kızlar benim oğlan kesin babasına çekmiş kesin. nerden mi anladım. oğlummmm deyip sarıldım da çnce gaaark diye geğirdi üstüne 3 defa pırtlayarak mıçtı... çok romantik çok!!!
az kalmış cnmcım hayırlısı olsun inş. hakkınızda nerden nereye dimi çalışıyoduk hamiştik daha minicikti bebişler büyüdüler bizle sonra izne çıktık doğdu doğcek derken doğdular şimdi işe dönme zamanı.....daha nice sağlıklı zamanlara inş. canımBende 1 aralıkta başlayacağım canım işe
tülay hoşgeldın canım kızzz facede kı videoya bayıldım valla tekrar tekrar izledim ben senin paşanı yerim yaaaa çok tatlı
aynen fatoşçum yaaaa..aminanacımm seninkide tatlıııı..... ay bunlarınn hepsiii balından yenmezzzzzzzzz allahhhh yavrularımızı bizden ayırmasınn uzunn ömür versinnnn
tülay biz face de yokuz bize video yok mu yane?
mirabaaaa. aşılarımızı olduk.zatüre kalmamış haftaya cuma yapılcak o da. off gene ağlıcak kuzummm. çok ağladı. gözlerinde ilk defa yaş görünce bende ağladım. eve geldik sıpa babaneye kıkırdarken ben hala ağlıyordum :)) calpol verdim inş ateşi çıkmaz.
arkadaşlar doktor yüzüstü 15 dakika durma egzersizi verdi.kafasını kaldırcak,el kol hareketleri yapacak güya ama bizimki ağladı.yada 1 dakika ancak durdu.yine ağladı.yapan var mı aranızda?
arkadaşlar doktor yüzüstü 15 dakika durma egzersizi verdi.kafasını kaldırcak,el kol hareketleri yapacak güya ama bizimki ağladı.yada 1 dakika ancak durdu.yine ağladı.yapan var mı aranızda?
kızlar bizim tickerler nerde gözükmüyo..
slm kıssslaarrrr
baharcım geçmiş olsun şifa olsun paşamızaaa
ayfercim ben yatırıyom hergün ama 15 dk çok uzun yaaa enfazla 5 - 7 dk duruyodur herhalde
ya bizim ticker ler neden çıkmıyoooo????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?