece göbek deliğimin etrafı dha yayılamadı fırst bulup, bu seferde kullanıcam vücudumu göz göre göre çatlatamıycam çokk çirkin duruyo, gördünüzmü hiç bilmiyorum,, birde benim karnım çok büyük oluyor, ikizmi diye soruyorlardı, bu kadar paraya değermi sizin takdiriniz kızlar. Birde size bir tiyo ne yaparsanız yapın SAKIN KAŞIMAYIN kaşıdığınız yerler direk çatlıyoo.

haklısın canım yapabilsem dediğini okadar zorki heran kaybetme korkusu içini kemiriyor insanın dualarım hep onunla seninde başın sağolsun mekanı cennet olsun

Canım uslucum, bende aynısını yaşadım, plesentada o kanama görünen yeri zamanla plesenta büyüdükçe vücut atıyor (o yüzden idrrını yaparken serbest bıraktığın için oraki eski kan (kahverengi demek eski demek) atılıyor) o kan atılınca zamanla ve istirahatle o kısım tekrar yapışıyor, eğerki o kanama alanı büyük olsaydı o zaman riskin büyük olurdu(kiminiki nerdeyse kese kadar oluyormuş) eğer öyle olsaydı taze kanaman (kırmızı kan) çok olurdu ve doktorunda sana söylerdi, bizim bu durumumuz 5 hamileden birinde görünen bir durum, sakın panik yapma 10 gün sonra geçti benimki çok şükür hala yok

Kızlar pekı odasını ne zaman yapacaksınız mınıklerın? Dogmadan oncemı sonramı
Canım bence çok erken son ay derim ben, gerçi hazır almayıp yaptıracaksan dahada erken davranmak lazım, birde yaptıran arkadaşlardan biliyorum kokusuda çıkmıyo hemen bayağı cila kokusu oluyo bikaç hafta..

yaa ben beşiğini odama kurup oda takımını sonra alsam dıyorum. bir sürü sey oluyor. o kadar kötü şeyler duydum kı kararsızım

ya aklım karıştı iyice ne kullancağımı bilemedim daha önce bi arkadaş yazmıştı bonel dr yazabiliyormuş,bu lierac pahalıymış ayda bir taneyse ooooohhh çok ama ne yapcez yaa

Kızlar selamllar bu arada cevaplara daldım selamları unuttum, Nasılsınız keyifler nasıl, ikili testleri iyi çıkan arkadaşlara tebrikler, henüz sonuç almayanlara İnşallah Allahım iyi sonuçlar nasip etsin.bende cumartesi gidicem doktora heralde hafta içi yaptırır diye düşünüyorum.
Bu arada kızlar dün Benetton a gittim hamile kıyafetlerinde yüde 70 indirim var, gri bi kot pantalan (30 milyon civarı beli kalın lastikli, düğmeyle ayarlamalı, kalıbı süper) bide uzun kollu önü taşlı tişört (15 milyon) haberiniz olsun kaçırmayın, en az bi kot dinin hamileliğinizi geçirirsiniz valla normalde hamile kotları 70 ile 170 milyon arası 30 milyon çok iyi bence. Kapri kot pantalonlarda vardı bana göre bedeni yoktu eşofmalar filan ama indirim bitmek üzere toplıycaklarmış artık.

yaa ben beşiğini odama kurup oda takımını sonra alsam dıyorum. bir sürü sey oluyor. o kadar kötü şeyler duydum kı kararsızım

bende öyle düşünüyorum şimdilik beşik sonra genç odası çocuğum kendi beğenir ..şimdiki çocuklar herşeyi beğenmiyor çünkü hem büyüme sırasında zarar verebilir en azından acımam küçük beşik alırsam sonra kırar atar yenisini alırız diorum ama nasip bakalım

ya aklım karıştı iyice ne kullancağımı bilemedim daha önce bi arkadaş yazmıştı bonel dr yazabiliyormuş,bu lierac pahalıymış ayda bir taneyse ooooohhh çok ama ne yapcez yaa

Bonel i sorucm, tbi y ne güzel olur doktor yazabiliyorsa, son aylarda 2 tane gidiyodu valla başka kremle dönüşümlü kullansanda arazi büyüyo şekerim :roflol:

Canım, çok mantıklı nerdeyse bi sene senle yatıyolar aynı odada zaten, emzirdiğin için zor oluyo odalar arası mekik dokumak, ne gerek var, biz ilk çocuk dedik yaptık ikinciye bende yapmıycam tabiki aynen dediğin gibi.

Bonel i sorucm, tbi y ne güzel olur doktor yazabiliyorsa, son aylarda 2 tane gidiyodu valla başka kremle dönüşümlü kullansanda arazi büyüyo şekerim :roflol:

evet yüzölçümü artıyoo bayağıııdelikafaduldendelikafaduldensür sür bitmezz

herkese selam kızlar bugün pek güzel başlamamaış gün mehtapcımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah diğer çocuklarına ömür versin inşallah..

benim bayağı oldu canım ikinci kutum bitti hiç dediğin gibi bişeyde olmadı hiçbişey gelmedi çok korkuyorum oyüzden:teselli:

bir kaç arkadasım bebeklerını dogumdan sonra kaybettı.bunları düşündükçe korkuyorum. bişey almıyım dıyorum. kıyafet falan alıcamda. odası yıne boş kalsın. nasılsa odası bellı. 2 senedır boş onu beklıyor:)
sevil yarın benettona gıdıcem:) sende ıstanbuldasın. hangı semtten aldın. heryerde varmı ındırımı

evet bendebirşeyler alırken korkuyom ama olacaksa olacak önüne geçemiyoz malesef Çok üzgünüm çoook

mrb kızlar
dılekcım saol canım Toxoplazma ben sadece bu testi yaptımamışım nette baktım bagısıklık sistemi ile ilgili bi test galıba dr sorarım yaptırsın
ya kızlar bu kadar erken bişey almayın bebişler için odayıda son ay yaparız bence
ben zaten bi beşik bi şifonyer alcam tayın gördüğümüz için fazla bişey almak istemıyorum
sabit bi evim olsaydı herşeyini yapardım

bende sadece beşik ve şifonyer almayı düşünüyom geris şimdilik çok gerekli gelmiyo bana odasını büyüyünce kendi seçsin

hayır canım ben ssk lıyım banada bakıyor, artık üniversite hastaneleride alıyor herkesi,
bence gaziye git bir dene, ikili taramamı gazide yaptırdım, pazartesi dışında diğer günler çok rahat, ultrason çıktısı da veriyorlar, telefonla randevu alıyorsun,
eğer zekai tahiri düünürsen özel doktoru oktay kaymak, koza klinik diye internetten araştır sayfası var, orada bilgiler yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…