2009 Eylül Anneleri

selam kızlar

yaa zırt pırt girip en azından okurdum ben yazdıklarınızı
şimdilerde kızımla ve evle ilgilenmekten kendime bile vakit ayıramıyorum
selam vereyim bari dedim. herkes iyidir inşallah.
h.sonu geçmişi okumak istiyorum.
hepimize oldugu gibi bana da çok faydası oluyor buradaki tecrübelerimizin.
optummm

kafayı yemek üzereyim gaz sancılaımız geçmişti şimdi yeniden başladı uyumuyo bu çocuk emzık niyetine çare olarak beni kullanıo dermanı benım sanıyo eşimde yok bugun bıle calışıyo moralım çok bozuk bunaldım artık(((((
sivaslı boşver ben artık üzülmüyrm yok napalım dünyanın sonumu arkadasımın olayından sonra artık hiç kafaya takmıyorum inan diğer durumlara bakınca şımarıklık gibi geliyo bizimki napalım bunada şükür

selam kızlar bende 1 eylulde dogum yaptımama ancak gıre bıldım umarım herkez ıyıdır

cnm ben 3 saat arayla mama veriyorum..bu aralıklardada emziriyorum ama sütüm yok denecek kadar az...yani kızım asla doymuyo sadece emdiginde...bakalım bende pompa alıcam inşallah sütümü artırırda mamayı bırakırız...acaba bu saatten sonra pompa alsam artırırmı kızlar geçmi kaldımkimafoldumben

hoşgeldin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün....sen uzun zaman girmeyince tahmin ettik zaten......

saol canım malesef sezeryanla dogum yaptım catılarım darmıs bebısım erkek 3.5 kılo dogdu bızımde gaz sancılarımız oluyor dun verem asısı vurulduk .sımdılık herseyı ıyı allah nazardan saklasın

kızlar canımız acaip sıkkın. eşim dün dr a gitti. burnunda yanma biraz öksürük var diye. normal şartlarda gitmez ama bebek var diye dr a gitti. amerikan hast. dr domuz gribi olabilir ama test yapmıyoruz demiş. benim kuzenin oğlunda farklı bir kan testi ile virüsün varlığı tespit edilmişti. o hastaneye gitti eşim hemen. o dr sende bişey yok demiş. kan testi yapmıs bişeyy cıkmamıs. dun oğlum öksürüyo diye onuda dr a götürdük. çocuk dr umuz bir test var onu istedi. soğuk algınlıgımı gripmi onu tespit eden bir testmiş. eğer gripse zaten tüm gripler domuz gribi dedi. odalarımızı ayırdık eşim çocuga uzaktan bakıyor sadece

3saat arayla kaç ml veriyosun canım bebelac mı veryodun,bende pompanın biraz faydası oldu elle sagınca benım pek çıkmıyodu manuel pompayada bakma onlarda hiç bi işe yaramıyo manuelde benım hiç çıkmıyodu nerdeyse senınde sütün vardır belkı

meryemcim öncelikle geçmiş olsun canım anladıgım ılk dr bişey yok demiş galiba tabi bi daha yaptırmakta fayda var tabi için rahat olsun bence gündemi başka yere cekmek için abartılıyo sizz önlemini alın yine agustos annelerindede bi arkadas domuz grıbı olmuş sonra emzırmeye bile başlamış yenıden evrimden öğren istersen tuzlu su ile gargaramı ne yapıyomuş galiba öle bişeyler yazıyodu tam emın degılım

aynı canım normal bekledik olmadı benım oglumda 3700dogdu sen çıkartamazsın dediler günümde geçmişti kesip aldılar...aşınızda geçmiş olsun

ülcan sağol canım. ilk dr test falan yapmadan olabilir demiş. ya dediğin gibi gündem değiştirme çabası ama hepimizin midesi bulandı. dünki çocuk dr u dediki sokakta gördüğünüz tüm grip vakaları domuz gribi. tek tereddütü yenidoğan üzerinde ne etki yaptığını bilmiyorlar

cnm çok geçmiş olsun ama sanmıyorukmi domuz giribi olsun...38.5 derece ateşin üstünde şüpheler başlıyomuş varmı okdara ateşi..

evet canım bebelac 90 cc veriyorum 3 saat arayla.gündüzleri aralarda hep emzirmeye çalışıyorum ama gece emzirmiyorum.sabaha dek biraz biriksin süt diye...sabahları fılan iyi oluyo sütüm ama gündüz akşama dek çok azalıyo...çocuk çekiyo çekiyo ama tatlı niyetine emiyo...hoşaf rezene fılan içincede iyi oluyo sütüm ama genede doyuracak dercede olmuyormafoldumbenbakalım pompa alıcam inşallah artırırda şu mama vermekten kurtulurum mafoldumben

canım öyle saçma şey olurmu ya..sokakta gördgümüz griplerin hepsi domuz giribi olurmu hiç??? o halde benim kız kardeşim geçen hafta gripti vede 2 aylık hamile odamı domuz giribi:uhm::uhm: bence doktor saçmalamış çünkü kardeşim ıhlamur nane limon vs ile geçirdi gribini...:ecrin_bebek:

sokakta gordugnuz herkez grıp deyınce benımde sınırlerım bozuldu aglıycam nerdeyse sımdı
bıraz once grıplı bır musterım gectı burdan cunku oooofffff yaaaaaaa

canım bu seneki grip mikrobu bu. normal gripten pek farkı yok o ölüm olaytları falan hep başka seylerın etkısı ıle olan seylermiş. bu sene grıp olanların %90 ı domuz grıbı olacak. benım kuzenın oğluna kesın teşhis kondu ve ilaç kullandırtmadılar. sadece ıhlamur adcayı kuşburnu vs. gibi bitkisel çaylar ve dinlenerek atlattı.

Canım ya geçecek bugünlerde ilk bir yıl böyle ne yapalım bin şükür onları veren rabbime ki sende bunun farkındasın zaten arkadaşım inşallah tek dertleri gaz olur bundan sonra bebişlerimizin...

selam kızlar bende 1 eylulde dogum yaptımama ancak gıre bıldım umarım herkez ıyıdır

Canım hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah oğluşnu.

Ben arttırır diye düşünüyorum canım neden olmasın ki ama hiç bıkmadan usanmada 3-4 saatte bir düzenli sağman gerekiyor.

Geçmiş olsun meryemcim ben bu durumun birazda abartılmış olduğunu düşünüyorum rabbim korusun meleklerimizi yine de korkuyoruz işte kıllarına zarar gelecek diye.

DOMUZ GRİBİ AŞISI GERÇEĞİ

Şimdiye kadar üç firma üretim yapmış:

GlaxoSmithKilne firmasının Pandemrix, adlı aşısı.

Baxter International’ ın H1N1aşısı.

Her ikisininde henüz lisansı yok. Avrupa ilaçlar kuruluşu tarafından onaylanmamış.

Novartis tarafından üretilen Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent .

Amerikan’nın bazı eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor. Aşılardan ölümler meydana gelmekte. İngiltere ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını söylüyor. Diğer ülkelerdede durum farklı değil.

Bu aşılar yapıldıgı takdirde:

-Guillain-Barre sendromu

-Vaskülit

-Felç

-Anafilaktik şok

-ve ölüme neden olabileceği duyuruluyor.

Ayrıca Novartis firmasının geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartisin kendi laboratuvar sonuçlarından okuyabilirsiniz.

ŞİMDİ OLAYI İSTERSENİZ TÜRKÇE KONUŞALIM

1-DOMUZ GRİBİ AŞISINDA DOMUZ KANI VAR..
2-BU AŞININ İÇİNDE KISIRLIK YARATAN YAN ETKİ VAR.
3-BU AŞININ İÇİNDE İNSANIN GENETİK YAPISINI BOZAN MADDELER VAR.
4-BU AŞININ İÇİNDE DÜNYADA BİR NUMARALI KANSOROJEN MADDE ÖZELLİĞİ TAŞIYAN FORMALDEHİT BULUNUYOR.YANİ AMERİKA YASAKLI OLAN AVRUPADA YASAKLI OLAN BİR MADDE..(AMERİKADA BU AŞIYI VURULAN VATANDAŞ DEVLETE DAVA AÇMIŞ)

ŞİMDİ İŞİN SOSYOLOJİK BOYUTU

1-ALMANYADA HÜKÜMET YETKİLİLERİ BÜROKRASİ KESİMİ CİVASIZ AŞIYI KULLANIRKEN, HALKA CİVALI AŞI KULLANACAKLAR BU HABER ALMANYADA DUYULUNCA HALK AYAKLANDI- ÜLKEMİZE GELEN İLK PARTİ AŞI (500 000 AŞI) CİVALI HABERİNİZ VARMI.

2-KUŞ GRİBİ HASTALIĞININ İLACI OLAN TAMİFULU İLACININ FİRMA SAHİBİ Donald Rumsfeld (amerikanın 3. etkili adamı) idi VE 2 MİLYAR DOLAR KAZANDI. ŞİMDİ BU HASTALIĞIN İLACI OLAN FİRMALARIN HEPSİNİN YAHUDİ FİRMASI OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ..

3-TÜRKİYE DE CİDDİ OLMAMASINA RAĞMEN SÖZDE BİR KAÇ İLDE ESKİLERİN AJAN LAWRENCE LERİ GİBİ ÜLKEMİZE SOKULAN SÖZDE SANAL HASTALIK İLE HALKI KANDIRAN BU ÜLKE YÖNETİCİLERİ, HABERLERDE YAPILAN DOMUZ GRİBİ HABERLERİ İLE HALKI PSİKOLOJİK OLARAK BASKI ALTINA ALIP KENDİLERİNCE ALINACAK 43 MİLYON AŞININYANİ 1 MİLYAR DOLARLIK AŞININ BAHANESİNİ OLUŞTURDUKLARINI BİLİYORMUSUNUZ.

4-HİÇBİR ÜLKEDE, HATTA ÖLÜMLERİN YAŞANDIĞI ÜLKELERDE BİLE ÜLKE HALİNDE BU KADAR AŞI TALEBİ OLMAZKEN NEDEN TÜRKİYE KOBAY ÜLKE OLARAK DENENİYOR..

sokakta gordugnuz herkez grıp deyınce benımde sınırlerım bozuldu aglıycam nerdeyse sımdı
bıraz once grıplı bır musterım gectı burdan cunku oooofffff yaaaaaaa

Yapma be tatlım bundanda ağlanır mı merak etme birşey olmaz.

Bağışıklık sistemi güçlü olan insanlara bulaşsada çok çabuk atlatıyorlarmış zaten bol bol c vitamini alalım.

çok ilginç yaa..eee şimdi burdaki eylül annelerindende grip atlatanlar oldu aramızda bikaç kişi vardı yanılmıyorsam şimdi onlardamı domuz gribi oldu ve atlattı.hatta bazılarının bebeklerinede bulaşmıştı grip.

haklısın canım da şu mamaların içinde bile kanserojen maddeler varmışya o haberi okuyunca dahada canım sıkıldı..bu arada benimde eşim bugun çalışıyor daha dogrusu her cumartesi çalışıyor.burda mesai 6 gün..pazar günüde nöbet yazmalarsa ne mutlu bize diyoruz..kafamçokkarıştı

ya kızlar bişi sorcam benim kızım günde bikez kakasını yapıyor.tamam bunu dün konuşmuştuk.bebekten bebege farkedermiş.ama benim kızımın illa bezini açıp beklemek gerekiyo saat 3 -4 arası yapıyo gündüz.şuan kaka bekliyoruz açtık :))) ..peki bu illa altını açıp beklememiz normalmi yoksa yapmıyor bezine kaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…