Evet canım bunu bende okumuştum çok üzüldüm. Sen tamamen mi mama veriyorsun yoksa sadece takviyemi yapıyorsun? Bende bundan sonra mama vermeyi pek düşünmüyorum inşallah sütüm 6 ay gelirde gerek kalmaz. 6. aydan sonrada mama yerine doğal meyve ve sebzelerden hazırladığım püreleri, çorbaları falan vericem ama hele hele 6. aydan sonra asla mama yok.
selam kızlar bende 1 eylulde dogum yaptımama ancak gıre bıldım umarım herkez ıyıdır
hoşgeldin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün....sen uzun zaman girmeyince tahmin ettik zaten......
cnm ben 3 saat arayla mama veriyorum..bu aralıklardada emziriyorum ama sütüm yok denecek kadar az...yani kızım asla doymuyo sadece emdiginde...bakalım bende pompa alıcam inşallah sütümü artırırda mamayı bırakırız...acaba bu saatten sonra pompa alsam artırırmı kızlar geçmi kaldımkimafoldumben
kızlar canımız acaip sıkkın. eşim dün dr a gitti. burnunda yanma biraz öksürük var diye. normal şartlarda gitmez ama bebek var diye dr a gitti. amerikan hast. dr domuz gribi olabilir ama test yapmıyoruz demiş. benim kuzenin oğlunda farklı bir kan testi ile virüsün varlığı tespit edilmişti. o hastaneye gitti eşim hemen. o dr sende bişey yok demiş. kan testi yapmıs bişeyy cıkmamıs. dun oğlum öksürüyo diye onuda dr a götürdük. çocuk dr umuz bir test var onu istedi. soğuk algınlıgımı gripmi onu tespit eden bir testmiş. eğer gripse zaten tüm gripler domuz gribi dedi. odalarımızı ayırdık eşim çocuga uzaktan bakıyor sadece
saol canım malesef sezeryanla dogum yaptım catılarım darmıs bebısım erkek 3.5 kılo dogdu bızımde gaz sancılarımız oluyor dun verem asısı vurulduk .sımdılık herseyı ıyı allah nazardan saklasın
cnm çok geçmiş olsun ama sanmıyorukmi domuz giribi olsun...38.5 derece ateşin üstünde şüpheler başlıyomuş varmı okdara ateşi..kızlar canımız acaip sıkkın. eşim dün dr a gitti. burnunda yanma biraz öksürük var diye. normal şartlarda gitmez ama bebek var diye dr a gitti. amerikan hast. dr domuz gribi olabilir ama test yapmıyoruz demiş. benim kuzenin oğlunda farklı bir kan testi ile virüsün varlığı tespit edilmişti. o hastaneye gitti eşim hemen. o dr sende bişey yok demiş. kan testi yapmıs bişeyy cıkmamıs. dun oğlum öksürüyo diye onuda dr a götürdük. çocuk dr umuz bir test var onu istedi. soğuk algınlıgımı gripmi onu tespit eden bir testmiş. eğer gripse zaten tüm gripler domuz gribi dedi. odalarımızı ayırdık eşim çocuga uzaktan bakıyor sadece
3saat arayla kaç ml veriyosun canım bebelac mı veryodun,bende pompanın biraz faydası oldu elle sagınca benım pek çıkmıyodu manuel pompayada bakma onlarda hiç bi işe yaramıyo manuelde benım hiç çıkmıyodu nerdeyse senınde sütün vardır belkı
ülcan sağol canım. ilk dr test falan yapmadan olabilir demiş. ya dediğin gibi gündem değiştirme çabası ama hepimizin midesi bulandı. dünki çocuk dr u dediki sokakta gördüğünüz tüm grip vakaları domuz gribi. tek tereddütü yenidoğan üzerinde ne etki yaptığını bilmiyorlar
cnm çok geçmiş olsun ama sanmıyorukmi domuz giribi olsun...38.5 derece ateşin üstünde şüpheler başlıyomuş varmı okdara ateşi..
evet canım bebelac 90 cc veriyorum 3 saat arayla.gündüzleri aralarda hep emzirmeye çalışıyorum ama gece emzirmiyorum.sabaha dek biraz biriksin süt diye...sabahları fılan iyi oluyo sütüm ama gündüz akşama dek çok azalıyo...çocuk çekiyo çekiyo ama tatlı niyetine emiyo...hoşaf rezene fılan içincede iyi oluyo sütüm ama genede doyuracak dercede olmuyormafoldumbenbakalım pompa alıcam inşallah artırırda şu mama vermekten kurtulurum mafoldumben
canım öyle saçma şey olurmu ya..sokakta gördgümüz griplerin hepsi domuz giribi olurmu hiç??? o halde benim kız kardeşim geçen hafta gripti vede 2 aylık hamile odamı domuz giribi:uhm::uhm: bence doktor saçmalamış çünkü kardeşim ıhlamur nane limon vs ile geçirdi gribini...:ecrin_bebek:
kafayı yemek üzereyim gaz sancılaımız geçmişti şimdi yeniden başladı uyumuyo bu çocuk emzık niyetine çare olarak beni kullanıo dermanı benım sanıyo eşimde yok bugun bıle calışıyo moralım çok bozuk bunaldım artık(((((
sivaslı boşver ben artık üzülmüyrm yok napalım dünyanın sonumu arkadasımın olayından sonra artık hiç kafaya takmıyorum inan diğer durumlara bakınca şımarıklık gibi geliyo bizimki napalım bunada şükür
selam kızlar bende 1 eylulde dogum yaptımama ancak gıre bıldım umarım herkez ıyıdır
cnm ben 3 saat arayla mama veriyorum..bu aralıklardada emziriyorum ama sütüm yok denecek kadar az...yani kızım asla doymuyo sadece emdiginde...bakalım bende pompa alıcam inşallah sütümü artırırda mamayı bırakırız...acaba bu saatten sonra pompa alsam artırırmı kızlar geçmi kaldımkimafoldumben
kızlar canımız acaip sıkkın. eşim dün dr a gitti. burnunda yanma biraz öksürük var diye. normal şartlarda gitmez ama bebek var diye dr a gitti. amerikan hast. dr domuz gribi olabilir ama test yapmıyoruz demiş. benim kuzenin oğlunda farklı bir kan testi ile virüsün varlığı tespit edilmişti. o hastaneye gitti eşim hemen. o dr sende bişey yok demiş. kan testi yapmıs bişeyy cıkmamıs. dun oğlum öksürüyo diye onuda dr a götürdük. çocuk dr umuz bir test var onu istedi. soğuk algınlıgımı gripmi onu tespit eden bir testmiş. eğer gripse zaten tüm gripler domuz gribi dedi. odalarımızı ayırdık eşim çocuga uzaktan bakıyor sadece
sokakta gordugnuz herkez grıp deyınce benımde sınırlerım bozuldu aglıycam nerdeyse sımdı
bıraz once grıplı bır musterım gectı burdan cunku oooofffff yaaaaaaa
canım bu seneki grip mikrobu bu. normal gripten pek farkı yok o ölüm olaytları falan hep başka seylerın etkısı ıle olan seylermiş. bu sene grıp olanların %90 ı domuz grıbı olacak. benım kuzenın oğluna kesın teşhis kondu ve ilaç kullandırtmadılar. sadece ıhlamur adcayı kuşburnu vs. gibi bitkisel çaylar ve dinlenerek atlattı.
kafayı yemek üzereyim gaz sancılaımız geçmişti şimdi yeniden başladı uyumuyo bu çocuk emzık niyetine çare olarak beni kullanıo dermanı benım sanıyo eşimde yok bugun bıle calışıyo moralım çok bozuk bunaldım artık(((((
sivaslı boşver ben artık üzülmüyrm yok napalım dünyanın sonumu arkadasımın olayından sonra artık hiç kafaya takmıyorum inan diğer durumlara bakınca şımarıklık gibi geliyo bizimki napalım bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?