benim bayağı oldu canım ikinci kutum bitti hiç dediğin gibi bişeyde olmadı hiçbişey gelmedi çok korkuyorum oyüzden:teselli:
bir kaç arkadasım bebeklerını dogumdan sonra kaybettı.bunları düşündükçe korkuyorum. bişey almıyım dıyorum. kıyafet falan alıcamda. odası yıne boş kalsın. nasılsa odası bellı. 2 senedır boş onu beklıyor:)
sevil yarın benettona gıdıcem:) sende ıstanbuldasın. hangı semtten aldın. heryerde varmı ındırımı
Canım, demek seninki daha biyikti anca temizlendi, merak etme tehlike ols yine kırmızıya dönerdi illaki bide doktorum dediki progestan fişlan hibişi Allah korusun düşecek olan (yani byük olasılıkla kusurlu) bebği tutamazdı düşerdi dedi. Senin o kahverengiler zamanla bitecek tatlım, orası tekrar yapışacak rahim duvarına hi korkma düşecek olsa çoktan düşerdi bende 1 ayı bir hafta geçti iki kutu artı bir buçuk fitil gibi olanlardan bitirdim yalnız fitil gibi olan direk kesiyo knamayı ondan kullanıcan o zaman sen sor doktora canım dur yazayım tam bekle bakim
crinone yüzde 8 vajinal jel
progestan 90 mg
merhaba arkadaslar mehtapcıgım cok uzuldum gecmıs olsun canım bend senı merak edıyordum. arkadaslar annemı ozledımmmmmmmm. ya memlekete gıdecegım ucaktan cok korkuyorum otobus yolculuguda 15 saat tabı ıkı saat falan molalar. hıc hamıleyken yolculuk yapan varmı cok tehlıkelımı tabı doktoruma soracagım ama sızınde fıkrınızı sormak ıstedım
Bu arada kızlar moda danışmanlığı yapiim biraz, hamile pantalonları çok pahalı ama Oxxoda aynen hamile pantalonu gibi beli kalııın lastikli pantalonlar var uygun fiyata, ben geçen hamileliğimi onlarla geçirdim, lohusaykende ameliyatlı olduğum için hep onları giydim, bu senede bi tane açık renk (gri)aldım yaza geliyo diye, bejide çok güzeldi, aynı şekilde anvelop bi kot var önden etek arkadan kot oda fena olmadı ama asıl elbiseler vardı üstü ince kazak gibi oturuyo belden aşağısı kumaş, kırmızı mavi siyah yeşil 4 renkte, süperrr duruyo bi giydim iki tane aldım siyahını ve mavisini (mavisinin rengi süperrr ), mavisini kolsuz yapıp yazın giycem siyahına hayatta kıymam kışın giyecem onu, normaldede giyerim ben bunları süper duruyo kızlar, zaten pantalonlarıda giyiyodum hamilelikten sonra, hamile kıyafeti değil çünküü yani çöpe atılan para değil.
merhaba arkadaslar mehtapcıgım cok uzuldum gecmıs olsun canım bend senı merak edıyordum. arkadaslar annemı ozledımmmmmmmm. ya memlekete gıdecegım ucaktan cok korkuyorum otobus yolculuguda 15 saat tabı ıkı saat falan molalar. hıc hamıleyken yolculuk yapan varmı cok tehlıkelımı tabı doktoruma soracagım ama sızınde fıkrınızı sormak ıstedım
canım ben hap alıyodum üşeniyodum, bu günde 1 kere yapılıyo diye ben istedim ama daha bi şişirdi sanki fakat devam ediyosa akıntın o daha güzel kesiyo, için rahat eder sor canım doktoruna, progestan miktarı aynı diye biliyorum,ne olur evham yapma, öyle pedleri dolduracak kadar kırmızı kanama olursa bebek için tehlike canım, öyle hemen düşmez dedi doktorum hele sulu kahverengi akıntıya dönmüşse çiş yaparken geliyosa sadece, kesilmesi yakındır, bana öyle oldu.canım anladım dediğini ofitilide duydum acaba onu gerektiricek kadar değilmiydi offfffff birahatlayabilsem
Canım ilk hamileliğimde 2 buçuk aylıkken 18 saat uçak yolcuğu üstüne 6 saat araba yolculuğu (tabi bide bunların dönüşü) yaptım ama bu hamileliğimde burdan kastamonuya izin vermedi doktorum, bunu en iyi doktorum bilir canım.
canım ben pazar gunu tekırdag-izmir yaptım 450 km yol ama 8-9saat sürdü.dr sormuştum çıkabilirsin demişti bi sorun olmadı rahat geldım
sen ankarayamı gitceksın
ada_32 eşin asker mı bide ıspartalımısın
yok canım veterıner ben hayvan doktoru dıyorum. evet ıspartalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?