2009 Eylül Anneleri

kızlar benim oğlan kesin babasına çekmiş kesin. nerden mi anladım. oğlummmm deyip sarıldım da çnce gaaark diye geğirdi üstüne 3 defa pırtlayarak mıçtı... çok romantik çok!!!

ayyy canım yaaa sen çok yaşa emi....yerim ben o bıcırığı yaaaa

Bende 1 aralıkta başlayacağım canım işe
az kalmış cnmcım hayırlısı olsun inş. hakkınızda nerden nereye dimi çalışıyoduk hamiştik daha minicikti bebişler büyüdüler bizle sonra izne çıktık doğdu doğcek derken doğdular şimdi işe dönme zamanı.....daha nice sağlıklı zamanlara inş. canım

tülay hoşgeldın canım kızzz facede kı videoya bayıldım valla tekrar tekrar izledim ben senin paşanı yerim yaaaa çok tatlı

saol canım yaaa sen sevdiğinden yağızında neler yapcek sana annesi bi bilsen sen bile şaşıracaksın

anacımm seninkide tatlıııı..... ay bunlarınn hepsiii balından yenmezzzzzzzzz allahhhh yavrularımızı bizden ayırmasınn uzunn ömür versinnnn
aynen fatoşçum yaaaa..amin
tülay biz face de yokuz bize video yok mu yane?

mirabaaaa. aşılarımızı olduk.zatüre kalmamış haftaya cuma yapılcak o da. off gene ağlıcak kuzummm. çok ağladı. gözlerinde ilk defa yaş görünce bende ağladım. eve geldik sıpa babaneye kıkırdarken ben hala ağlıyordum :)) calpol verdim inş ateşi çıkmaz.

arkadaşlar doktor yüzüstü 15 dakika durma egzersizi verdi.kafasını kaldırcak,el kol hareketleri yapacak güya ama bizimki ağladı.yada 1 dakika ancak durdu.yine ağladı.yapan var mı aranızda?

hadi geçmiş olsun canım.. umarım sizde bizim gibi kolaycacık atlatırsınız..

aşı olan bebişlere kıyamıyom ama gerklii.hadi geçmiş olsuuun.ateşleri ağrıları olmasıın.

bu arada ela ile konuştum göğüsteki şişliği için operasyona gerek kalmamış maşallah.ilaca devam.

arkadaşlar doktor yüzüstü 15 dakika durma egzersizi verdi.kafasını kaldırcak,el kol hareketleri yapacak güya ama bizimki ağladı.yada 1 dakika ancak durdu.yine ağladı.yapan var mı aranızda?

bende arada yatırıyom yüzüsü ama benim kızda çabu sıkılıyo zannetmiyorum 15 dak dursun

merhaba kızlar, nasılsınız
arada bir yazabiliyorum sadece okumakla kalıyorum yazdıklarınızı.
dilekçiğiminde sorusunu yanıtlayamamışım, ateşi düşmüştür defnemin ama yinede cevaplayayım.ateş şurupla düşmezse yarım fitilde olur.
baharcım geçmiş olsun. valla insan dayanamıyor hele birgünde 3 iğne olunca dahada üzülüyosun.Ama herşey sağlık için ne yapalım.

gülcancım maşallah bak artmış sütün.billahi 24 saatte 200 cc benim zor şer.dilek,tülay,bahar,gamze,gülay,tuba,demet,meryem maşallah bildiklerim zate Allah nazardan saklasın var sütleri.klasik müzikmi dinliyonus gıs yoksam :) aynes değil annes süt sizin:)

ayfercim, 15dakika değil 1dakika dursa hemen ağlamaya başlıyor, aslında yapmak iyi ama ağlayınca durduramıyorum.

kızlar bizim tickerler nerde gözükmüyo..

çizelgeler kaldırılmış yanılmıyorsam ana sayfada yazıyordu en başta.

kızlar teşekkür ederim ilk furyayı atlattık ama haftaya cuma zatürre aşısını vurcaklar yine ağlıcak kuzummm.. bugün bitseydi iyi olcaktı.
ayfercim walla sağlıkocağındaki doktor da dedi hiç mama verme kilosu falan çok iyi dedi. erken doğdu ama açığı kapattı bizim kerata. sanırsam sütün çok yağlı benim. üstüme damlasa çıkmıyor kolay kolay. ben rezene içiyorum sürekli ilk günden beri. bir de kızlar üzüm hoşafı yapın için bolbol.resmen fışkırtıyor sütü...

slm kıssslaarrrr
baharcım geçmiş olsun şifa olsun paşamızaaa
ayfercim ben yatırıyom hergün ama 15 dk çok uzun yaaa enfazla 5 - 7 dk duruyodur herhalde

ya evet bencede ne saçmaaaa
paşam ii yattığı yerde mızıldanıyooo bende iş yapmaya çalışıyom arada buraya yazıyom öleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…