Kamilecim öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kapanır o minik kalbinin delikleri..
Canım 12 saat içinde 6'yı geçen kaka sayısı bebeğin ishal olduğu anlamına gelebilirmiş benimde kızım ünde bazen 3 bazende 4 kez kaka yapıyor ve sadece anne sütü alıyor. Bu arada bir yerde okumuştum her bebekte bu durum farklıymış ve bazı bebekler beslenmeden hemen sonra kaka yapabilirmiş ki benim kızımda çoğu zaman öyle yapıyor ve bu endişelenecek bir durum değilmiş.
canım çok geçmiş olsun Allah ım şifalar versin inş.mrb arkadaslar sayfaniza zaman buldukca yazanlardanim..5 ekimde dogum yaptim ve oglumun kalbinde delik oldugu soylendi..dogumdan once bebeyinin kalbi delik oldugu soylenen arkadaslar vardi hatirladigim kadariyla ne oldu acaba bana bilgi verebilirmisiniz??bebeyimin delikleri kapanabilir dediler bana Dr lar ama ben cok tedirginim..bu durumda olanlar bana bilgi verebilirmi acaba???
ayyyy gamze nispet yapıo gibi olmasın burası 3 gündür çok güzel güneşli 2 gündür dıaşrı çıkıyoz oğlumla tam güneş varken valla ii geldi açıldık birasss inş. bodrumda düzelirde içiniz ferahlar sizinde canımkızlarrrr nasılsınız bakalımm.. bugun hava çok kasvetli bodrumda iğrenççç öff....
ee sizde ne var ne yok bakalımm :)
ben de daha olmadım 45.günde kesildi zaten benim kanama mümkünse 3-4 ay gelmeyebilirkaydirigubbakcemile3kızlar aranızda adet olan var mı? benim kanamam diğer adetlere oranla çok fazla da...acaba normal bir durum mu?
bizimde aynı dilekçim emerken alttan caartttt dolduruyoo heheee
canım çok geçmiş olsun Allah ım şifalar versin inş.
ayyyy gamze nispet yapıo gibi olmasın burası 3 gündür çok güzel güneşli 2 gündür dıaşrı çıkıyoz oğlumla tam güneş varken valla ii geldi açıldık birasss inş. bodrumda düzelirde içiniz ferahlar sizinde canım
ben de daha olmadım 45.günde kesildi zaten benim kanama mümkünse 3-4 ay gelmeyebilirkaydirigubbakcemile3
ecem87 kullanıcısından alıntı
kızlar aranızda adet olan var mı? benim kanamam diğer adetlere oranla çok fazla da...acaba normal bir durum mu?
canım ben 6 eylülde doğum yaptım 27 ekimde regl oldum hala kesilmedim sinir geldi artık içime
Aynen canım kaka kokusu sevilir mi ya ben kızımın bok kokusunu bile seviyorum uyku için yattığımda yani 4-5 saat görmediğim zamanlarda kaka kokusunu bile özlüyorum:)) Sizde de varmı böyle bir durum yoksa ben mi anormalim.:roflol:
vayy beee hamile kaldık , haftaları saydık doğurdukda şimdide pok muhabbeti yapıyozz ne çabuk geççiyo zaman değil mi kızlar?
canım senin zaten kanaman olması normal 27 ekimde daha 40 ın çıkmamış olmuyormu???
vayy beee hamile kaldık , haftaları saydık doğurdukda şimdide pok muhabbeti yapıyozz ne çabuk geççiyo zaman değil mi kızlar?
Aynen canım kaka kokusu sevilir mi ya ben kızımın bok kokusunu bile seviyorum uyku için yattığımda yani 4-5 saat görmediğim zamanlarda kaka kokusunu bile özlüyorum:)) Sizde de varmı böyle bir durum yoksa ben mi anormalim.:roflol:
Valla canım yaa ne günler geçirdik hep birlikte inşallah daha çok uzun seneler bebişlerimizin gelişimleriide konuşuruz..
ay evet canım yaa çok haklısın vallaha.... senin çocuk kaç gram benim çocuk kaç santimden geldik buralara.. Allahım her isteyene tattırsın kimseye aratmasın bu güzelliği.. hakkaten her kadının tatması gerek bişiymiş annelik.. biz şimdiden böyleyiz zaman geçip anneliği daha fazla sindirdikten sonra nolcak bakalım ozaman neler dicez yaa...... vallaha bugun doğum resimlerine baktım çok duygulandım içim bi hoş oldu.. canım yavrumu iyiki rabbim bana vermiş çok şükür onun sağlığından başka hiççbişiy yok gözümde....
ya vallaha ben manyakmıyım diyodumkiiiiiiiiiii neyse demek anneler bazen böle şeyler düşünebiliyoo :)))
ya varya çocuğu güç bela 1 saatte emzirip uyutuyorum ama aradan yarım 1 saat geçiyo uyuyan çocuğun sözde yamuk patiklerini düzeltiyorum(!)... :)))))))))))) ay napayım çok özlüyorum bi agu desin bi gülsün isterse evin heryerine sıçıp işesin yaa :))))))))))))))
aynen Dilek çim dün gece oğlum biraz fazla uyumuş alışmışım ya3 saatte bir uyanmaya onunla rüyamda oğlumu emzirmeyip aç bıraktığımı görüp ağladım düşün oğlumun sesiyle 4,5 saat sonra uyandım 1,5 saat farka uykumda bile tahammülüm yok düşün bebiş uyumuş uyu dinlen demi içime işlemiş oğlum ve oana bakmak. annelik başka bişiymiş canım...Aynen canım kaka kokusu sevilir mi ya ben kızımın bok kokusunu bile seviyorum uyku için yattığımda yani 4-5 saat görmediğim zamanlarda kaka kokusunu bile özlüyorum:)) Sizde de varmı böyle bir durum yoksa ben mi anormalim.:roflol:
sorma canım yaaa aralık 7 idi bnm sat yaklaşıyo 1 yıl olucak hamiş kalalı ben durup durup düşünüyorum ilk günleri nerden nereye geldik mucize evlatlarımız resmen yaaavayy beee hamile kaldık , haftaları saydık doğurdukda şimdide pok muhabbeti yapıyozz ne çabuk geççiyo zaman değil mi kızlar?
kıyamam canım sana yaaa açılırsa hava sahil kenarına çık yada sakin bi yerlerde yürüyüş yap bariayy tülaycım ne şanslısınız yaa burası kapalı hava ve yağmur bakımından berbat.... Allahtan daha yağmur yağmadı ama karanlığı bile yeter... ya varya geçen kış 25 gün yağmur hiççç kesilmemişti bi keresinde hep evdeydim iğrençti ööff öffff.....
bi kızımı alıp çıkamıyorum dışarı burda turist çok ya domuz gripli biriyle karşılaşır edersem felan triplerindeyim :)))))))))) olmaz olmaz olmadık iş beni bulur tırsıyorum o yüzden... :)))
hımmmyok canım loğusa kanamam kesildikten sonra yeniden kirlendim 16 ekimde 3 aylık korunma iğnesi oldum belki o yüzden düzen karmaşı olmuştur diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?