benim arkadaşımın kızında aynı sorun vardı şuan 4. sınıfa gidiyor kapanmadığı için ufak bir operasyon yapılacakmış. Ma kızın hiçbir sıkıntısı yok. Doğduğundan beri kontrollerine gidiyor aksatmadan Allah şifa versin.[
arkadasinin kizinada gecmis olsun canim bana cok kucuk kapanabilir ve busekildede hayatini hic sikinti yasamadan surdurebilir dediler
canım öncelikle çok geçmiş olsun.. bildiğim kadarıyla birçok çocukta delik kalp oluyo ama bir yaşına kadar kapanıyo.. eğer kapanmazsa takibe alıyolar..benim en yakın arkadaşımın kızında 1 yaşındayken farkettiler şu an takip ediliyo 5 yaşına kadar kapanır dedi doktorlar.. sen içini ferah tut umarım hiçbir müdahaleye gerek kalmadan kapanır..
güvenlik nedeniyle kaldırılmış artık...
benim arkadaşımın kızında aynı sorun vardı şuan 4. sınıfa gidiyor kapanmadığı için ufak bir operasyon yapılacakmış. Ma kızın hiçbir sıkıntısı yok. Doğduğundan beri kontrollerine gidiyor aksatmadan Allah şifa versin.[
arkadasinin kizinada gecmis olsun canim bana cok kucuk kapanabilir ve busekildede hayatini hic sikinti yasamadan surdurebilir dediler
Çoğu kapanıyormuş zaten ben sana en uç noktayı örnek verdim kapanmasa bile özümsüz değil.
Benim ufaklık uyandı büyüğü okuldan geldi ben kaçar.
mrb arkadaslar sayfaniza zaman buldukca yazanlardanim..5 ekimde dogum yaptim ve oglumun kalbinde delik oldugu soylendi..dogumdan once bebeyinin kalbi delik oldugu soylenen arkadaslar vardi hatirladigim kadariyla ne oldu acaba bana bilgi verebilirmisiniz??bebeyimin delikleri kapanabilir dediler bana Dr lar ama ben cok tedirginim..bu durumda olanlar bana bilgi verebilirmi acaba???
çok geçmiş olsun öncelikle.Benim bebeğimde de üfürüm var dediler tıp fakültesine götürdüm Bir sürü makineye soktular sonçta da kalbinde bişe yok masum üfürüm dediler.Sen iyice incelettin mi bazen ses olabiliyormuş.Ama kalpte sorun olmayabiliyormuş.İnşallah seninki de öyledir
burda da hava berbat.. hiç sevmem böyle havaları zaten evde tıkılıp kaldık birde havalar insanın üstüne üstüne geliyo..
güvenlik nedeniyle kaldırılmış artık...
[/URL][/IMG]
çok geçmiş olsun öncelikle.Benim bebeğimde de üfürüm var dediler tıp fakültesine götürdüm Bir sürü makineye soktular sonçta da kalbinde bişe yok masum üfürüm dediler.Sen iyice incelettin mi bazen ses olabiliyormuş.Ama kalpte sorun olmayabiliyormuş.İnşallah seninki de öyledir
arkadaşlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor?
benimki her emdikten sonra yapıyor?
normal midir acaba?
8-10 kezmi..yahu benim kızım neden günde bikez yapıyo kakasını...
cnm benimkide 1 defa yapıyo[/QUdoktora söylemiştim bikez yapıyo die..tamam sorun yok demişti ama nasıl herkesinki 8-10 yapıyo anlamadım...acaba ben mama takviyeside yaptıgım içinmi..eminecim sende mama veriyomuydun.:uhm:
cnm benimkide 1 defa yapıyo[/QUdoktora söylemiştim bikez yapıyo die..tamam sorun yok demişti ama nasıl herkesinki 8-10 yapıyo anlamadım...acaba ben mama takviyeside yaptıgım içinmi..eminecim sende mama veriyomuydun.:uhm:
evet cnm mama veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?