2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım anladım işte benim ne kahverengi akıntım nede kanamam oluyo hiçbiey yok sadece normal bi akıntım var oda herkeste oluyomuş

slm güzel annişler nasılsın cumanız hayırlı olsun , actıgımdan beri ara ara okuyorum ancak bitti dünden beri ,verdiğin bilgiler için sağol bircancım. mehtap arkadaşımızada cok gecmiş olsun canım allah öteki çocuklarına sağlık sıhhat versin .

Canım çok güzel bilgiler, çok teşekkürler aklımızı bu tarz şeylere yormamız daha hayırlı, negatif havayı dağıttın, sağol.

canım anladım işte benim ne kahverengi akıntım nede kanamam oluyo hiçbiey yok sadece normal bi akıntım var oda herkeste oluyomuş
ohoo canım onda bişey yok benim hergün oluyo renksiz yada beyaz sa hepimizde var,kanama alaınım var deyince, ama doktorum böyle seninki olup hiç kanaması olmadan, bu alanı vücudunda eritende var demişti, hiiiç takma kafana canım zaten 12. haftayı da atlattıkmı risk çok düşüyo.kaydirigubbakcemile5

evet arkadaşlar iyi şeyler düşünelim ii olsun dimi hihoyyyt bu arada eslemin yaptığı patikten yapan var mı aranızda

sağol canım birazda olsa rahatlarım okul çıkışı gidicem umarım herşey yolundadır ve sizlerle paylaşırım:içelim:

Kızlar bi bilgi daha bebişlerimşz biz çikolata yiyince (abartmayın ama bunu duyduk diye) çok mutlu olurlarmış, bide biz yüzünce (yer çekimi sıfır çok rahat hareket ediyolar). Yazın sefa yapıcaklar artık desenize, yalnız lekelere dikkat suratta sakal gibi hamile maskesi oluyo ve kızlar ne yazıkki kalıyo, ne yaparsanız yapın sadece rengini açabiliyosunuz, o yüzden daha baştan yüksek faktör sürün bide nevestabircan ın yazdığı gibi 5 6 aylıkken görmeye başlıyo bebişler ve çok güneşten rahatsız olup tepikliyolarr yaa çok komik,, Allah hepimizin evladına sağlık versin, o günleri sağlıkla mutlulukla görmek, tamamına erip sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin, ben çıkıyorm akşama yokum giremiycem haftasonu görüşürüz öptüm hepinizi.

ben bir tanesini yaptım ama ikincisine başlamadım uyumaktan... ama çok kolay öyle beceriksizim falan deme dene bence çok güzel oluyo bebişin için birşeyler yapmak

ne güzel şeyler yazmışsın canım işallah hepimizin duaları kabul olur sağ salim sorunsuz biter şu gebelik süreci... çikolata olayına gelince.. bunu benim duymam hiç iyi olmadı muhtemeln dünyanın en mutlu bebeğini ben doğurucam ve çikolata firmasıda krizden etkilenmeden çıkan firmaların başında gelecekkk :)))))))) tabi bu arada bendeki kilolar ve eşimdeki kriz ne boyuta gelecek o kısımlara hiç girmiyorummmmm :))))))))))))))))))

ablamın kayınvalidesi yüzüne sürerdi bebek gibi ama ben sürdüm kıllandım ya zor atlattım.ondan dedim.bebaktı o da beyaz renkte kabı hatta.

ben bir tanesini yaptım ama ikincisine başlamadım uyumaktan... ama çok kolay öyle beceriksizim falan deme dene bence çok güzel oluyo bebişin için birşeyler yapmak

slm kıslar
canım ya ne güsel birinciyi bitirmişin ben 20 sıra ördüm öle kaldı bugün hiç alamadım elime bi yorgunluk var üstümdemirmirmirmirmirmirmirmir yarın devam edicem:1closedeyes:

mehtapcım geçmiş olsun.. rabbim diğer çocuklarını sana bağışlasın..UMARIM kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın...dualarımız senınle...

canım öncelikle allah sabır versin. Herşeyde bir hayır vardır. allah sana sağlık sıhhat versin sonrada nur topu gıbı bır evlat nasip etsin.

İyi sabahlar kızlar. Uyku tutmadı.
Mehtap Gülü geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Elsemi gören varmı ben yazısına hiç rastlamadım da merak ettim.

çok üzüldüm diyecek bir şey bulamıyorum canım en kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz üzülme nasip böylemiş canım

Meptapçığım çok üzüldüm senin için allah sabır versin.

kızlar gunaydın
mehtapgulu Allah sabırlar versin canım. çok uzuldum. yeri dolsun ınsallah tez zamanda.

mehtapgülü çok üzüldüm canım allah sabır versin sanada sağlık versin üzme kendini demek bişey ifade etmez belki ama yinede fazla yıpratma tatlı canını

canım çok üzüldüm Allah sabır versin

herkese hayırlı cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…