sivaslı ben pompayı alalı bi hafta 10 gün falan oldu keşke daha önce alsaydım faydası oldu bence ama sadece kendi sütüm yetmiyo canım ya mama vermek benımde çok zoruma gidiyo gögüslerimi kesip atmak istediğim günler oldu şimdi biraz daha alıştım 2 ay daha geçsin ek besınlerede başlayınca idare ederiz artık bence sende al nerelere vermıyozkı o parayı
valla burdaki bütün bebişleri kendi çocugum gibi seviyorum
baharcık geçmiş olsun canım haftaya yıne aynı eziyeti çekceksiniz bu kötü olmuş neyse herşey saglıkları için
ayfercim arttı bacım biraz yaaa ılk aldıgımda 30ml çıkıyodu dün kendi rekorumu kırdım sabah sagdım 90 ml çıktıama 5 saat emzirmemiştm maşallah maşallah diyimmm nazar degmesin
boncuk gözlü haaa maşallah annesi ona çok datlu
ayy dilekcim korku filmi gibi hayal ettim de elinde bıçak keserim seni çocuga bak yaaa allahım aman yalnız bırakmaya gelmez valla kuzuları...tv de izliyolar asmalı kesmeli programları çocuklarda etkılenıyo
gülcancım bende alıyım bari en kısa zamanda pompa...peki bu pompaların iyisi kötüsü varmı...marka olarak yani...ne alsamki:uhm:
ne kadar peki bu medela...tüm medikalcilerde varmıdırki..yada ben bulundugum şehirde bulabilirmiyim acaba....
Kızlar sizlere bir uyarıda bulunam istiyorum.
2 gece önce apartmandaki komşular bana geldiler bebek bakmaya nasıl bebek bakmaksa 2 saat kalkmadılar birde çocuklarınıda getirmişler bağrış çığrış 5 çocuk kızımın uyumasına hiç izin vermediler uyutuyorum 10 dk yatıyor hemen uyanıyor kuzum neyse mutfağa çay koydum bunlara zaten aileler asla ilgilenmiyor biri çayı döktü halının üstüne annesinde ne bir kusura bakma demek hiçbir şey yok. neyse 3-4 yaşlarında bir tane psikopat çocuk var almış büyük ekmek bıçağını eline keserim seni bak bunla diyor senide keserim bebeğinide keserim diyor ayy allah korusun çocuk bunlar ne yapacakları belli olmaz odasına yatırmıştım uyusun diye ya sonra nasıl üzüldüm nasıl bu kadar dikkatsiz oldum ya odasına girip birşey yapmaya kalksaydı diye klaç gecedir çocuğun yaptığı hareket gözümün önünden gitmiyor aman dikkat edin kızlar sakın bebeğinizi evde özellikle oğlan çocukları varken gözünüzün önünden ayırmayın.
selamlar 2 nolu prima kullanıyorum oğluma 3 e geçmelimiyim karar veremedim siz kaç numara kullanıyorsunuz 3 numara büyük gibi geldi 2 de küçük karasız kaldım
biraz önce bi iyi birde kötü haber aldım
ii haber lise arkasım bu ay tüp bebege başlamışlardı dr %40 ıhtımal vermıştı hamıleymış belkı ıkızde olabılırmış çok sevındım
üzücü haber ise hatırlayanlarınız vardır belkı bı arkdasıma hamıle oldugumu söyleyememiştim bebişleri bekletmişti şimdi 26 haftalık hamıle bebegının beynı su toplamıştı geçmiş ama beyninde iz bırakmış dr gebeliği sonlandıralım demiş bikaç anamoli varmış arkadasım kararlı dogurcak bebegını allahın verdiği canı allah alır diyo burda üzücüşeyler yazmak istemezdim size ama dua edelim n olur saglıkla bebegını alsın kucagına dr %50-50 ihtimal vermiş çok üzgünümm(((rabbıme bırkez daha şükür ediyorum
biraz önce bi iyi birde kötü haber aldım
ii haber lise arkasım bu ay tüp bebege başlamışlardı dr %40 ıhtımal vermıştı hamıleymış belkı ıkızde olabılırmış çok sevındım
üzücü haber ise hatırlayanlarınız vardır belkı bı arkdasıma hamıle oldugumu söyleyememiştim bebişleri bekletmişti şimdi 26 haftalık hamıle bebegının beynı su toplamıştı geçmiş ama beyninde iz bırakmış dr gebeliği sonlandıralım demiş bikaç anamoli varmış arkadasım kararlı dogurcak bebegını allahın verdiği canı allah alır diyo burda üzücüşeyler yazmak istemezdim size ama dua edelim n olur saglıkla bebegını alsın kucagına dr %50-50 ihtimal vermiş çok üzgünümm(((rabbıme bırkez daha şükür ediyorum
kızlar merhaba...doktor kontrolümüz vardı bugun.gecen hafta rahatsızlanan kuzuma bı suru tahlıl yaptılar.onemlı bısey cıkmadı coook sukurler olsun.ama kansızlık varmıs.bu yuzden 4. ayda baslanancak demır damlasına baslattı doktorumuz.tadı coook fenaymıs.neyse emme ısteksızlıgıde gazdan kaynaklanırmıs. antıbıyotıkler bıtsın demıre baslıcaz.sıfa olsun ınsallah...
gulcancım sutunun artmasınas sevındım.masallah. arkadasın ıcın dua edıcem.belkı allah bı mucıze nasıp etmıstır ona.ınsallahh
dılekcım bana da gelıyo o bbek gormecıler.butun gun oturuyolar bı guzel.gun yapıyoz sankı.mevlut yaptım sırf mısafır bıtsın 1 kerede dıye...
ayfercım bızımkıde yuz ustu durmayı hıc sevmıyo.basıyo hemen yaygarayı..
baracım gecmıs olsun.kurtuldunuz asılardan.bu ası programını hazırlayanlar nasıl doktorlar ya...el kadar mınıklere 1 gunde 3 ası coook fena dımı?....
sıvaslı canım bendede medela elektrıklı pompa var.cok memnunum.sutum artıyor sagınca hemen.ınternetten ulasabılırsın.120 130 cıvarı sanırım...
kızlar bu arada benım oglan bıberona alısabılır bu gıdısle.gaz agrısı tutunca ememıyo.sut yada mama dayıyorum bıberonla ac oluyo ve aglıyo napııım dayaynamıyorum.aglarken kasık hıııc mumkun olmuyokı. bıde rezene cayı verıyorum gaz ıcın onuda ıcemıyo kasıkla.e bıberonu coook sevıyoruz ama bakalım hakkımızda hayılrlısı.bu gıdısle bıberoncumu olcaz nedır( varmı aranızda benım gıbı bıberon kulanmak zorunda kalanlar.....???
Canım benimki nerdeyse hiç emmedi göğsümden hep sağdım sağdım verdim. Artı tutmaz muhtemelen göğsümüde. zaten işe başlayınca mecbur kullanacaktım bu nedenle hiç üzmüyorum kendimi.
yok canım neden uzulesın kı...onemlı olan anne sütü içmesi.ha memeden içmiş ha biberondan ne farkeder kı. yeterkı sütler bol olsun mınıklerın karnı doysun yarasın amin. :) ay sofra duası gıbı oldu dımı ya
hayırlı akşamlar hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?