2009 Eylül Anneleri

insallah duzelir bebeklerimiz canim Allahtan herseyin hayirlisi hepimiz icin

çok geçmiş olsun öncelikle.Benim bebeğimde de üfürüm var dediler tıp fakültesine götürdüm Bir sürü makineye soktular sonçta da kalbinde bişe yok masum üfürüm dediler.Sen iyice incelettin mi bazen ses olabiliyormuş.Ama kalpte sorun olmayabiliyormuş.İnşallah seninki de öyledir

benim tam taramadan gecti canim kesin iki kucuk delik var makinda kendi gozlerimizle gorduk delikleri renkli makinada...ama herseyin hayirlisi ben iyileseceyine cani gonulden inaniyorum rabbim buyuk buda gececek...Dr lar olumsuz konusmadilar

burda da hava berbat.. hiç sevmem böyle havaları zaten evde tıkılıp kaldık birde havalar insanın üstüne üstüne geliyo..

evet ya zaten eve tıkıldık domuz gribi mevsim değişimi derken bide hava kapkaranlık iğrenç yaa ruhum sıkılıyo evde bütün eşyalar fazla geliyo herşeyi fırlatıcam atıcam bomboş kalsın rahatlıcam sanki :))

güvenlik nedeniyle kaldırılmış artık...

ne alaka be ne güvenliği yaa neyi güvensiz kılıyomuşki kaldırmışlar Allah Allah şaşaladım doğrusu bu durumaaa.. :)))

Allahım bağışlasın nasıl ciddi nasıl cici bebiş yaa çok şeker :)

canım sanada kamille yede çokk geçömiş olsun işallah sorunsuz hallolur geçer gider sizde bebeklerinizde sıkılmadan üzülmeden.. melek onlar nede olsa rabbim hepsinin korur....

arkadaşlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor?
benimki her emdikten sonra yapıyor?
normal midir acaba?

ilk ay daha çok öyleydi artık günde 7-8- kez kaka yapıyor ama her emdiğinde değil....
yani bebeğin belli bi seviyeden sonra çok kaka yapması ishal olarak değerlendirilebiliyor kakası çok cıvıkmı ve kaç kez emiyo kaç kez kaka yapmış oluyo takip ettinmi hiç..?

selam eylül anneleri ,
bende eylül annesiyim 1 eylülde kızım dünyaya geldi bugün aşısı vardı 3 tane aşı yaptılar kızım çok ağladı tabi bende onunla birlikte neyse herkesin bebeği sağlıklı olsun inş ben çok fazla nete giremiyorum bebeklerinizin kilo durumu nasıl kızım 66 günlük oldu 3 kilo doğmuştu 4.5 kilo çıktı bugün sütümde fazla yağlı değil sanırım son birkaç gündrde geceleri mama vermeye başladım ağlıyordu sabahlara kadar karnı doyunca bir kaç gündür uyuyabiliyor geceleri ama beni emin istiyorum yinede merak ediyorum sizin bebeklerin kilo dururmu nasıl üzülüyorum hala zayıf benim kızım pek gelişeedi ama sağlığı iyi çok şükür aç kalıyor yavrucak ona üzülüyorum

merhaba hanımlar...
Ben de sadece anne sütü veriyorum ve günde bir kez kakasını yapıyor...

ben mama vermiyorum kızlar belkide bebekten bebeğe değişebilen bir durumdur dr.umuz 2 gün yapmayabilirde endi,şelenecek bişiy yok demişti.. demekki her bebekte değişiyo bu durum ben mamayla veya anne sütüyle bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum....

Kamilecim öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kapanır o minik kalbinin delikleri..

Canım 12 saat içinde 6'yı geçen kaka sayısı bebeğin ishal olduğu anlamına gelebilirmiş benimde kızım ünde bazen 3 bazende 4 kez kaka yapıyor ve sadece anne sütü alıyor. Bu arada bir yerde okumuştum her bebekte bu durum farklıymış ve bazı bebekler beslenmeden hemen sonra kaka yapabilirmiş ki benim kızımda çoğu zaman öyle yapıyor ve bu endişelenecek bir durum değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…