kızlar aranızda adet olan var mı? benim kanamam diğer adetlere oranla çok fazla da...acaba normal bir durum mu?
neden posta koyup gidiyorsun ki. burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor eylül annesi olsun olmasın. ne sorduğunu görmedim ama yazdıklarına gerçekten üzüldüm...
demetcim burdasın canım sana bişey sorcam, belki yabancı memleket toktorları buna bi çözüm üretmişlerdir.
canım ben tek göğsüm diğerinin neredeyse yarısı, süt geliyo ama diğeri kadar değil canım, 3. haftada birden küçülüverdi, hep aynı süreyle emzirdim ikisini, küçüleni nasıl büyütecem şimdi...
ya kızlar ali efe sırt üstü yatarken kafasını hep sağa veriyor. başının şekli hafiften bozulmaya başladı. habire sola çeviriyom.arkamı dönüyom hoop kafa gene sağda. yan yatmaktan da nefret ediyo hemen uyanıyor. ne yapacağımı şaşırdım ya. :
slmm arkadaslarrrr görmeyelii alınan kızan dalgaya alannn topik hareketlenmişşşş:)))
edacımm bizde hersordugumuza cvp alamayabiliyoruzz arada kaynıyoruz bazen olur böyle şeylerrr degermi kırmaya kırılmayaaaa... sorunu tekrarlasaydın olur biterdiii:) ee herkes nasıll bakalımmmm bakın teyzeleriii oglumaa büyümüsmüüü???:
buda babamızla muhabbetimizz kıskandımm birazzzzzzzzz
mrb arkadaslar sayfaniza zaman buldukca yazanlardanim..5 ekimde dogum yaptim ve oglumun kalbinde delik oldugu soylendi..dogumdan once bebeyinin kalbi delik oldugu soylenen arkadaslar vardi hatirladigim kadariyla ne oldu acaba bana bilgi verebilirmisiniz??bebeyimin delikleri kapanabilir dediler bana Dr lar ama ben cok tedirginim..bu durumda olanlar bana bilgi verebilirmi acaba???
ah canım arkadaşına Allah ım kolaylık ve dayanma gücü versin..evet cnm ne kadar şükretsek az halimize
bende yok canım yaaa ama ben işe başlıcak die hatırlıom
canım ben 3 no molfix kullanıom memnunum ebatından
ayyy dilek o ne be misafir çocuğu değil vampir tövbe tövbee çocukta suç yok bence suç anasın da bi evladına sahip çıkar senin evinde bebiş olduğu belli yaniii....Allah tan benim komşularım zaten tek daireli apt.hassas bu konuda zaten bnm yakın görüştüğüm komşumun 4 aylık bebği var sohbetler tutuyo yaniiii şükürler olsun
olsun cnmcım uzucekkk onun saçları annesi zamanı gelince + benim oğlanda kapkabak heheee
mrb arkadaslar sayfaniza zaman buldukca yazanlardanim..5 ekimde dogum yaptim ve oglumun kalbinde delik oldugu soylendi..dogumdan once bebeyinin kalbi delik oldugu soylenen arkadaslar vardi hatirladigim kadariyla ne oldu acaba bana bilgi verebilirmisiniz??bebeyimin delikleri kapanabilir dediler bana Dr lar ama ben cok tedirginim..bu durumda olanlar bana bilgi verebilirmi acaba???
kızlarrrr nasılsınız bakalımm.. bugun hava çok kasvetli bodrumda iğrenççç öff....
ee sizde ne var ne yok bakalımm :)
Bebşlerimizin takvimleri yine kaybolmuş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?