çatlak oluşumunu önleyen tek bişey var gerisi hikaye oda lierac diye bir markanın çatlak kremi, kendisi elli milyon, günde iki kere sürülüyor, ben geçen sefer palmers kakao yağıyla dnüşümlü kullandım 4. ay başladım ayda bir tane gidiyo, son aylarda iki tane gidiyodu 9. ay bıraktım direkk çatladı, ama Allahtan sadece göbek deliğimin etrafı dha yayılamadı fırst bulup, bu seferde kullanıcam vücudumu göz göre göre çatlatamıycam çokk çirkin duruyo, gördünüzmü hiç bilmiyorum,, birde benim karnım çok büyük oluyor, ikizmi diye soruyorlardı, bu kadar paraya değermi sizin takdiriniz kızlar. Birde size bir tiyo ne yaparsanız yapın SAKIN KAŞIMAYIN kaşıdığınız yerler direk çatlıyoo.karnınız mı çıktı kızlar sizin :1shok: :1shok: :1shok:
benim sadece yağdan oluşan bi göbeğim oldu gerçi hayatımda ilk kez göbek yaptım ama daha bebekle alakalı değil bu sırnaşık şey
vazelin çatlak oluşumunu da engellese ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
haklısın canım yapabilsem dediğini okadar zorki heran kaybetme korkusu içini kemiriyor insanın dualarım hep onunla seninde başın sağolsun mekanı cennet olsun
Canım bence çok erken son ay derim ben, gerçi hazır almayıp yaptıracaksan dahada erken davranmak lazım, birde yaptıran arkadaşlardan biliyorum kokusuda çıkmıyo hemen bayağı cila kokusu oluyo bikaç hafta..Kızlar pekı odasını ne zaman yapacaksınız mınıklerın? Dogmadan oncemı sonramı
çatlak oluşumunu önleyen tek bişey var gerisi hikaye oda lierac diye bir markanın çatlak kremi, kendisi elli milyon, günde iki kere sürülüyor, ben geçen sefer palmers kakao yağıyla dnüşümlü kullandım 4. ay başladım ayda bir tane gidiyo, son aylarda iki tane gidiyodu 9. ay bıraktım direkk çatladı, ama Allahtan sadece göbek deliğimin etrafı dha yayılamadı fırst bulup, bu seferde kullanıcam vücudumu göz göre göre çatlatamıycam çokk çirkin duruyo, gördünüzmü hiç bilmiyorum,, birde benim karnım çok büyük oluyor, ikizmi diye soruyorlardı, bu kadar paraya değermi sizin takdiriniz kızlar. Birde size bir tiyo ne yaparsanız yapın SAKIN KAŞIMAYIN kaşıdığınız yerler direk çatlıyoo.
yaa ben beşiğini odama kurup oda takımını sonra alsam dıyorum. bir sürü sey oluyor. o kadar kötü şeyler duydum kı kararsızım
ya aklım karıştı iyice ne kullancağımı bilemedim daha önce bi arkadaş yazmıştı bonel dr yazabiliyormuş,bu lierac pahalıymış ayda bir taneyse ooooohhh çok ama ne yapcez yaa
Canım, çok mantıklı nerdeyse bi sene senle yatıyolar aynı odada zaten, emzirdiğin için zor oluyo odalar arası mekik dokumak, ne gerek var, biz ilk çocuk dedik yaptık ikinciye bende yapmıycam tabiki aynen dediğin gibi.yaa ben beşiğini odama kurup oda takımını sonra alsam dıyorum. bir sürü sey oluyor. o kadar kötü şeyler duydum kı kararsızım
Bonel i sorucm, tbi y ne güzel olur doktor yazabiliyorsa, son aylarda 2 tane gidiyodu valla başka kremle dönüşümlü kullansanda arazi büyüyo şekerim :roflol:
naber tatlım nasılsın?
Canım uslucum, bende aynısını yaşadım, plesentada o kanama görünen yeri zamanla plesenta büyüdükçe vücut atıyor (o yüzden idrrını yaparken serbest bıraktığın için oraki eski kan (kahverengi demek eski demek) atılıyor) o kan atılınca zamanla ve istirahatle o kısım tekrar yapışıyor, eğerki o kanama alanı büyük olsaydı o zaman riskin büyük olurdu(kiminiki nerdeyse kese kadar oluyormuş) eğer öyle olsaydı taze kanaman (kırmızı kan) çok olurdu ve doktorunda sana söylerdi, bizim bu durumumuz 5 hamileden birinde görünen bir durum, sakın panik yapma 10 gün sonra geçti benimki çok şükür hala yok
canım şimdi ben bağkurluyum ama bu ara işlerim çok kötüydü 3 4 aydır yatıramadım bağkurumu büyük doğumdada parayla yaptırdım zaten doktorun ismini verebilirmisin canım bi bakım eğer olmazsa giderim napım çünkü hiçbişi sölemiyolar banadevlet hastanesinde. ikili test için gittiğimde bile ultrasonda ben kafamı zar zor kaldırdımda öle gördüğm bebeğimi gaziyide gidebilirim
ama emekli sandığına bakıyo sadece diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?