benİm kızımda sÜreklİ kusuyo ya emzİrdİktensponra bazen ÇÜrÜtÜyo peynİr Şeklİnde Çok Çıkarıyo o yarıyo demekmİŞ sÜtÜn 4500olmuŞ kİ,losu boyuda 55cm doktor Çok İyİ dedİ erken dogan bebek İÇİn
cnm benim kızda bazen süt kesigi gibi kusuyo evet süt kesigi gibi olan kusmalar sorun teşkil etmezmiş...ama bazned e direk çıkarıyo sütü...emdigi sütün yarısını kusuyo nerdeyse napcaz bilmiyorummafoldumben
cnm bazen çok korkuyorum nefes borusuna kaçırıyo öksürüyo tıkanır gibi oluyo o yüzden gece uyusa bile ben bu yüzden hep onu dinliyor oluyorum mama verdikten sonra...tabi sızıyorum bi süre sonra kafamçokkarıştıcnm doydugunu bilmiyomuş bu sıpalar ondan fazlalıgı çıakrıyomuş mide eskiyi çürütmeden yeni süt gittiginden direk mideye inmeden borudan kaçıyomuş yukarı doktor korkma doydugunda verme aglasın kullanıyo sizi onlar çok deid aglıyarak oyala onudediopuyorumnanaktan
41kere maşallah çok şker kkuzun var sivaslım
maaşallah canım prensese nasıldaaaa açmış kucağını...yerim ben onuuu:ecrin_bebek:
ben mama vermiyomda hi,ç emerken fazla kaçıyo süt tıkanıyo hemen mosmos oluyo ters çeviriyom ama osaniyeler bende gidiyom resmen korkudan
buda benim esmer çakır gözlü melegimmmm
[URL=www.resimupload.com/ds940938180_Resim_011_(600_x_450).html][/URL]
evet beni emerkende oluyo öyle genzine kaçırıyo sütü..bende çok korkuyom yan çeviriyom hemen...bikaç öksürükten sonra düzeliyo...allah korusun meleklerimizi...:Saruboceq:
maşallah bebişlereeeee...
tülaycım evet emel de yok ne zamandır. ya teli kmsede yokmu acep?
mirabaaaa. aşılarımızı olduk.zatüre kalmamış haftaya cuma yapılcak o da. off gene ağlıcak kuzummm. çok ağladı. gözlerinde ilk defa yaş görünce bende ağladım. eve geldik sıpa babaneye kıkırdarken ben hala ağlıyordum :)) calpol verdim inş ateşi çıkmaz.
arkadaşlar doktor yüzüstü 15 dakika durma egzersizi verdi.kafasını kaldırcak,el kol hareketleri yapacak güya ama bizimki ağladı.yada 1 dakika ancak durdu.yine ağladı.yapan var mı aranızda?
merhaba kızlar, nasılsınız
arada bir yazabiliyorum sadece okumakla kalıyorum yazdıklarınızı.
dilekçiğiminde sorusunu yanıtlayamamışım, ateşi düşmüştür defnemin ama yinede cevaplayayım.ateş şurupla düşmezse yarım fitilde olur.
baharcım geçmiş olsun. valla insan dayanamıyor hele birgünde 3 iğne olunca dahada üzülüyosun.Ama herşey sağlık için ne yapalım.
gülcancım maşallah bak artmış sütün.billahi 24 saatte 200 cc benim zor şer.dilek,tülay,bahar,gamze,gülay,tuba,demet,meryem maşallah bildiklerim zate Allah nazardan saklasın var sütleri.klasik müzikmi dinliyonus gıs yoksam :) aynes değil annes süt sizin:)
evet emel uzun zamandır girmiyo bende merak ediyom.. onun işe başlamasına daha var bildiğim kadarıyla hasta falan olmasın..
selamlar 2 nolu prima kullanıyorum oğluma 3 e geçmelimiyim karar veremedim siz kaç numara kullanıyorsunuz 3 numara büyük gibi geldi 2 de küçük karasız kaldım
sivaslı ben pompayı alalı bi hafta 10 gün falan oldu keşke daha önce alsaydım faydası oldu bence ama sadece kendi sütüm yetmiyo canım ya mama vermek benımde çok zoruma gidiyo gögüslerimi kesip atmak istediğim günler oldu şimdi biraz daha alıştım 2 ay daha geçsin ek besınlerede başlayınca idare ederiz artık bence sende al nerelere vermıyozkı o parayıoff bayagı iyi çıkıyomuş dilekçim sütün.maşallah diyim.bende pompa alıcamda acaba sagdıkça çogalırmı ben hiç sanmıyorum ama...el pompam var toplasan 2 gögüs 30 cc anca çıkıyo bi sagışta
cnm keşke benimde çıksa okadar sütüm hemen bırakırım mamayı...çok üzülüyorum mama verirkengülcancım sen en zmaan aldın pompayı nasıl artırıyomu sütünü...kilosu kaç oğluşunun...
.
valla burdaki bütün bebişleri kendi çocugum gibi seviyorumsaol canım yaaa sen sevdiğinden yağızında neler yapcek sana annesi bi bilsen sen bile şaşıracaksın
baharcık geçmiş olsun canım haftaya yıne aynı eziyeti çekceksiniz bu kötü olmuş neyse herşey saglıkları içinmirabaaaa. aşılarımızı olduk.zatüre kalmamış haftaya cuma yapılcak o da. off gene ağlıcak kuzummm. çok ağladı. gözlerinde ilk defa yaş görünce bende ağladım. eve geldik sıpa babaneye kıkırdarken ben hala ağlıyordum :)) calpol verdim inş ateşi çıkmaz.
ayfercim arttı bacım biraz yaaa ılk aldıgımda 30ml çıkıyodu dün kendi rekorumu kırdım sabah sagdım 90 ml çıktıgülcancım maşallah bak artmış sütün.billahi 24 saatte 200 cc benim zor şer.dilek,tülay,bahar,gamze,gülay,tuba,demet,meryem maşallah bildiklerim zate Allah nazardan saklasın var sütleri.klasik müzikmi dinliyonus gıs yoksam :) aynes değil annes süt sizin:)
işte buda benim minik prensesim
oyyy maşallah prensese açmış kolları kimi bekliyo:)))
http://img410.imageshack.us/img410/9599/sdc12672.jpg
boncuk gözlü haaa maşallah annesi ona çok datlubuda benim esmer çakır gözlü melegimmmm
Kızlar sizlere bir uyarıda bulunam istiyorum.
2 gece önce apartmandaki komşular bana geldiler bebek bakmaya nasıl bebek bakmaksa 2 saat kalkmadılar birde çocuklarınıda getirmişler bağrış çığrış 5 çocuk kızımın uyumasına hiç izin vermediler uyutuyorum 10 dk yatıyor hemen uyanıyor kuzum neyse mutfağa çay koydum bunlara zaten aileler asla ilgilenmiyor biri çayı döktü halının üstüne annesinde ne bir kusura bakma demek hiçbir şey yok. neyse 3-4 yaşlarında bir tane psikopat çocuk var almış büyük ekmek bıçağını eline keserim seni bak bunla diyor senide keserim bebeğinide keserim diyor ayy allah korusun çocuk bunlar ne yapacakları belli olmaz odasına yatırmıştım uyusun diye ya sonra nasıl üzüldüm nasıl bu kadar dikkatsiz oldum ya odasına girip birşey yapmaya kalksaydı diye klaç gecedir çocuğun yaptığı hareket gözümün önünden gitmiyor aman dikkat edin kızlar sakın bebeğinizi evde özellikle oğlan çocukları varken gözünüzün önünden ayırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?