2009 Eylül Anneleri

Özgecim bende 30 kasımda başlıyorum birlikte ağlarız artık işyerlerinde:)))

Baharcım en doğru kararı vermişsiniz bencede çünkü çocuk evden çıktığında her ne kadar uslu dursa bile düzeni bozuluyor. Hem 2 saatte bir gitmek gibi bir fırsatın varmış daha ne istiyorsun.. Aman allah bozmasın bu düzenini çok şanslısın tatlım...

gülcan bak merak ettim iyice.yerim ben onun bAcaklarını ya...
dilekcim öyle valla şanslıyım canım şükür.dayancaz canım artık napalım ya

yaa kızlar alituna öksürüyor zaman zaman tıkanmıs gibi. kuru öksürük yani. kaloriferler yandığından bu yana başladı bu. burnuda tıkalı gibi. evden cıkmadıgımız için üşüttüğümü düşünmüyorum. kaloriferler çokmu fazla evin nemini cekiyor boğazımı kuruyor acaba? sizde varı bu sorun

gülcan bak merak ettim iyice.yerim ben onun bAcaklarını ya...
dilekcim öyle valla şanslıyım canım şükür.dayancaz canım artık napalım ya

baharcım artık sen kararını verdiğini göre daha rahat düşüncemi yazabilirim:) en doğru olan bencede bu. keşke benimde evim yakın olsa. sen ali efeyi her evden çıkardıgında üşütme riskin olacak. kış zaten istanbula geldi bile. uyurken bebeklerımız zaten bize ihtiyaç duymuyor. umarım sende buna hemen alışırsın. ikinizde çok rahat edersiniz canım

meryemcim bizim evde kaloriferli yanmaya başladıgından beri benım bile bogazım kuruyo her peteğe su koymak lzım kaç gündür koycam koyamadım su

saol hayatım. çok incesin ayrıca. bence de hazır babanem bakıyorken evde yakınken götürmek saçma olacaktı. napiim şansımı denedim. oğlumdan ayrılma fikrine alışamadım da henüz

kızlar benim oğlan kesin babasına çekmiş kesin. nerden mi anladım. oğlummmm deyip sarıldım da çnce gaaark diye geğirdi üstüne 3 defa pırtlayarak mıçtı... çok romantik çok!!!

gülcan ben arada bir su ısıtıcıyı kapagı acık çocugun bulundugu odada kullanıyorum. bol buhar verıyorum etrafa. uzmanlar tavsiye etmıyor ama sanırım sonunda bende alıcam buhar makınasından. bu yöntem biraz ilkel:)

baharcım zaten o fikre alışmak zor. bende düşünüyorum nasıl olacak diye ama olacak işte. mumkun oldugunca gecıktırecegım bende. çıkıp geemnem ben yolum 1 saatti gecıyor.

kızlar benim raporum kapatıldı. şimdi benım yapmam gereken bişey varmı? sadece para almaya gidicem diye biliyorum ben. birde ne kadar alınıyor bilgisi olan varmöı

kızlar benim oğlan kesin babasına çekmiş kesin. nerden mi anladım. oğlummmm deyip sarıldım da çnce gaaark diye geğirdi üstüne 3 defa pırtlayarak mıçtı... çok romantik çok!!!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama bahar sende biliyorsun şu ara o pırtlar kakalar çok degerli:) çocuk sana sevgisini seni en mutlu edecek sekılde gosterdı:) benımkı pırt yaptıkca ben ohhh diyorum:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama bahar sende biliyorsun şu ara o pırtlar kakalar çok degerli:) çocuk sana sevgisini seni en mutlu edecek sekılde gosterdı:) benımkı pırt yaptıkca ben ohhh diyorum:)

sen de haklısın walla... ama insan bi agguuu bekliyo gülüm ya... kaydirigubbakcemile3

Aynı sorun bizde de vardı ben chicconun buhar makinasını aldım 50 ya da 70 tl falan fazla pahalı değil ...

kızlar bugun uykusuz süren birkaç gece gndüzün ardından oğlum uyudu. benim dinlenmiş iyi olmam gerekirken dayak yemiş gibiyim

pembecim benim kızımda hep kusuyo.mama ve memeden sonra hep kusuyo...sürekli kıyafet degişiyorum...doktora sordum kilo alımı normal kusması problem degil demişti...ama ben çok üzülüyorum o kustukça üstelikte korkuyorum tıkanıyo gibi oluyo....

off bayagı iyi çıkıyomuş dilekçim sütün.maşallah diyim.bende pompa alıcamda acaba sagdıkça çogalırmı ben hiç sanmıyorum ama...el pompam var toplasan 2 gögüs 30 cc anca çıkıyo bi sagışta

cnm keşke benimde çıksa okadar sütüm hemen bırakırım mamayı...çok üzülüyorum mama verirken gülcancım sen en zmaan aldın pompayı nasıl artırıyomu sütünü...kilosu kaç oğluşunun...

cnm olabilir bende buhar makinası aldım..kaloriferler çok kurutuyor havayı..

benım kızımda sÜreklı kusuyo ya emzırdıktensponra bazen ÇÜrÜtÜyo peynır Şeklınde Çok Çıkarıyo o yarıyo demekmıŞ sÜtÜn 4500olmuŞ kı,losu boyuda 55cm doktor Çok ıyı dedı erken dogan bebek ıÇın

kızlar bugun uykusuz süren birkaç gece gndüzün ardından oğlum uyudu. benim dinlenmiş iyi olmam gerekirken dayak yemiş gibiyim

e vücudun yadırgamıştır canım dinlenmiş olmayı :)))))))))))))))))))

ee kızlar nasılız bu arada varmı yeni kapris alıntı kuruntu hemen ilgileneyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…