2009 Eylül Anneleri

yahu dün gece bendede biraz lekelenmeler olmuş koyu kahverengi...15 20 gündür hiç bişeyim yoktu kanamam bitmişti...şimdi bu neydi adetmi yoksa ameliyattan devam eden kanamamı????

gülcancım hamile kalan arkadaşın için çok sevindim. diğer arkadaşına da allahtan sabır diliyorum. gerçekten çok zor. Yüce Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın. umarım çok sağlıklı bir bebiş dünyaya getirir.
Eminecim ben de henüz adet görmedim bilemiyorum canım.
kızlar dün aşıdan sonra calpol şurup verdim.şükür ateş olmadı ama çok huysuzlandı oğlum.ilk kez bu kadar ağladı.gaz sancısında bile bir dakika ağlar susardı yavrum bu sefer mahvoldu ağlamaktan. şükür gece uyudu. uyanınca da emip hemen uykuya daldı da ben de dinlendim biraz.gece uykusunu ayırt ediyor oğlum artık düzenimiz oturdu şükür. saat 1030-1100 gibi uyuyor. 0130-0230 arası emişiyoruz. 0530-0630 arası tekrar uyanıp emişiyoruz. şansım varsa sonra yine uyuyor yoksa ayaktayız :)

Herkese merhaba kızlar.
Bugün oğlum tam 1 aylık oldu ve aşıya gittik geldim şurubunu verdim hemen ama hiç huzurlu değil dün gece uyumamıştı şimdi de uyumakta çok zorluk çekiyor yavrum bir türlü dalamadı kıpır kıpır. Ağrısı mı var acaba bilemiyorum. İnşallah ateşimiz olmaz annemde kalmak istiyorum bu gece ama babamız oğlundan bir an ayrılmak istemiyor bense korkuyorum inşallah birşeyimiz olmaz bu gece yavruma.

Benimde ilk doğumda böyle olmuştu. Küçülen gögsü önce emzir açken daha iyi çeliyorlar. Pes edersen o gögüsündeki süt oranı giderek azalacaktır. Birde takıntı yapmamaya çalış.

kızlarrrr nasılsınız bakalımm.. bugun hava çok kasvetli bodrumda iğrenççç öff....
ee sizde ne var ne yok bakalımm :)

Yatağının sol tarafına onun ilgisini çekecek renkli oyuncaklar as. Uykuda dönnenesi içinyastığının sağ tarafını alttan yükselmeyi dene. Benim oğlanında durumu aynı.:)) Ama zamanla düzelir.

Vallahi birkaç kez yazıp kaideye alınmayınca insan alınganlık gösteriyor tabi.
Oğluna maşallahh. Bende birkaç resim koymak istiyorum ama hem beceremiyorum hem de vakit bulamıyorum bu iş için.

mrb arkadaslar sayfaniza zaman buldukca yazanlardanim..5 ekimde dogum yaptim ve oglumun kalbinde delik oldugu soylendi..dogumdan once bebeyinin kalbi delik oldugu soylenen arkadaslar vardi hatirladigim kadariyla ne oldu acaba bana bilgi verebilirmisiniz??bebeyimin delikleri kapanabilir dediler bana Dr lar ama ben cok tedirginim..bu durumda olanlar bana bilgi verebilirmi acaba???

benim arkadaşımın kızında aynı sorun vardı şuan 4. sınıfa gidiyor kapanmadığı için ufak bir operasyon yapılacakmış. Ma kızın hiçbir sıkıntısı yok. Doğduğundan beri kontrollerine gidiyor aksatmadan Allah şifa versin.

Ben bu aralar eve misafir almamaya çalışıyorum. Geçen sanırım ağustos anneleri topiğinde okumuştu. Gelen misafir evine gidince ateşi yükseliyor. Domuz gribi çıkıyor. Sonra misafir gittikleri eve haber veriyorlar. Agustos annesinde de çıkıyor girip. Allah korusun dikkat edin lütfen.

canım öncelikle çok geçmiş olsun.. bildiğim kadarıyla birçok çocukta delik kalp oluyo ama bir yaşına kadar kapanıyo.. eğer kapanmazsa takibe alıyolar..benim en yakın arkadaşımın kızında 1 yaşındayken farkettiler şu an takip ediliyo 5 yaşına kadar kapanır dedi doktorlar.. sen içini ferah tut umarım hiçbir müdahaleye gerek kalmadan kapanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…