2009 Eylül Anneleri

cnm benim kızda bazen süt kesigi gibi kusuyo evet süt kesigi gibi olan kusmalar sorun teşkil etmezmiş...ama bazned e direk çıkarıyo sütü...emdigi sütün yarısını kusuyo nerdeyse napcaz bilmiyorummafoldumben

cnm benim kızda bazen süt kesigi gibi kusuyo evet süt kesigi gibi olan kusmalar sorun teşkil etmezmiş...ama bazned e direk çıkarıyo sütü...emdigi sütün yarısını kusuyo nerdeyse napcaz bilmiyorummafoldumben

cnm doydugunu bilmiyomuş bu sıpalar ondan fazlalıgı çıakrıyomuş mide eskiyi çürütmeden yeni süt gittiginden direk mideye inmeden borudan kaçıyomuş yukarı doktor korkma doydugunda verme aglasın kullanıyo sizi onlar çok deid aglıyarak oyala onudediopuyorumnanaktan

cnm bazen çok korkuyorum nefes borusuna kaçırıyo öksürüyo tıkanır gibi oluyo o yüzden gece uyusa bile ben bu yüzden hep onu dinliyor oluyorum mama verdikten sonra...tabi sızıyorum bi süre sonra kafamçokkarıştı

41kere maşallah çok şker kkuzun var sivaslım

saol cnm hepimizin yavrularına maşallah...

maaşallah canım prensese nasıldaaaa açmış kucağını...yerim ben onuuu:ecrin_bebek:

saol teyzesi çok teşekkür etti sana lülülülülülülülülülülülü benim kız biraz erkege benziyo kel biraz gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben mama vermiyomda hi,ç emerken fazla kaçıyo süt tıkanıyo hemen mosmos oluyo ters çeviriyom ama osaniyeler bende gidiyom resmen korkudan

ben mama vermiyomda hi,ç emerken fazla kaçıyo süt tıkanıyo hemen mosmos oluyo ters çeviriyom ama osaniyeler bende gidiyom resmen korkudan

evet beni emerkende oluyo öyle genzine kaçırıyo sütü..bende çok korkuyom yan çeviriyom hemen...bikaç öksürükten sonra düzeliyo...allah korusun meleklerimizi...:Saruboceq:

oyy oyy maşallah kuzularınıza naza değmesin...

evet beni emerkende oluyo öyle genzine kaçırıyo sütü..bende çok korkuyom yan çeviriyom hemen...bikaç öksürükten sonra düzeliyo...allah korusun meleklerimizi...:Saruboceq:

benimkide süt içerken genzine kaçırıyo... bir beceriksiz benimki sanıyodum ama değilmiş.. kızımın günahını almışım..

Baharcım çok geçmiş olsun tatlım inşallah ateşi falan çıkmaz kuzumuzun. Ateşi yükselse de yükselmese de 6 saatte 1 calpol vermeyi bence hiç ihmal etme bak 2 gecedir korkudan başında nöbet tutuyoruz allah korusun ateşi yükselirse de ılık havlularla kompres yap vücuduna kolundaki aşısına yani bcg aşısına değdirmeden. Bu arada bilmiyorum haberiniz var mı bu kolundaki verem aşısı yani bcg aşısı 1-3 ay içerisinde yaa kabaracak yada yara şeklini alacak ama sakın korkmayın bu aşının tuttuğunu gösteriyormuş asıl olmazsa kötü aşı tekrarlanabilir muhtemelen.

arkadaşlar doktor yüzüstü 15 dakika durma egzersizi verdi.kafasını kaldırcak,el kol hareketleri yapacak güya ama bizimki ağladı.yada 1 dakika ancak durdu.yine ağladı.yapan var mı aranızda?

Bende arasıra yatırıyorum ama en çok 2 dk duruyor durmuyor hemen sinirleniyor. Bende sadece benimki böyle herhalde diyordum.

Çok saol canımcım ama çok şükür atlattık dün gece 22:00'den beri artık şurup vermedim ateşi de normal artık.

Canım ben özel birşey yapmıyorum hiç sadece sabah akşam süt içmeye özen gösteriyorum tek bu yaptığım. Ama sanırım bu bünyeyle alakalı bir durum açıkcası ben yenilenlerinde sütü arttırdığına pek inanmıyorum artık.

Maşallah kızlar bebeklerinize ikiside dünyalar güzeli ee 2009 eylül bebeği olurda çirkin mi olur canım kaydirigubbakcemile3

evet emel uzun zamandır girmiyo bende merak ediyom.. onun işe başlamasına daha var bildiğim kadarıyla hasta falan olmasın..

Evet yaa inşallah hasta falan değildir ne zamandır msn'e de gelmiyor :1no2:

selamlar 2 nolu prima kullanıyorum oğluma 3 e geçmelimiyim karar veremedim siz kaç numara kullanıyorsunuz 3 numara büyük gibi geldi 2 de küçük karasız kaldım

Kızlar sizlere bir uyarıda bulunam istiyorum.

2 gece önce apartmandaki komşular bana geldiler bebek bakmaya nasıl bebek bakmaksa 2 saat kalkmadılar birde çocuklarınıda getirmişler bağrış çığrış 5 çocuk kızımın uyumasına hiç izin vermediler uyutuyorum 10 dk yatıyor hemen uyanıyor kuzum neyse mutfağa çay koydum bunlara zaten aileler asla ilgilenmiyor biri çayı döktü halının üstüne annesinde ne bir kusura bakma demek hiçbir şey yok. neyse 3-4 yaşlarında bir tane psikopat çocuk var almış büyük ekmek bıçağını eline keserim seni bak bunla diyor senide keserim bebeğinide keserim diyor ayy allah korusun çocuk bunlar ne yapacakları belli olmaz odasına yatırmıştım uyusun diye ya sonra nasıl üzüldüm nasıl bu kadar dikkatsiz oldum ya odasına girip birşey yapmaya kalksaydı diye klaç gecedir çocuğun yaptığı hareket gözümün önünden gitmiyor aman dikkat edin kızlar sakın bebeğinizi evde özellikle oğlan çocukları varken gözünüzün önünden ayırmayın.

selamlar 2 nolu prima kullanıyorum oğluma 3 e geçmelimiyim karar veremedim siz kaç numara kullanıyorsunuz 3 numara büyük gibi geldi 2 de küçük karasız kaldım

slm,3 numaraya geçtik ama elimde 2 numara var şimdi elimde kalanları gündüz kullanıyorum, 3 numarayı gece.

dilekçim, vallahi sinirlenmekte haklısın, bende böyle durumlarda ailelere kızıyorum bebeği görmeye geleceksen çoluk çocukla ne işin var, hadi geldin çocuk bu yaramazlık yapacak ama onada bir dur de yaramazlık yapmayın de ama demezler, şimdiki çocuklarda cin olmuş, keşke bebeğin odasını kilitleseydin, asla çocukla bebek yalnız bırakılmamalı çok dikkat edelim arkadaşlar.

sivaslı ben pompayı alalı bi hafta 10 gün falan oldu keşke daha önce alsaydım faydası oldu bence ama sadece kendi sütüm yetmiyo canım ya mama vermek benımde çok zoruma gidiyo gögüslerimi kesip atmak istediğim günler oldu şimdi biraz daha alıştım 2 ay daha geçsin ek besınlerede başlayınca idare ederiz artık bence sende al nerelere vermıyozkı o parayı
saol canım yaaa sen sevdiğinden yağızında neler yapcek sana annesi bi bilsen sen bile şaşıracaksın
valla burdaki bütün bebişleri kendi çocugum gibi seviyorum
baharcık geçmiş olsun canım haftaya yıne aynı eziyeti çekceksiniz bu kötü olmuş neyse herşey saglıkları için
ayfercim arttı bacım biraz yaaa ılk aldıgımda 30ml çıkıyodu dün kendi rekorumu kırdım sabah sagdım 90 ml çıktı ama 5 saat emzirmemiştm maşallah maşallah diyimmm nazar degmesin

işte buda benim minik prensesim
oyyy maşallah prensese açmış kolları kimi bekliyo:)))
http://img410.imageshack.us/img410/9599/sdc12672.jpg

boncuk gözlü haaa maşallah annesi ona çok datlu

ayy dilekcim korku filmi gibi hayal ettim de elinde bıçak keserim seni çocuga bak yaaa allahım aman yalnız bırakmaya gelmez valla kuzuları...tv de izliyolar asmalı kesmeli programları çocuklarda etkılenıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…