dilek canım tek gögsünden bir seferdemi 120 ml cıkıyor süt?
gülcan bak merak ettim iyice.yerim ben onun bAcaklarını ya...
dilekcim öyle valla şanslıyım canım şükür.dayancaz canım artık napalım ya
baharcım artık sen kararını verdiğini göre daha rahat düşüncemi yazabilirim:) en doğru olan bencede bu. keşke benimde evim yakın olsa. sen ali efeyi her evden çıkardıgında üşütme riskin olacak. kış zaten istanbula geldi bile. uyurken bebeklerımız zaten bize ihtiyaç duymuyor. umarım sende buna hemen alışırsın. ikinizde çok rahat edersiniz canım
kızlar benim oğlan kesin babasına çekmiş kesin. nerden mi anladım. oğlummmm deyip sarıldım da çnce gaaark diye geğirdi üstüne 3 defa pırtlayarak mıçtı... çok romantik çok!!!
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama bahar sende biliyorsun şu ara o pırtlar kakalar çok degerli:) çocuk sana sevgisini seni en mutlu edecek sekılde gosterdı:) benımkı pırt yaptıkca ben ohhh diyorum:)
Aynı sorun bizde de vardı ben chicconun buhar makinasını aldım 50 ya da 70 tl falan fazla pahalı değil ...yaa kızlar alituna öksürüyor zaman zaman tıkanmıs gibi. kuru öksürük yani. kaloriferler yandığından bu yana başladı bu. burnuda tıkalı gibi. evden cıkmadıgımız için üşüttüğümü düşünmüyorum. kaloriferler çokmu fazla evin nemini cekiyor boğazımı kuruyor acaba? sizde varı bu sorun
pembecim benim kızımda hep kusuyo.mama ve memeden sonra hep kusuyo...sürekli kıyafet degişiyorum...doktora sordum kilo alımı normal kusması problem degil demişti...ama ben çok üzülüyorum o kustukça üstelikte korkuyorum tıkanıyo gibi oluyo....sağolun arkadaşlar iyidir benim kızlar. ama elif çok gazlı sancılı ve malesef fazla kusan bir bebk ona üzülüyorum. doktorun verdiği şurubun çok işe yaradığını söyleyeyemem
yarın daha detaylı tetkik isteyeceğim
off bayagı iyi çıkıyomuş dilekçim sütün.maşallah diyim.bende pompa alıcamda acaba sagdıkça çogalırmı ben hiç sanmıyorum ama...el pompam var toplasan 2 gögüs 30 cc anca çıkıyo bi sagıştaCanım ben dışarda olsam bile yaz pc başında olamadığım için durumumu o şekilde bırakıyorum sen yaz ben görünce hemen cvp yazarım zaten. Canım ben ortalama hergün 4 saatte bir sağıyorum ortalama toplam 120-130 ml çıkıyor toplam 6 kez sağmış olsam yine 720ml falan çıkıyor toplam diyebilirim.
kazasız belasız atlatmışınız ne güzel canım
tamam canım çıkan miktarda defneye yetiyo ozaman ek mamada vermeğine göre benım300 -400 civari çıkıyo günde 3 defada 90ml lik mama veriyorum bebişlerimizin kiloları ort.aynı oldugu için duyacakları ihtiyaç aynıdır diye sordum canım
cnm olabilir bende buhar makinası aldım..kaloriferler çok kurutuyor havayı..yaa kızlar alituna öksürüyor zaman zaman tıkanmıs gibi. kuru öksürük yani. kaloriferler yandığından bu yana başladı bu. burnuda tıkalı gibi. evden cıkmadıgımız için üşüttüğümü düşünmüyorum. kaloriferler çokmu fazla evin nemini cekiyor boğazımı kuruyor acaba? sizde varı bu sorun
kızlar bugun uykusuz süren birkaç gece gndüzün ardından oğlum uyudu. benim dinlenmiş iyi olmam gerekirken dayak yemiş gibiyim
e vücudun yadırgamıştır canım dinlenmiş olmayı :)))))))))))))))))))
ee kızlar nasılız bu arada varmı yeni kapris alıntı kuruntu hemen ilgileneyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?